|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

prosím Vás poradte, neviem čo robím zle, mám dlhé vlnité vlasy, nie kučeravé, farbím len čiernou hennou asi pol roka, dávam si zábaly, aj olivové, používam len revalid kozmetiku / šampón, kondicionér, balzam, tabletky/ a nič, veľmi sa mi lámu na končekoch keď ich češem, odlamujú sa tak v 3 cm kúskoch, akoby boli na koncoch úplne vysušené, HELP
, nepoznáte nejaký babský recept čo s tým ?
Není tady
jestli nebude příčina někde uvnitř těla, nedostatek něčeho...
Není tady

Bety, už aj nad tým som rozmýšlala, čo som zatiaľ čítala, pomáha vraj zinok,
Není tady
Tak se zkus zeptat v lékárně, jistě budou mít výběr. A taky můžeš mrknout na www.anamneza.cz tam je hrozně moc informací možná něco najdeš.
Není tady

som tam kukla, ďakujem Bety, je toho tam naozaj požehnane, a ten Zinok tam naozaj udávajú v prvom rade pri lámavosti, zajtra si kúpim, uvidíme,
-ešte by som bola zvedavá, čo cez deň na tie končeky, možno olejíček, len mne sa kupované v drogériach nepáčia, zaťažujú vlásky a o hydratácii môžem snívať, ale ako hydratovať vlasy, tak to naozaj neviem....
Není tady
katafyge napsal(a):
som tam kukla, ďakujem Bety, je toho tam naozaj požehnane, a ten Zinok tam naozaj udávajú v prvom rade pri lámavosti, zajtra si kúpim, uvidíme,
-ešte by som bola zvedavá, čo cez deň na tie končeky, možno olejíček, len mne sa kupované v drogériach nepáčia, zaťažujú vlásky a o hydratácii môžem snívať, ale ako hydratovať vlasy, tak to naozaj neviem....
V Avonu mají sprej na konečky vlasů, já ho nepoužívám mám dobré vlasy, ale slyšela jsem od kamarádek že je dobrý, tak mrkni na stránky Avonu na netu nebo jestli znáš nějakou Avonku tak se poptej.
Není tady