Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 26. 8. 2006 23:52

Evelin
♥♥♥♥---

Re: Homeopatie

Já chodim s dcerou k neuroložce, která naštěstí umí i homeopatii. Nám postačí i to od ní (jinak postižení děti berou "normální". Její doporučení je zadarmo, ale léky musím platit plně sama... Holce pomáhají, i já něco brala, taky mne poradila zadarmo.
Anna M., málo, mám taky boreliozu (jakože třetím rokem vyléčenou). Nyní chodím na immunologii, neboť tam dr. na mne -mé tělo pohlíží jako propojený celek, ne JENOM plíce, nebo kůže, nebo ledviny. Je soukromý, stojí to dost, hlavně ty preparáty-NECHEMICKE, ale přírodní, co mne poradí (mohu odmítnout je chtít!), ale pomáhá to. Chemie mám plné zuby. Obávám se, že homeopatie a borelii bude krátká...

Není tady

#27 30. 8. 2006 11:27

Darja70
♥♥♥♥---

Já jsem zapomněla napsat, že chodíme k paní doktorce Stauderové. Je to dětská lékařka, která léčí pouze homeopaticky a ordinuje v Ostravě. Za první návštěvu bere kolem 9OO, potom 500.
Je to drahé, ale pomohla např. při laryngitidě, dětském výtoku, kojeneckému průjmu, zánětům středního ucha, puberťáckým vyrážkam:-))
Já oceňuji hlavně to, že nemusíme brát neustále antibiotika a  že odpadly noční výlety na pohotovost s ušima nebo krkem.
Teď právě řešíme zvětšenou nosní mandli, ušní trvá na vytrhnutí, což já odmítám, takže homeopatika to jistí.

Není tady

#28 4. 9. 2006 15:11

Naja
♥------

Ahoj, zdravím všechny! hjarta  Narazila jsem na tuhle diskuzi a myslím, že mám co dodat... smile

Electra napsal(a):

Kvůli neustále nemocným dětem váhám nad homeopatií. Mohu si jen koupit knihu a podle ní homeopatika dětem, ale i sobě a manželovi, podávát?
Máte někdo doma knihu o homeopatii, která je přehledná a můžete ji doporučit?

Electro,
můžu ti doporučit Kompletní příručku homeopatické léčby od Mirandy Castro. K dostání na www.alternativa.cz. Je poměrně dobře zpracovaná, obsahuje historii homeopatie, její principy, způsob předepsání léku, materii medicu léků pro vnější a vnitřní použití, repertorium, postup při předepsání a vedení případu, seznam léků vhodných pro domácí homeopatickou lékárničku.

Akutní stavy můžeš zkusit řešit sama. (Děti a manžel obvykle dost vydrží tongue) Možná by se ti hodil kurz Homeopatie pro domácí praxi, který každoročně pořádá brněnská Homeopaická fakulta. Bývá od ledna, jednou měsíčně, čtyři víkendy. Ubytování je možné na internátu, jednu zastávku od přednáškového sálu.

Pokud se u dětí opakují stále stejné nemoci, je to už chronická záležitost a je vhodné navštívit homeopata. Upřednostňovala bych takového, který se zabývá klasickou homeopatií. Může to být lékař, ale i nelékař. Měl by mít ale absolvovánu některou z homeopatických škol (součástí studia jsou dva roky medicínských znalostí), ne jen několikavíkendový kurz, který pořádá pro lékaře firma Boiron. Velká část lékařů bohužel má tyto kurzy, předepisují lék dle diagnózy (a pak to podle toho vypadá hmm). Naproti tomu klasická homeopatie se zaměřuje především na mentální a psychické symptomy, protože veškeré nemoci pocházejí z nějakého nezpracovaného vjemu na této úrovni.

Jestliže bys chtěla doporučit homeopata v Praze, tak z vlastní zkušenosti doporučuji MUDr. Tomáše Karhana (když zadáš do vyhledávače, tak ho najde). Je to pediatr, praktikuje klasickou homeopatii.

Evelin,
homeopaticky lze léčit cokoliv, není neléčitelná choroba, je jen neléčitelný pacient. wink Jinak na boreliózu (preventivně i na doléčení) je dobrá kúra od Mgr. Podhorné, fa Naděje - kontakt jsem zahlídla někde v diskuzi. Máma měla dost ošklivý výsledky, chtěli ji už hospitalizovat a po těch tinkturách se jí to velice hezky upravilo. Brala teda jen břízu a topol, na celou kúru (tuším že je to č. 24).

Není tady

#29 4. 9. 2006 16:12

Daniela M
♥♥♥----

Naja napsal(a):

Ahoj, zdravím všechny! hjarta  Narazila jsem na tuhle diskuzi a myslím, že mám co dodat... smile

Vítej Najo, jsem moc ráda, že jsi sem zavítala, že tu i zakotvíš. Zdravím.hjarta Homeopatie tý nikdy není dost!smile

Upravil(a) Daniela M (4. 9. 2006 16:18)

Není tady

#30 4. 9. 2006 17:03

Naja
♥------

Danielo,
ahojky! Ty jsi nechávala udičku na rodině, že? wink No tak jsem se chytla. Občas sem nakouknu, jsem hlavně na emimino http://www.emimino.cz/modules.php?name= … m&f=19 , tam je ta diskuze hodně živá. Je tam spousta stejně naladěných lidiček, přicházejí další a s díky odcházejí. Jak taky jinak....

