Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#1 18. 4. 2006 14:27

dakota
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha,Spojené státy žižkovské
Web

aůů, to bolííí

Po nádherném bezkonfliktním vztahu jsem našla důkaz nevěry a on se přiznal. Spí s ní prý dva měsíce a neví co má dělat. .Žijeme totiž odděleně- 150km a ona je místní.Nikdy mezi námi nepadlo ošklivé slovo ,budovali jsme vše společně v obou bytech i v chaloupce v lesích.Ještě před týdnem jsme plánovali dovolenou! Oba máme za sebou dost tristní manželství a tak jsem si naivně myslela, že teď je to to pravé. Jsme spolu sedm let bez mráčku a je nám 44 a 52 let. Na nudu si nelze stěžovat. Koně, kolečkové brusle, kolo, lyže, serf, výlety,vše bylo OK. Teď chce šanci ,aby se mohl rozhodnout, dostal měsíc. To nevydržím, trpím jak zvíře!!! Pofouká mi někdo moji bolest, popřípadě otevře oči? Já vím ,mám ve svém věku mít rozumu dost, ale teď mám zlomené srdce.

zdraví, alternativní medicína... jó, na tragickej život já jsem pes...   lol

Není tady

#2 18. 4. 2006 15:05

pavli
♥♥♥♥♥--
Místo: Valmez

Re: aůů, to bolííí

dakoto, jste spolu 7 let a žijete odděleně? to mi připadá dost zvláštní? nepramení jeho nevěra z toho odloučení? jak často se vídáte? jen o víkendech?

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10726;104/st/20070315/n/Karin/dt/-6/k/8568/age.png

Není tady

#3 18. 4. 2006 15:29

dakota
♥♥♥♥♥♥♥
Web

pavli napsal(a):

dakoto, jste spolu 7 let a žijete odděleně? to mi připadá dost zvláštní? nepramení jeho nevěra z toho odloučení? jak často se vídáte? jen o víkendech?

Ano, tak jsme se v začátcích domluvili, kvůli práci a bytu. Já jsem z Prahy a on z jihu Čech. Jsme spolu každý víkend, celé ty roky. Každý den si voláme, tedy volali, ale NIKDY mi neřekl "chci abys zůstala,chci řešit,nelíbí se mi to, nejsem spokojený!"

Není tady

#4 18. 4. 2006 15:34

Michaela.43
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Jestliže  žijete od sebe 150 km, tak jste si aspoň nezevšedněli....no, ale jak je vidět, tomuto muži  to asi vyhovuje, že může mít více vztahů.No holt, chce měsíc na rozmyšlenou, má ho mít, ty se určitě taky máš čemu věnovat, hlavně neseď doma se složenejma rukama, protože  by to na tebe padalo.Prostě konej, cokoliv, nejlépe mezi lidma....Byli jste od sebe 150 km, tudíž nejsi zvyklá ho mít po svém boku dnes a denně, takže se ti tento měsíc lépe ustojí, ale, bohužel, musíš počítat i s rozchodem....to chlapi říkají, dej mi čas, musím se rozhodnout, ale to říkají, když jsou "chyceni" - jak rozhodnout? To si bude házet kostkou? Nebo zapřemejšlí, která z vás líp vaří? O lasce se snad nerozhoduje, ta prostě příjde, je, nebo  odejde...

Není tady

#5 18. 4. 2006 15:38

Eva36
♥♥♥♥♥♥-

No... nevěra je jako volání o pomoc...zkuste si o tom promluvit, pochopit jeden druhého, třeba najdete společnou cestu. Nebo se na něj vykašli, jestli ten chlap není kvalitní. Ono i kvalitního člověka může potkat nevěra a on jí může být sám zaskočen stejně jako ty. Nelíbí se mi, že ty jsi našla důkaz nevěry. Znamená to, že jsi pátrala? A taky se mi nelíbí, že se ti "svěřil", že neví, co má dělat. Takhle mluví chlap k ženě, kterou sedm let má rád?...Každopádně se drž a ten měsíc vydrž. Pak se rozhodni, co s ním.

Není tady

#6 18. 4. 2006 16:59

pavli
♥♥♥♥♥--

snad sis s ním měla promluvit dřív (ze začátku) jak tu vzdálenost řešit? jeden z vás se mohl přestěhovat, změnit práci, všechno jde, když se chce, ne? já si totiž nedovedu představit, že bych někoho milovala a vídala bych se s ním jen o víkendu? také si jen těžko představím chlapa, kterýmu nevadí týdení sex. půst.
jinak chápu, jak ti je, ale věř mi, ať už to dopadne jakkoli, bude líp. bude, ač tomu teď snad nevěříš.
myslím, že ten měsíc je pro tebe čas na to, romyslet si, zda o něj opravdu stojíš, zda on za to stojí...

