29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Asi se mi budete smat, ale....opravdu bych chtela poradit. Co to je predcasna ejakulace? Ejakulace pred orgasmem? Nebo jeste neco jinyho?
Kdyz se totiz s pritelem milujeme on ejakuluje, ale penis mu i potom porad stoji a erekce opadne az po case. Je to ono?
Dekuju a omlouvam se za priblblej dotaz, ale fakt to nevim.
Předčasná ejakulace je,že má muž výron semene dříve než zasune do pochvy.
nebo ho nestačí vystrčit z gatí
Není tady
.... a nebo tak
Kalik........to ty znás, vid?
Není tady
Chomáčku, v životě se mi to nestalo, ale jednou bych to chtěl zkusit
Není tady
..... tak přes to já nejsem. U mě má chlap problém se vůbec vzrušit, natož..............
Není tady
Chomáčku, stačí když se před ním budeš svlíkat a je to na to tata
Není tady
a co na to tvůj tata????
Upravil(a) adra (19. 4. 2006 13:43)
Není tady
tatu jsem poslal na chatu
Není tady
a ty můžeš být na chatu vid:-)))))
Není tady
chomáček napsal(a):
..... tak přes to já nejsem. U mě má chlap problém se vůbec vzrušit, natož..............
....ani se nedivím co příspěvek to perla.Jestli máš takovýhle přihlouplý názory i doma,tak potěš není divu.
Lulu napsal(a):
chomáček napsal(a):
....ani se nedivím co příspěvek to perla.Jestli máš takovýhle přihlouplý názory i doma,tak potěš není divu.
Neboj chomáčku, nahá intelektuálka bude vypadat úplně stejně z tohohle příspěvku nemusíš mít mindráky
Není tady
http://www.predcasna-ejakulace.cz - myslím, že tu je celkom pekná definícia:
jde o výron semen cca do 15 sekund od začátku pohlavního styku
Není tady
Odkaz? - Tak třeba: http://www.metro.cz/milacku-uz-jsem-muz … e-deje_Bel
tam se mj. píše:
U mužů s předčasnou ejakulací je velmi krátká fáze vzrušení, následovaná normální erekcí, zakončená velmi rychlou ejakulací a orgasmem.
Přibližně 90 procent mužů, kteří trpí předčasnou ejakulací, udává, že doba od sexuálního vzrušení k orgasmu je u nich kratší než minuta.
Zbývajících 10 procent mužů uvádí, že je to čas mezi 1 a 2 minutami.
Není tady
Vachu napsal(a):
Odkaz? - Tak třeba: http://www.metro.cz/milacku-uz-jsem-muz … e-deje_Bel
tam se mj. píše:
U mužů s předčasnou ejakulací je velmi krátká fáze vzrušení, následovaná normální erekcí, zakončená velmi rychlou ejakulací a orgasmem.
Přibližně 90 procent mužů, kteří trpí předčasnou ejakulací, udává, že doba od sexuálního vzrušení k orgasmu je u nich kratší než minuta.
Zbývajících 10 procent mužů uvádí, že je to čas mezi 1 a 2 minutami.
Zajímavé. Podle tohoto příspěvku by "předčasnou ejakulací" trpěli asi všichni muži na světě. Je to vůbec porucha? Už slyším dotazy žen "ale to přece nejde pane doktore, přeci se musí jednat o nějakou poruchu?" Možná proto je to "porucha"..
Není tady