27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Tiina napsal(a):
Nebo se nám taky velmi osvědčilo psíka uvázat a tak hodinku, dvě si ho nevímat. Prostě vyloučení ze smečky. To fungovalo úplně zázračně, ale pouívali jsme to opravdu velmi výjimečně, protoe to je pro psa ten největí trest.
jo, taky jsme ho zavírali do pokoje.
Není tady
elementgirl napsal(a):
Jak potrestat psa kdyz neco provede?Kdyz ho placnu novinama kdyz mi napr. ozral kytku na na me zacne vrcte a kousne me...je to 3 mesicni stene.Je to labrador takze bych nerada aby vyrostl a pokousal me...
Ahoj, no já si myslím eu teď není moje odpověď aktuální, ale kdy dobře počítám tak tvýmu pejskovi je teď
9 měsíců a je to pořád těně i kdy velký.
Já s trestáním vůbec nesouhlasím, těně je ěně a chce si hrát, těně je vlasně jako malý dítě. A labrador, protoe to je velký pes dospívá a tak kolem 1,5 roku. Jí sama mám kříence labradora s dogou a chodila jsem s ní na cvičák a protoe to napoprvé nebylo na nic, ona si jen chtěla hrát, tak jsme si to dali jetě jednou.
Take to základní se naučila, ale do takových 16- 18 měsíců mi rozkousala 13 tery boty, vdycky si vybrala koený a kdy uý jsem vechno co by jí chutnalo odstranila z jejího dosahu začala kousat dřevěný schody. Myslela jsem e mi hrábne, přečetla jsem spousty knih o psech a pak mi k¨jeden veterinář poradil, musí jí něčím zaměstnat, dát jí to co bude její co můe rozkousat, ona si chce hrát a brousí si zuby. No a měl pravdu. Poslouchat na zůstaň, nesmí, jdeme začala opravdu a kolem druhého roku, ale dodneka je svéhlavá
a kdy nechce tak neposlechne, ale protoe to je takovej pes ,, bulík,, jak u je patrno z labrador+ doga, tak není vůbec zlá, a já ji mám moc ráda : hjarta:
Myslím si e tvé obavy, e tě pokoue asi nejsou na místě, doporučovala bych fakt ten cvičák, pokud jsi to s ní u neabsolvovala, ale a teď v 9- víti měsících by porozuměla, drím pěsti, hlavně na ní, nebo něj nebuď zlá. L.
Není tady
Nebo co takhle zkusit zajít na cvičák, já si mylim, e větina psů by tam mohla chodit asoň ten rok, aby se naučili ty základy a čím dřínv tím líp. Tam poraděj co a jak, přes tejden to doma vyzkouí a zvyk by si na ostatní psy a lidi,...
Upravil(a) Jejky (14. 6. 2006 22:45)
Není tady