Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#176 27. 6. 2006 18:41

blanch2006_1
♥♥♥----

Re: aůů, to bolííí

Axi, máš pravdu napsala jsem to blbě, myslela jinak. To je vždy, když rychleji myslím než píšu nebo mluvím a vždy, když si po sobě nepřečtu co jsem vyplodila. Tedy jinak. M měl svoji svobodu a mojí aboslutní tolerantnost ke všemu co dělal v mé dobré víře, že co činí, činí tak, aby neublížil bližním. Je to srozumitelnější? Pýcha, nadřazenost - já to tak nevidím, spíše vědomí si své ceny a rozhodnutí se, že už mi nikdo nikdy neublíží, resp. abych to zase napsala správně, už nedopustím, aby mi někdo někdy ublížil.
Líbí se mi Tvůj posun k vyjadřování se typu If I were you ... (dobrý :-)) Ovšem začínám mít obavy o Tvé zdraví, nejdřív ta bezvědomí, teď krvácející srdíčko - Axi šetři se,  žádná ženská za to nestojí, natož já grater

Není tady

#177 27. 6. 2006 23:50

klokan
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno-venkov

Axi napsal(a):

Ty to vidíš mechanisticky, není to o tom, že se tím "nicneočekáváním" chráním před nepříjemností (to by bylo opravdu smutné), je to o tom, že taková věc, jako něco očekávat mi (alespoň ve věcech lásky) vůbec nepřísluší.

Asi jsem to zas špatně napsal, neva.. Ostatně to mohu vidět mechanisticky, když jsem technik, nikoli filozof či malíř.. wink

Existuje 10 typů lidí - Ti, kteří tohle chápou a ti, kteří nikoliv wink

Není tady

#178 30. 6. 2006 7:21

Axi
♥♥♥♥♥♥-

blanch2006_1 napsal(a):

Axi, máš pravdu napsala jsem to blbě, myslela jinak. To je vždy, když rychleji myslím než píšu nebo mluvím a vždy, když si po sobě nepřečtu co jsem vyplodila. Tedy jinak. M měl svoji svobodu a mojí aboslutní tolerantnost ke všemu co dělal v mé dobré víře, že co činí, činí tak, aby neublížil bližním. Je to srozumitelnější? Pýcha, nadřazenost - já to tak nevidím, spíše vědomí si své ceny a rozhodnutí se, že už mi nikdo nikdy neublíží, resp. abych to zase napsala správně, už nedopustím, aby mi někdo někdy ublížil.
Líbí se mi Tvůj posun k vyjadřování se typu If I were you ... (dobrý :-)) Ovšem začínám mít obavy o Tvé zdraví, nejdřív ta bezvědomí, teď krvácející srdíčko - Axi šetři se,  žádná ženská za to nestojí, natož já grater

Samozřejmě, že za to ženy stojí, o tom není pochyb. A ty chytré dvojnásob wink

Jsme příliš slábi ve víře a svatou pravdu na kříž vlekou...

Není tady

#179 30. 6. 2006 14:42

blanch2006_1
♥♥♥----

To Axi:  pussa

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí