|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Leideo, to je skvělé, držím palečky ať se to ve čtvrtek podaří a pak za dva týdny //
Není tady
Leidi jsem za tebe moc happy. Ve čtvrtek budeme držet pěstičky 
Není tady
Lei moc ti gratuluju a ted už hurá do miminka.
Není tady
Lei přeju ti hodně,hodně úspěšné snaženíčko a :
a brzo //. Držím všechny pěstičky:
Není tady
Leideo připojuju se k ostatním a moc gratuluju k dobrým výsledkům, věřím že za pár týdnů se i tobě na testíku objeví //. 
Není tady
Holky ještě jednou všem moc děkuji. Nikdy bych nevěřila, že pouhý kamarádství přes internet dokáže člověka tak podpořit. Doufám, že se vše povede a za 2 týdny ohlásím //.
Jinak hezký den, jaro už je tu....
Není tady
Ahoj Lei, uvidíš, že tenhle měsíc budeš mít štěstí!!!
)) Budu sledovat a moc přeju dvě čárky. Jinak jestli můžu poradit, netestuj předčasně, já testovala až druhý den po vynechání MS a čárka byla i z ranní moči po 5 minutách pořád dost slabá (citlivost 25 jednotek), takže jsem pořád pochybovala (i když tak mi test nikdy předtím nevyšel, se slabounkou druhou čárkou). Jasnější to bylo až o dva dny později. Zdraví jmenovkyně Lenka:)) ( s dvěma mrňousky)
Není tady