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10726;104/st/20070315/n/Karin/dt/-6/k/8568/age.png

Není tady

#7 18. 4. 2006 18:44

71maja
♥♥♥----

Mám podobný problém. Měla jsem roční vztah na dálku - 70 km, ale jelikož jsme oba dost pracovně vytížení a máme děti, tak to zatím jinak nešlo. Dokázali jsme si užít každou chvilku. On měl ráda moje kluky - 15 a 17 let a já jeho úžasnou 3 letou holčinu. Dohromady jsme si padli do oka. Ještě před pár dny bylo vše v pohodě a dnes jsem zase na kolenou (před dvěma lety ode mne a kluků odešel BM po 15 letech hezkého manželství za krásnou mladicí) a nevím jak dál. Přítel mi sám oznámil, že mi byl nevěrný (úlet v opilosti) a já mu dala druhou šanci........hodně jsme o tom mluvili a snažili se pochopit jeden druhého.......jenže on stejně trval na ukončení vztahu (i když pro něho budu prý v životě vždycky nejvíc znamenat), protože bych se mu nemohla podívat do očí, protože bych mu nevěřila, protože a protože bych JÁ měla problém..........nevím v čem je zakopanej pes, když tvrdil jak je se mnou šťastný, jak moc jsem důležitá v jeho životě a v životě jeho dcery (které se v autě zabila maminka), která pro mě znamenala totéž, co moji kluci. Tak nevím jak žít bez přítele, ale hlavně nevím jak zvládnout to, že to sluníčko malé už nikdy neuvidím a jak ona tohle chuděra asi zvládne.................poraďte, prosím

Není tady

#8 18. 4. 2006 19:53

dakota
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Eva36 napsal(a):

No... nevěra je jako volání o pomoc...zkuste si o tom promluvit, pochopit jeden druhého, třeba najdete společnou cestu. Nebo se na něj vykašli, jestli ten chlap není kvalitní. Ono i kvalitního člověka může potkat nevěra a on jí může být sám zaskočen stejně jako ty. Nelíbí se mi, že ty jsi našla důkaz nevěry. Znamená to, že jsi pátrala? A taky se mi nelíbí, že se ti "svěřil", že neví, co má dělat. Takhle mluví chlap k ženě, kterou sedm let má rád?...Každopádně se drž a ten měsíc vydrž. Pak se rozhodni, co s ním.

Milá Evičko36,omlouvám se ,že odpověď nepřišla hned, ale já jsem v ovládání internetu "prvnička" a prostě se mi nedařilo spustit stránky. Tak tedy NEPÁTRALA jsem! Prostě jsem přijela"domů",a vedle telefonu ležel lístek s nápisy Miluju tě, Myluju tě. Když večer dorazil z práce, pusinka, ahoj miláčku, dáme si kávičku, tak jsem se zeptala, když už trénuje tvrdé a měkké i, tak proč mi nic nepřišlo? Nebo snad miluje ještě někoho jiného? A pak přišla ta rána do srdce.Sklopil oči a pak řekl ano.

Není tady

#9 18. 4. 2006 20:04

dakota
♥♥♥♥♥♥♥
Web

pavli napsal(a):

snad sis s ním měla promluvit dřív (ze začátku) jak tu vzdálenost řešit? jeden z vás se mohl přestěhovat, změnit práci, všechno jde, když se chce, ne? já si totiž nedovedu představit, že bych někoho milovala a vídala bych se s ním jen o víkendu? také si jen těžko představím chlapa, kterýmu nevadí týdení sex. půst.
jinak chápu, jak ti je, ale věř mi, ať už to dopadne jakkoli, bude líp. bude, ač tomu teď snad nevěříš.
myslím, že ten měsíc je pro tebe čas na to, romyslet si, zda o něj opravdu stojíš, zda on za to stojí...

Dohoda na začátku právě byla taková, že nám vyhovuje být odděleně ,a kdyby se něco změnilo, tak si to řekneme,to a to se mi nelíbí. A sex? Není nám 20 let a týden má 7 dní. Z toho 4 dny jsme byli spolu a tak času bylo dost.  Teď vůbec ničemu nerozumím a nechápu to. Moc díky za podporu

Není tady

#10 18. 4. 2006 23:40

katafyge
♥♥♥♥♥--

dakoto, ale snáď ti povedal ako a prečo sa to stalo, ak nemáte problémy v komunikácii, alebo aspoň tušíš prečo sa to stalo, či nie ?

