|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Axi, máš pravdu napsala jsem to blbě, myslela jinak. To je vždy, když rychleji myslím než píšu nebo mluvím a vždy, když si po sobě nepřečtu co jsem vyplodila. Tedy jinak. M měl svoji svobodu a mojí aboslutní tolerantnost ke všemu co dělal v mé dobré víře, že co činí, činí tak, aby neublížil bližním. Je to srozumitelnější? Pýcha, nadřazenost - já to tak nevidím, spíše vědomí si své ceny a rozhodnutí se, že už mi nikdo nikdy neublíží, resp. abych to zase napsala správně, už nedopustím, aby mi někdo někdy ublížil.
Líbí se mi Tvůj posun k vyjadřování se typu If I were you ... (dobrý :-)) Ovšem začínám mít obavy o Tvé zdraví, nejdřív ta bezvědomí, teď krvácející srdíčko - Axi šetři se, žádná ženská za to nestojí, natož já 
Není tady

Axi napsal(a):
Ty to vidíš mechanisticky, není to o tom, že se tím "nicneočekáváním" chráním před nepříjemností (to by bylo opravdu smutné), je to o tom, že taková věc, jako něco očekávat mi (alespoň ve věcech lásky) vůbec nepřísluší.
Asi jsem to zas špatně napsal, neva.. Ostatně to mohu vidět mechanisticky, když jsem technik, nikoli filozof či malíř.. 

Není tady

blanch2006_1 napsal(a):
Axi, máš pravdu napsala jsem to blbě, myslela jinak. To je vždy, když rychleji myslím než píšu nebo mluvím a vždy, když si po sobě nepřečtu co jsem vyplodila. Tedy jinak. M měl svoji svobodu a mojí aboslutní tolerantnost ke všemu co dělal v mé dobré víře, že co činí, činí tak, aby neublížil bližním. Je to srozumitelnější? Pýcha, nadřazenost - já to tak nevidím, spíše vědomí si své ceny a rozhodnutí se, že už mi nikdo nikdy neublíží, resp. abych to zase napsala správně, už nedopustím, aby mi někdo někdy ublížil.
Líbí se mi Tvůj posun k vyjadřování se typu If I were you ... (dobrý :-)) Ovšem začínám mít obavy o Tvé zdraví, nejdřív ta bezvědomí, teď krvácející srdíčko - Axi šetři se, žádná ženská za to nestojí, natož já
Samozřejmě, že za to ženy stojí, o tom není pochyb. A ty chytré dvojnásob 
Není tady