|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Hezké odpoledne holky,
tak jsem byla na tom vyšetření vejcovodů. Měla jsem z toho takový ztrach a skoro nic to nebylo. Takže tekutina protékala v obou vejcovodech perfektně, takže je mám průchodné 
A narostly mi zase asi 4 folikuly, z toho 2 jsou největší, takže zase možná potencionální dvojčátka
a ve čtvrtek v poledne nás čeká naše 1. IUI. Holky já mám takovou radost, že jsem v pořádku, že si to ani nedokážete představit. Já jsem v pohodě, přítel je v pořádku, beru hormony na folikuly, takže už není důvod, proč by to nemělo vyjít...... Snad to klapne a i já budu patřit mezi těhulky....
Jsem taaaaak šťastná!!!!!
Není tady
Děkujůůůů
Není tady
Tak to je první skvělá zpráva ..... a ta druhá skvělá zpráva bude za pár dnů následovat ... a to bude, že jsi těhu 
moc držím palečky
Není tady
Lei, tak to je skvělé, je to bezva zpráva a už se těším, až zahlásíš, že jsi těhulka! Fakt to nebolelo? Asi mě to taky čeká, i když u mě asi bude laparo, nevím, co dr. rozhodne 
Není tady
Holky díky, ještě aby to v tomto duchu pokračovalo dál a za 15 dní byly //. Ivčo pokud si budeš moct vybrat, nech si udělat tohle. Já, snad ten největší posera, co je, to vydržel, takže teď už to vydrží snad každý. Trvá to asi 10 min. Nejdřív ti vydezinfikuje tamponem a nějakým roztokem rodidla, pak ti tam přes čípek do dělohy zavede nějakou trubičku, to prý někdy píchne, ale tohle jsem necítila vůbec a pak v děloze nafoukne nějaký balonek a to bylo to jediné, co mě bolelo, tím jak ho nafukoval, tak to bolelo jako při menstruačních bolestech. A pak když tam stříkal ten roztok, to už jsem necítila vůbec ani trošičku. Takže se toho fakt neboj!!!!!A hlavně víš hned co a jak. Ale zjištuji, že psychika je asi pěkná mrcha, mi teď v podstatě nemáme už žádný problém, proč by to nemohlo vyjít a dívej, stejně to nejde a s největší pravděpodobností je to jen tou mou psychikou.....
Není tady
Lei tak to je prefektni všici jsme na tebe myseli. Mě to možná bude taky čekat, taky se toho moc bojím...pěkný zbytek dne ..
Není tady

Leideo, tak to je perfektní zpráva!!! To je super!!! Gratuluju a přeju, aby to vše vyšlo!!!! 
Jsme z tebe fakt nadšená, neb to píšeš, tak krásně, že člověk má tak velkou radost s tebou:)
Držím palečky!!!! Pá
Není tady
Díky za rady Lei, tak uvidíme, nebudu se tomu bránit. Myslím, že by to u tebe moho teď jít bez problémů, podívej se na Kačátko, taky otěhotněla hned po zákroku. Ono se to tam pročistí a pak to jde líp. Tenhle cyklus ještě budete zkoušet přirozeně nebo už jdete na IUI?
Není tady
Ahoj Leidej!!! To jsou perfektní zprávičky! Moc ti držím pestičky!!!
Není tady
Tak to je skvělýýýýýýýýýýý Leidejko. Co jsem ti říkala?! :-) Teď to vyjde, to si piš! Jsi krásně profouknutá . . . jako u mě to bylo. Mooooooooooooc držím palečky!
Není tady

Leideo, a máš pravdu s tou psychikou. Jedna kámoška otěhotněla, když dostala pozvánku do kliniky, zda půjdou na IVF nebo IUI. Takže když tam přijela, tak zjistili, že s ní už dělat nic nebudou, neb je těhotná. Nemohla tomu uvěřit, neb se jí narodili dvojčátka. A druhá kamarádka jezdila na pokusy IUI a když už byli po čtvrtém pokusu a neúspěšným, tak jim doktor řekl že teda naposled a že pak půjdou na IVF. No a te´d má dvojčátka-páreček, právě po tom posledním pokusu. Opravdu ta psychika je moc důležitá a příroda si dělá také své. My jsme po IVF, ale u nás to bylo jasné.
Takže všem držím palečky!! Holky držte se buďte v pohodě.
Není to lehké, já vím. Te´d je krásně a tak rčitě to hezky bude působit na Kuličky, že budou chtít zůstat u vás a hned tu budeme mít móóóc těhulek. 
Pá
Není tady
Lei to je SUPER, lepší jarní zprávu jsi nám říct nemohla! Mám skoro slzičku, jsem šťastná s tebou!
Není tady

Leideo.... to je super....
Takže za 14 dní už třeba budou na testu dvě // a dovču poletíš už s malým pupíkem 
Jsi statečná holka..houby posera....já bych se bála asi víc než ty. Na tom stejným byla kamarádka, ta říkala, že ji to bolelo, ale dalo se to vydržet. Jí ale na rozdíl od tebe bohužel zjistili jeden neprůchodný vejcovod, tak ta bolest byla zřejmě k tomu.
Jsem ráda, že ty jsi v pohodě a to je dobře 
Není tady
Holky jste moc hodný... Jinak na to IUI jdeme už tento čtvrtek, no jo holt jsem řekla dr. že není důvod na nic čekat a ať to trošku popožene, a popohnal to tak, že ve čtvrtek ve 12:30 h. mi tam opět vrazí trubičku s budoucíma mimčama a pak nastane zase to strašný období, který k smrti nenávidim, doba čekací....
Není tady
Budu na tebe moc myslet!!!!! Musí to vyjít!!!! Vyjde to ! věřím tomu!!!!!
Není tady
I já se přidávám s gratulací
, moc gratuluji a přeji, abys už za těch pár dní našla //.. Věřím, že je to hodně psychicka, ale znáš to.. Já jsem měla něco podobného, přítel prošel testy, byl v pořádku, ale stejně to nešlo a pak následovala laparoskopii a po čtrnácti dnech se to stalo.. Už patřím mezi těhulky
, pěkně mě profoukli, odstranili srůsty a .. Takže holka, drž se a užívej si..
Není tady
Ahoj Ledeio !!!Tak to je paráda !!! Mám obrovskou radost !!! Teď už jen obelhat tu potvoru psychiku a je to , těším se na // !! 
Není tady
Ahoj Lei, gratuluji Ti. Teď si užívej psychické pohody a hurá do IUI. Uvidíš, že se Ti uleví, když budeš vědět, že ta šance je zas o něco větší.
Tak držím pěstičky.
Není tady

Leidei dobré zprávy
už se těším na to až budeš za 14 hlásit //
Držím pěsti 
Není tady
Leidejko, mám radost s tebou, jdu příští pátek k dr-poprvé, tak doufám, že dopadnu stejně dobře, jako ty, papa.
Není tady