Upravil(a) Naja (4. 9. 2006 17:07)

Není tady

#31 1. 10. 2006 16:09

EVA2
♥------

Holky u p.Maškové jsem se léčila,stálo to dost penízků a nevyléčila!!!!!!

Není tady

#32 6. 10. 2006 8:41

Naja
♥------

Evi,
ono taky (pro někoho možná paradoxně) záleží na tom, jestli se chce pacient vyléčit. Někdo nemá zájem přijít o své bludy, protože co by mu pak zbylo. cool
Zrovna ale u paní Maškové jsem přesvědčená, že je to dobrý homeopat. Nechceš nám trošku popsat tvůj případ, včetně třeba navržené léčby?

Není tady

#33 9. 10. 2006 9:09

jsem.sva
♥♥♥♥♥--
Místo: Plzeň

Nejsem zastáncem ani odpůrcem homeopatie, ale můj synovec (7 let) byl léčený paní doktorkou homeopatičkou tak dokonale, až skončil v nemocnici se těžkým zápalem plic. A bylo lékaři potvrzeno, že to byla chyba homeopatičky....

Není tady

#34 10. 10. 2006 14:10

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

Nedám na homeopatii dopustit. Chce to ale narazit na opravdu dobrého homeopata a ne na nějakého šarlatána.

Jsem.sva - máš jenom tuto jednu špatnou zkušenost ? Víš, někdy se chybička může vloudit. Mám velmi dobrou homeopatičku a teď se jí stalo, že jí samotné bylo tak šíleně blbě a sama sobě léčbu nezvládla. Prostě někdy se to stane. Vím, že než někoho začne léčit, tak chce znát všechny možné podrobnosti, a to i ze široké rodiny, že člověk žasne.

Poprvé jsem se setkala s homeopatií, když měl syn neštovice. Ani jsem s ním nechtěla jít k doktorovi, mastičku jsem měla, ale bylo mu naprosto příšerně, že jsem vyrazila na pohotovost. Sice jsem od toho naprosto nic neočekávala, o to bylo větší moje překvapení. Za osmdesát kaček jsme dostali homeopatický lék na neštovice a do rána ( ! ) neměl ani pupínky, ani horečku.
Od té doby - přes deset let - chodíme akorát na preventivní prohlídky a na chirurgii.
Homeopatií jsme léčili běžné rýmy, chřipky, anginu, dceřin výtok, šok při odchodu tatínka... Prostě naprosto vše, co nás potkalo. Musí tomu ale člověk věřit a nesmí se leknout, když se mu na chvíli udělá ještě hůř... musí vytrvat.

Motto ženy :  :-)  :-)
Všichni si myslí, že největším snem každé ženy je mít dokonalého muže...
Zbláznili jste se..?!     Největším snem ženy je žrát a nepřibrat!  :-)

Není tady

#35 11. 12. 2006 14:50

saaarka
♥♥-----
Místo: Praha

Neznáte, prosim, nějaká homeopatika na rýmu a slzavé oči?

Není tady

#36 19. 12. 2006 11:50

Naja
♥------

Saaarko, pro akutní stav mě napadá
Allium cepa - dráždivý hojný vodnatý výtok z nosu, nedráždivý výtok z očí, časté kýchání.
Euphrasia - dráždivý zánět spojivek, hojný výtok dráždivých palčivých slz a nedráždivý výtok z nosu.
Pokud jsou to chronické stavy, je nutné navštívit homeopata.

Není tady

#37 14. 6. 2011 21:25

Andreaa06
♥------

Jsem velmi spokojená s Mudr. Jonášem. Jeho přístup je velmi profesionální a korektní.Mám k Mudr. Jonášovi důvěru. Výsledky léčby se dostavují po dvou měsících. Jsem velmi ráda,že jsem pána doktora objevila a mohla se v jeho ordinaci objednat. Jsem moc moc ráda, že jsem našla email kontakt smazán, kde jsem se mohla objednat a kde mi dokázali vyjít vstříc. Muj stav se zlepšuje (atopicky ekzem), imunita a dýchací problém taky. Vím, že budu muset pokračovat ale věřím že se výsledky léčby budou dál dostavovat. Děkuji vám pane doktore Jonáši.

Upravil(a) AndreaP. (15. 6. 2011 15:30)

Není tady

#38 19. 7. 2016 21:27

domcuska
♥♥♥----

já nedám na homeopatika dopustit a sestra díky homeopatikům u malého vyléčila reflux moč. měchýře. Našla jsem super lékárnu zelený anděl v Brně kde mají velký sortiment homeopatik a cokoliv objednají, navíc tady mají i poradenství, pokud někdo potřebuje.Super lékárna.

Není tady

#39 12. 8. 2016 14:52

miljir
♥♥♥----

také jsem tuto lékárnu objevila a moc se mi zamlouvá, koupíš tam cokoliv co se týče alternativní medicíny.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí