18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Stránky: 1
Jeliko mě tohle vechno čeká, zajímá mě vá názor na návtěvy po porodu. Toho se toti úplně děsím.Tak nějak si myslím, e na to přece nebudu mít náladu. U vidím ty zástupy..Jak se na to připravujete těhulky?
Není tady
ja byla rada kdyz za mnou do porodnice chodil kazdy den muj chlap, jednou prijela tchyne, dvakrat svagrovka a jednou mamka z daleka a taky sefka a byla jsem rada kdyz se stavili a pak kdyz odesli:-) doma uz mi navstevy vadily, mela jsem strach o prcka at mi ji nekdo nenakazi, ale treba budes na tom lepe a budes rada ze nekoho vidis
Není tady
ja jsem vsem zakazovala aby za mnou chodili a pak jsem byla rada, ze me neposlechli. Pokud ti bude dobre, tak se rada pochlubis svym mrnouskem. Ani doma mi navstevy nevadili ale je fakt, ze Tomik byl zlaticko a ja nebyla nijak vyrizena. Ale kazdopadne to bylo tak,ze nejdriv zavolali a zeptali se jestli a kdy muzou prijit. Necekane navstevy mi tam nastesti nechodili. Je dobry mit na vyber a ze ti neni dobre muzes rict vzdycky :-).
Není tady
Dyt si to můe říct? Já měla splaené hormony a mana mi dělal posla a povídal, kdo kdy přijde, aby nebylo moc lidu v porodnici i doma. Jako dospělí lidi jsme se ke ví spokojenosti domluvili
Není tady
Já byla moc ráda,e za mnou chodili.Sice jsem 3.den chytla depresi a vechny odvolala a jen bulela,e nic nezvládám,ale druhý den u jsem vyhlíela na telefonu zprávu kdo přijde.Asi to záleí na tobě jak se bude cítit.
Upravil(a) jitu (18. 4. 2006 22:28)
Není tady
No já můu říct, e jsem byla ráda, kdy za mnou rodina přila první den, e za mnou mana chodil kadý den, to mi dělalo dobře u srdíčka, hold hormony pořád pracovaly. Ale kdy se objevila ve dveřích kadý den tchýně a tchánem, ale hlavně alkoholově "voňaví" no to mě chytaly nervíky, zvlá kdy byli od začátku návtěvních hodin do konce, tchán si ze mně dělal pouovou atrakci při kojení , hold to jsem zrovna nadená nebyla.
Doma u to bylo v poho, jen jsem vyadovala, kdy přila návtěva, aby byl manel doma a já kdy potřebovala, jsem odskočila vedle
Není tady
Tak to Kamči chápu.Já mám tchány v Brně,tak ti nejezdili a věř,e by byl alkohol cítit a na chodbu. Vlastně tchán malého jetě neviděl,protoe má jiné starosti a Praáky nemá rád.
Není tady
No to me uz moje milovana tchyne stacila zpravit, ze za mnou bude jezdit kazdy den a bude mi z porodnice nosit spinave pradlo a prinaset ciste vyprane. Ja nevim, jak to bude, ale rada bych, aby se tchani prisli podivat tak jednou a pak uz pockali az po navratu z porodnice, myslim, ze si budu chtit po porodu odpocinout, zvlast od tchanu. Uz jich mam az nad hlavu tim spolecnym bydlenim s nimi ted a hned po porodu chci od nich... Manzel snad za mnou bude chodit kazdy den po praci, snad maji dlouhe navstevni hodiny...pradlo muze nosit domu on. No uvidim, jak se budu po porodu citit, necham to az na potom a snad me rozhodnuti budou tchani respektovat.
Není tady
Já jsem se těch návtěv teda v porodnici dost obávala. Měla jsem strach z toho, jak nás budou ruit, hlavně tchýně s tchánem .... nakonec jsem ale byla ráda, e za mnou někdo zajel. Manel jezdil kadý den, co jsem fakt potřebovala. Byla jsem tam toti 14 dní, malý byl v inkubátoru, na dých. přístroji, měl komplikace, take jsem fakt byla za ty návtěvy ráda. Doma u jsem potom byla s manelem, take u jsem se tak nenervovala. Ale návtěvy jsem ze začátku odmítala z důvodu, aby malého nikdo nenakazil nějakýma bacilama, chřipkou apod. Kdy u jsem se pak o něj tolik nebála, tak u jsme návtěvy přijímali. Ale jetě teď, kdy má někdo přijít, zdůrazňuji, aby byli v pořádku. Stejně jako já bych nela s malým na návtěvu k malým dětem, kdy bysme byli nachlazení.
Není tady
Já bych zase byla nejradi, aby u nás nějaká návtěva v porodnici byla furt. Asi mi blbly jetě hormony, byla jsem tam straně smutná a neastná e jsem tam bez mámy a manela...
Není tady
Já hlavně čekala na manela a rodiče, ale z jiný návtěvy jsem moc nadená nebyla. Ale ustáli jsme to. Mates aspoň z toho chování spinkal.
Není tady
Já jsem byla ráda,e za mnou někdo přiel ne e by se nějak hrnuli v davu ale kaká návtěva mě potěila.
Ale co mi vadilo bylo to e ta moje spolubydlící tam měla návtěvy furt skoro celý den tam někdo byl a vůbec se neohlíeli na to,e jsem tam taky já a potřebuju někdy kojit.A navíc děsně páchli po cigaretách.
Není tady
Světluko., přesně - k mojí spolubydlící pořád někdo chodil a na pokoj, bylo jim jedno, e kojím, lítali tam s kamerou a natáčeli... já jsem si netroufla vzít na pokoj ani manela, a kdy mi el jednou pomoci s přebalováním, tak ho sestra seřvala, co tam dělá, e nemáme nadstandard... Nejsem pomstychtivá, tak jsem nic neříkala, ale vadilo mi to dost...
Není tady
tak to ja jsem rada ze jsem mela nadstandard, navstevy do vecera a chovali se ke mne moc hezky, ostatni si na nektere sestricky stezovaly
Není tady
Já jsem právě byla s malým na JIPce, take i kdy u jsem ho potom měla u sebe, tak za skleněné dveře nikdo nemohl. Pochovat si mohl mrňouska akorát manel a to v zeleném sálovém oblečení. Ale byla jsem za to docela ráda. Kdy jsem viděla některé lidi, co tam chodili na návtěvy, e by lezli do toho stejného pokoje, kde byl ten ná maličkej uzlíček ....
Není tady
no, mě teda vůbec nebude vadit, kdy za mnou přijde mamka a manel, ale to stačí. I kdy mám tchýni a tchána docela ráda, tak přece jen jaksi.. no nevím, asi to budu muset zkousnout. No a jináč manel povede nějakej pořadník, aby se mi pak nestalo, e mi do domečku přijde 50lidí.
Není tady
Já jsem byla ráda, e větina návtěv se uskutečnila v porodnici a pak mi moc lidí domů nelezlo, akorát tchýně co si dřepla na zadek ( chtěla jsem napsat něco jiného) a čekala a jí uvařím čaj a co jí dám k obědu. A pak mi chtěla přiject i se svým druhým synem, tak jsem jí upozornila e mám estinedělí a návtěvy nepříjmám. Tvářila se divně, protoe ona jela 2 týdny po porodu na vandr, tak co prudím. Jene já byla po císaři a v porodnici jsem byla 14 dní, protoe jsem měla zánět v ráne a teploty.
Není tady
Stránky: 1