Oznámení

27. února : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec!

21. února : Jak využít skořápky z vlašských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůže i s kašlem

#26 24. 4. 2006 17:10

Gabrielle
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Kladno
Web

Re: Jak potrestat psa?

Tiina napsal(a):

Nebo se nám taky velmi osvědčilo psíka uvázat a tak hodinku, dvě si ho nevšímat. Prostě vyloučení ze smečky. To fungovalo úplně zázračně, ale používali jsme to opravdu velmi výjimečně, protože to je pro psa ten největší trest.

jo, taky jsme ho zavírali do pokoje.

Není tady

#27 14. 6. 2006 22:28

marianka
♥♥-----

elementgirl napsal(a):

Jak potrestat psa kdyz neco provede?Kdyz ho placnu novinama kdyz mi napr. ozral kytku na na me zacne vrcte a kousne me...je to 3 mesicni stene.Je to labrador takze bych nerada aby vyrostl a pokousal me...sad

Ahoj, no já si myslím žeuž teď není moje odpověď aktuální, ale když dobře počítám tak tvýmu pejskovi je teď
9 měsíců a je to pořád štěně i když velký.
Já s trestáním vůbec nesouhlasím, štěně je šěně a chce si hrát, štěně je vlasně jako malý dítě. A labrador, protože to je velký pes dospívá a ž tak kolem 1,5 roku. Jí sama mám křížence labradora s dogou a chodila jsem s ní na cvičák a protože to napoprvé nebylo na nic, ona si jen chtěla hrát, tak jsme si to dali ještě jednou.
Takže to základní se naučila, ale do takových 16- 18 měsíců mi rozkousala 13 tery boty, vždycky si vybrala kožený  reta a když uý jsem všechno co by jí chutnalo odstranila z jejího dosahu začala kousat dřevěný schody. Myslela jsem že mi hrábne, přečetla jsem spousty knih o psech a pak mi k¨jeden veterinář poradil, musíš jí něčím zaměstnat, dát jí to co bude její co může rozkousat, ona si chce hrát a brousí si zuby. No a měl pravdu. Poslouchat na zůstaň, nesmíš, jdeme začala opravdu až kolem druhého roku, ale dodneška je svéhlavá
a když nechce tak neposlechne, ale protože to je takovej pes ,, bulík,, jak už je patrno z labrador+ doga, tak není vůbec zlá, a já ji mám moc ráda : hjarta:
Myslím si že tvé obavy, že tě pokouše asi nejsou na místě, doporučovala bych fakt ten cvičák, pokud jsi to s ní už neabsolvovala, ale až teď v 9- víti měsících by porozuměla, držím pěsti, hlavně na ní, nebo něj nebuď zlá. L.
rodna

Není tady

#28 14. 6. 2006 22:41

Jejky
♥♥-----

Nebo co takhle zkusit zajít na cvičák, já si mylim, že větina psů by tam mohla chodit asoň ten rok, aby se naučili ty základy a čím dřínv tím líp. Tam poraděj co a jak, přes tejden to doma vyzkoušíš a zvyk by si na ostatní psy a lidi,...

Upravil(a) Jejky (14. 6. 2006 22:45)

Není tady

NÁŠ TIP:

Zápatí