29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Stránky: 1
Jelikož mě tohle všechno čeká, zajímá mě váš názor na návštěvy po porodu. Toho se totiž úplně děsím.Tak nějak si myslím, že na to přece nebudu mít náladu. Už vidím ty zástupy..Jak se na to připravujete těhulky?
Není tady
ja byla rada kdyz za mnou do porodnice chodil kazdy den muj chlap, jednou prijela tchyne, dvakrat svagrovka a jednou mamka z daleka a taky sefka a byla jsem rada kdyz se stavili a pak kdyz odesli:-) doma uz mi navstevy vadily, mela jsem strach o prcka at mi ji nekdo nenakazi, ale treba budes na tom lepe a budes rada ze nekoho vidis
Není tady
ja jsem vsem zakazovala aby za mnou chodili a pak jsem byla rada, ze me neposlechli. Pokud ti bude dobre, tak se rada pochlubis svym mrnouskem. Ani doma mi navstevy nevadili ale je fakt, ze Tomik byl zlaticko a ja nebyla nijak vyrizena. Ale kazdopadne to bylo tak,ze nejdriv zavolali a zeptali se jestli a kdy muzou prijit. Necekane navstevy mi tam nastesti nechodili. Je dobry mit na vyber a ze ti neni dobre muzes rict vzdycky :-).
Není tady
Dyt si to můžeš říct? Já měla splašené hormony a manža mi dělal posla a povídal, kdo kdy přijde, aby nebylo moc lidu v porodnici i doma. Jako dospělí lidi jsme se ke vší spokojenosti domluvili
Není tady
Já byla moc ráda,že za mnou chodili.Sice jsem 3.den chytla depresi a všechny odvolala a jen bulela,že nic nezvládám,ale druhý den už jsem vyhlížela na telefonu zprávu kdo přijde.Asi to záleží na tobě jak se budeš cítit.
Upravil(a) jituš (18. 4. 2006 22:28)
Není tady
No já můžu říct, že jsem byla ráda, když za mnou rodina přišla první den, že za mnou manža chodil každý den, to mi dělalo dobře u srdíčka, hold hormony pořád pracovaly. Ale když se objevila ve dveřích každý den tchýně a tchánem, ale hlavně alkoholově "voňaví" no to mě chytaly nervíky, zvlášť když byli od začátku návštěvních hodin do konce, tchán si ze mně dělal pouťovou atrakci při kojení , hold to jsem zrovna nadšená nebyla.
Doma už to bylo v poho, jen jsem vyžadovala, když přišla návštěva, aby byl manžel doma a já když potřebovala, jsem odskočila vedle
Není tady
Tak to Kamči chápu.Já mám tchány v Brně,tak ti nejezdili a věř,že by byl alkohol cítit až na chodbu. Vlastně tchán malého ještě neviděl,protože má jiné starosti a Pražáky nemá rád.
Není tady
No to me uz moje milovana tchyne stacila zpravit, ze za mnou bude jezdit kazdy den a bude mi z porodnice nosit spinave pradlo a prinaset ciste vyprane. Ja nevim, jak to bude, ale rada bych, aby se tchani prisli podivat tak jednou a pak uz pockali az po navratu z porodnice, myslim, ze si budu chtit po porodu odpocinout, zvlast od tchanu. Uz jich mam az nad hlavu tim spolecnym bydlenim s nimi ted a hned po porodu chci od nich... Manzel snad za mnou bude chodit kazdy den po praci, snad maji dlouhe navstevni hodiny...pradlo muze nosit domu on. No uvidim, jak se budu po porodu citit, necham to az na potom a snad me rozhodnuti budou tchani respektovat.
Není tady
Já jsem se těch návštěv teda v porodnici dost obávala. Měla jsem strach z toho, jak nás budou rušit, hlavně tchýně s tchánem .... nakonec jsem ale byla ráda, že za mnou někdo zajel. Manžel jezdil každý den, což jsem fakt potřebovala. Byla jsem tam totiž 14 dní, malý byl v inkubátoru, na dých. přístroji, měl komplikace, takže jsem fakt byla za ty návštěvy ráda. Doma už jsem potom byla s manželem, takže už jsem se tak nenervovala. Ale návštěvy jsem ze začátku odmítala z důvodu, aby malého nikdo nenakazil nějakýma bacilama, chřipkou apod. Když už jsem se pak o něj tolik nebála, tak už jsme návštěvy přijímali. Ale ještě teď, když má někdo přijít, zdůrazňuji, aby byli v pořádku. Stejně jako já bych nešla s malým na návštěvu k malým dětem, když bysme byli nachlazení.
Není tady
Já bych zase byla nejradši, aby u nás nějaká návštěva v porodnici byla furt. Asi mi blbly ještě hormony, byla jsem tam strašně smutná a nešťastná že jsem tam bez mámy a manžela...
Není tady
Já hlavně čekala na manžela a rodiče, ale z jiný návštěvy jsem moc nadšená nebyla. Ale ustáli jsme to. Mates aspoň z toho chování spinkal.
Není tady
Já jsem byla ráda,že za mnou někdo přišel ne že by se nějak hrnuli v davu ale kažká návštěva mě potěšila.
Ale co mi vadilo bylo to že ta moje spolubydlící tam měla návštěvy furt skoro celý den tam někdo byl a vůbec se neohlíželi na to,že jsem tam taky já a potřebuju někdy kojit.A navíc děsně páchli po cigaretách.
Není tady
Světluško., přesně - k mojí spolubydlící pořád někdo chodil až na pokoj, bylo jim jedno, že kojím, lítali tam s kamerou a natáčeli... já jsem si netroufla vzít na pokoj ani manžela, a když mi šel jednou pomoci s přebalováním, tak ho sestra seřvala, co tam dělá, že nemáme nadstandard... Nejsem pomstychtivá, tak jsem nic neříkala, ale vadilo mi to dost...
Není tady
tak to ja jsem rada ze jsem mela nadstandard, navstevy do vecera a chovali se ke mne moc hezky, ostatni si na nektere sestricky stezovaly
Není tady
Já jsem právě byla s malým na JIPce, takže i když už jsem ho potom měla u sebe, tak za skleněné dveře nikdo nemohl. Pochovat si mohl mrňouska akorát manžel a to v zeleném sálovém oblečení. Ale byla jsem za to docela ráda. Když jsem viděla některé lidi, co tam chodili na návštěvy, že by lezli do toho stejného pokoje, kde byl ten náš maličkej uzlíček ....
Není tady
no, mě teda vůbec nebude vadit, když za mnou přijde mamka a manžel, ale to stačí. I když mám tchýni a tchána docela ráda, tak přece jen jaksi.. no nevím, asi to budu muset zkousnout. No a jináč manžel povede nějakej pořadník, aby se mi pak nestalo, že mi do domečku přijde 50lidí.
Není tady
Já jsem byla ráda, že většina návštěv se uskutečnila v porodnici a pak mi moc lidí domů nelezlo, akorát tchýně co si dřepla na zadek ( chtěla jsem napsat něco jiného) a čekala až jí uvařím čaj a co jí dám k obědu. A pak mi chtěla přiject i se svým druhým synem, tak jsem jí upozornila že mám šestinedělí a návštěvy nepříjmám. Tvářila se divně, protože ona jela 2 týdny po porodu na vandr, tak co prudím. Jenže já byla po císaři a v porodnici jsem byla 14 dní, protože jsem měla zánět v ráne a teploty.
Není tady
Stránky: 1