Není tady

#11 19. 4. 2006 8:31

dakota
♥♥♥♥♥♥♥
Web

katafyge napsal(a):

dakoto, ale snáď ti povedal ako a prečo sa to stalo, ak nemáte problémy v komunikácii, alebo aspoň tušíš prečo sa to stalo, či nie ?

Kdybych to alespoň tušila!! Problém je ten, že mlčel. Všechno nechával na mě.Všechna rozhodnutí, návrhy, nápady a nikdy ani náznak ,že se mu to nelíbí, že chce něco jiného... Bože, teď mi začíná docházet, že všechno možná bylo úplně jinak!! No to je strašné, to mlčení ,neřešení, no tak teď je mi ještě hůř !!! Ale díky,to potřebuju.

Není tady

#12 19. 4. 2006 8:43

Eva36
♥♥♥♥♥♥-

Dakota: Vydržať, vydržať. Ten měsíc se přehoupne, uvidíš, co vlastně chce. Já osobně nesnáším u chlapů nerozhodnost, to, že nedokáží být chlapi a říct, že se mnou končí...takový byl můj bývalý (manžel a otec našeho dítěte). Tahal se s milenkou a mě obluzoval řečma, jak mě miluje...ha ha...zkrátka se nedokázal rozhodnout pro jednu z nás.......skončila jsem to tedy já sama, co s chlapem-slabochem a on mi aspoň může vyčítat, že jsem rozbila rodinu (na což mu zvysoka)...nerozhodný chlapy fakt nesnáším....tak vydrž a uvidíš....jinak stejně nechápu, proč se ti přiznal.....aby ulevil svědomí? ... no, uvidíš, co život přinese. Buď ty, nebo ona, to je asi jasné. Máš to o to lehčí, že s ním nežiješ v jednom bytě, nemáš děti, jako některé jiné ženské tady. Ty vidí ty své nevěrníky skoro denně a navíc se do toho míchají děti...všechno je přitom vina manželek, to je bez debat (aspoň podle toho, co tropí nevěrní pánové, to tak vypadá). Hodně sil, drž se. Pa.

Není tady

#13 19. 4. 2006 11:15

pavli
♥♥♥♥♥--

víš Evi, chlapi ne že se nedokážou rozhodnout pro jednu, oni prostě chtějí dvě (tři, všechny aspoň vyzkoušet...)
Dakota teď má dvě možnosti - buď ho přesto bude chtít a bude doufat, že ona vyhraje anebo ho vyhodí a bude ho mít ta druhá (zatím)

Není tady

#14 19. 4. 2006 11:51

katafyge
♥♥♥♥♥--

dakota, .....no tak teď je mi ještě hůř !!! Ale díky,to potřebuju.

tak to teda nepotrebuješ !

...ja som skôr myslela, že či ti niečo on nepovedal, alebo si tušila / ak bol možno problém -porozmýšľať/, nie sa trápiť   a  zahadzovať všetko

ono naozaj určitým jedincom-chlapom sa to niekedy nechce povedať - chcel som, tak som to urobil.............................................................................................................,

niektorí to prevádzkujú stále, možno občas, a iní to urobia raz - dvakrát, trikrát  za život, tebe už zostáva len maličkosť - zistiť, čo máš doma..

Není tady

#15 19. 4. 2006 14:59

dakota
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Díky díky všem, kteří mě tady zvedáte ze země!!!! Zjišťuji, že když jsem tady, přichází úleva na duši.Sice stále ještě nejsem schopná normálně fungovat /nejedla jsem už pět dní -nejde to / ale ten pocit,že v tom nejsi sama a úplně cizí duše ti podávají pomocnou ruku ,ten je opravdu fantastický!!!!!!! DĚKUJU.

Není tady

#16 19. 4. 2006 15:06

Eva36
♥♥♥♥♥♥-

pavli: ne všichni, fakt ne...některým stačí jedna žena, nehoní se za jinými....ale je jich asi málo, takových chlapů. Spíš jsme obklopeny chlapci, kteří si snaží namluvit, že jsou chlapi. A dělají to tak, že stíhají každou babu, oblbují ji a na jejích reakcích si dokazují, že jsou dobří...asi jo...

Není tady

#17 19. 4. 2006 15:14

Regina
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Dakoto, nevěš hlavu, valížeš se z toho, zas bude líp.
Podle nicku soudím, že máš blízko k trampování, tak vyraž ven, má být hezký víkend. Teď jsi v šoku, který pomine . Tělo si udělá stop stav, nenechá se ruinovat.

