27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Co říkáte na tohle: http://www.kresbytuzkou.net ?
Není tady
Něktečí pesani jsou fakt úasní (třeba vlčák), někteří jsou ne moc povedení (třeba bernský salanický pes) a lidé a děti mně nijak moc nezaujali.
Teru
Není tady
me se to docela libi.I kdyz osobne mam radeji malbu nez kresbu.Ale obdivuji Kamčitko ze kreslis normalni lidi a psy.To ja umim jen depresivni vetsinou dost smutny obrazy...
Není tady
Je to příerné...prostě amatér...
Omlouvám se, to ty sama ?
Jestli ti můu poradit, napřed se dlouho uč kreslit pod odborným vedením, pak a ti někdo fundovaný poradí, jestli to má dál dělat jen pro radost, ale k tomu aby ses tím ivila, má zatím straně straně daleko....
Upravil(a) rauche pause (1. 8. 2006 18:51)
Není tady
rauche pause napsal(a):
Je to příerné...prostě amatér...
Omlouvám se, to ty sama ?
Jestli ti můu poradit, napřed se dlouho uč kreslit pod odborným vedením, pak a ti někdo fundovaný poradí, jestli to má dál dělat jen pro radost, ale k tomu aby ses tím ivila, má zatím straně straně daleko....
Tak já nevím, ale mě se to příerné nezdá, to mi připadá troku tvrdé, ale jasně, kadému se líbí něco jiného. A mě, naprostému antitalentu na kreslení, se to zdá moc pěkné.
Není tady
Konkrétně psi jsou vydaření.. Co se týče miminek, tak z mého pohledu je dost pouito stínování, take na mě působí některé detaily dost ostře a od originálů se lií.
(... ale jsem laik - nicméně umění mám ráda a přihlásila jsem se na kurz malby a kresby)
Není tady