|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Dobrý den
Chtěla bych BM " poprosit" o příspěvek na Školu v přírodě a letní tábor PRO 3 NAŠE DĚTI.
NA SOCIÁLCE MI PORADILY, ŽE TO NESMÍ BÝT ŽÁDOST ALE PROSBA.
BM se o kluky nezajímá a ani nemá zájem trávit s nimi volný čas.
O to je těžší pro mne připravit něco na prázdniny , tak abych si nemusela brát 2 měsíce dovolené, což by asi nevyšlo žádné z nás. K tomu 2 synové mají jet na zminovanou školu v přírodě.
Nechápu, proč tyto akce jsou brány jako nadstandartní a tudíž se otec finančně podílet nemusí.
přitom se většina dětí cítí ukřivděných, když musí zůstat doma, protože mamka na to nemá ....
Ale zpět:
mám si mu napsat , že bych chtěla tu a tu částku, způsob úhrady a celkové jak by to mělo vypadat.
Děkuji za vaše názory a zkušenosti
BMMF napsal(a):
Dobrý den
Chtěla bych BM " poprosit" o příspěvek na Školu v přírodě a letní tábor PRO 3 NAŠE DĚTI.
NA SOCIÁLCE MI PORADILY, ŽE TO NESMÍ BÝT ŽÁDOST ALE PROSBA.
BM se o kluky nezajímá a ani nemá zájem trávit s nimi volný čas.
O to je těžší pro mne připravit něco na prázdniny , tak abych si nemusela brát 2 měsíce dovolené, což by asi nevyšlo žádné z nás. K tomu 2 synové mají jet na zminovanou školu v přírodě.
Nechápu, proč tyto akce jsou brány jako nadstandartní a tudíž se otec finančně podílet nemusí.
přitom se většina dětí cítí ukřivděných, když musí zůstat doma, protože mamka na to nemá ....
Ale zpět:
mám si mu napsat , že bych chtěla tu a tu částku, způsob úhrady a celkové jak by to mělo vypadat.
Děkuji za vaše názory a zkušenosti
Nemám zkušenost s BM, protože nejsem rozvedená, ale teď jsem platila synovi 1200,- na školu v přírodě a 500,- mi proplatí zdravotní pojišťovna. Zkus zapátrat ve své zdravotní pojišťovně, kolik ti přispějí na jedno dítě ročně. Mám ZPMV a ti přidávají na různé produkty do 500,- Kč ročně na jedno dítě.
Není tady