Krása a zdraví Před svítáním je největší tma.

Není tady

#18 19. 4. 2006 15:18

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

Eva36, mas pravdu, stacila mi jedna a uz ani tu nemam smile
A nemyslim ze by som bol posledny na svete hihihi

Upravil(a) Oxi (19. 4. 2006 15:18)

http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

#19 19. 4. 2006 15:56

SOFI
♥♥♥♥---

Dakoto,
Já si myslím, že jsi reagovala moc dobře. Dala jsi vám oběma šanci si za ten měsíc uvědomit jestli spolu chcete dál zůstat nebo ne. Možná, že na konci budeš sama ze sebe překvapena a zjistíš, že na něm až tak moc nejsi závislá. Kdyby jsi udělala scénu a dala nůž na krk, tak by to bylo asi pro něj podstatně lehčí, ale Ty by jsi se pak zžírala pocitem, že jsi vám nedala šanci. Jsme jen lidi a každý z nás děláme chyby a pokud nám je dána možnost se z nich poučit, tak je to velký krok k lepšímu. Věřím, že bude pro Tebe ten měsíc dost těžký, ale zkus se zaměřit na sebe a zační jíst ( vím o čem mluvím- já shodila 12 kilo),třebas jen po troškách. Držím Ti palce.

Není tady

#20 20. 4. 2006 9:37

dakota
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Koupila jsem si 20 růží . Nádherně voní a jsou krááásné.Bojím se víkendu, po sedmi letech poprvé sama! Nebo co když proboha přijede /máme objednané koně na vyjížďku/ a bude dělat mrtvého brouka! Má přece měsíc.! Holčičky moje, držte mne ještě chvíli, já vám to vrátím! Teď tančím tak rychle, jak dokážu. Pa

Není tady

#21 20. 4. 2006 9:40

Irenka21
♥♥♥♥♥♥-

Naplánuj si něco sama, jdi do fitka nebo běhat nebo navštiv nějakou hist.památku nebo bazén, jenom takhle nekvokej.

Naděje je vždy, ale ve stresu ji někdy nevidíme.

Není tady

#22 20. 4. 2006 10:13

dakota
♥♥♥♥♥♥♥
Web

V bazénu jsem každý den.! Mám pocit vyhoření ,protože tentýž den ,co jsem se dozvěděla o nevěře se ode mne stěhoval můj jediný syn a začal novou kapitolu svého života. Takže po 22 letech jsem během 48hodin zůstala úplně sama. NEKVOKÁM, jsem jen zoufalá azatím to nezvládám.

Není tady

#23 20. 4. 2006 10:15

Irenka21
♥♥♥♥♥♥-

Nepoddávej se tomu, máš nějaký koníček? Nebo zvelebuj domov, využij toho, že máš prostor, něco vymaluj nebo vylepši , potěšíš sebe i je , když náhodou zavítají zpět.

Naděje je vždy, ale ve stresu ji někdy nevidíme.

Není tady

#24 20. 4. 2006 10:42

Eva36
♥♥♥♥♥♥-

Oxi napsal(a):

Eva36, mas pravdu, stacila mi jedna a uz ani tu nemam smile
A nemyslim ze by som bol posledny na svete hihihi

A budeš mít jinou a lepší, uvidíš. To heslo "Jaká byla, takový přišel", to platí i naopak. Měj se hezky, úplně nejlíp wink

Není tady

#25 20. 4. 2006 11:42

dakota
♥♥♥♥♥♥♥
Web

SOFI napsal(a):

Dakoto,
Já si myslím, že jsi reagovala moc dobře. Dala jsi vám oběma šanci si za ten měsíc uvědomit jestli spolu chcete dál zůstat nebo ne. Možná, že na konci budeš sama ze sebe překvapena a zjistíš, že na něm až tak moc nejsi závislá. Kdyby jsi udělala scénu a dala nůž na krk, tak by to bylo asi pro něj podstatně lehčí, ale Ty by jsi se pak zžírala pocitem, že jsi vám nedala šanci. Jsme jen lidi a každý z nás děláme chyby a pokud nám je dána možnost se z nich poučit, tak je to velký krok k lepšímu. Věřím, že bude pro Tebe ten měsíc dost těžký, ale zkus se zaměřit na sebe a zační jíst ( vím o čem mluvím- já shodila 12 kilo),třebas jen po troškách. Držím Ti palce.

Sofi,díky za podporu a fakt se snažím. A ta kila,co jsi shodila, vrátila se? Víš já jsem z rodu "velkých žen" a celý život s tím zápasím, takže v tom podvědomě cítím svou vinu.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí