6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Kvůli neustále nemocným dětem váhám nad homeopatií. Mohu si jen koupit knihu a podle ní homeopatika dětem, ale i sobě a manelovi, podávát?
Máte někdo doma knihu o homeopatii, která je přehledná a můete ji doporučit?
Není tady
Electro, myslím, e bys měla raději zajít s dětmi k homeopatikovi. Homeopatika jsou toti předepisována na míru kadému, take taková ta veobecná pro vechny nemusí hned zabrat. Já pouívám homeopatika pro celou rodinu třeba na průjem nebo na rýmu, ale kdy jde o kael nebo nebo něco jiného, zajdu k lékařce.
Kdy zakládala dceři a synovi kartu, trvalo to skoro hodinu, musí poznat okolnosti porodu, čeho se dítě bojí, co rádo jí, pije, co si rádo obléká, jak poslouchá, no prostě fůra otázek a teprve podle toho si uddělá obrázek a zjistí, co je příčinou nemoci a pak teprve můe předepsat účinné homeopatikum.
Je to drahé, já vím, také střídáme normální léčbu s homeopatií a kdy nezabere normální, tak jetě ráda běím k homeopatce.
Jeden příklad- dcera ve 4 letech měla výtok, já na infarkt, tak jsem volala dětské lékařce, co jako s tím. Ta mi hned oznámila, e bude muset na gynekologii, tam ji provedou vyetření, stěry, odběr krve a moči. Jen jsem si představila to martýrium pro dceru a ten ok, co by z toho měla, naloili jsme ji a odvezli k homeopatce.
TA nás vyslechla a poloila tři otázky- je dcera alergická na jarní sluníčko, měla zánět spojivek, brala antibiotika? Pak jetě jestli se nebouchla a koukla, jak výtok vypadá.
U přesně nevím, jak to diagnostikovala- prostě zánět v těle ( ty spojivky a tak) a ten se projevuje u silného nachlazení i výtokem. Napsala kuličky a do týdne bylo po zánětu- bez odběrů a gyn. prohlídek.
Není tady
Electra napsal(a):
Kvůli neustále nemocným dětem váhám nad homeopatií. Mohu si jen koupit knihu a podle ní homeopatika dětem, ale i sobě a manelovi, podávát?
Máte někdo doma knihu o homeopatii, která je přehledná a můete ji doporučit?
Electro, také pouivám výhradně homeopatii. U dětí od narození, nepoznaly a nepotřebovaly ádný jiný lék, u jem je 5 a 7 let. Neví co jsou antibiotika. Určitě homeopatii vyhledej, nám tedy pomáhá. Mám Homeopatickou encyklopedii. P.
Homeopatie je určitě dobrá věc. V případě podávání dětem bych ale raději alespoň na první konzultaci zala k lékaři. U dospělých by to asi bylo taky lepí.
Otázkou je, jak najít dobrého homeopata a ne nějakého "fuaře". Protoe stejně jako je rozdíl třeba mezi lékaři, jsou rozdíly určitě i mezi homeopaty.
Není tady
Já je taky pouívám,ale v lékárně se dostanou takový ty základní.Na ostatní zdravotní problémy mám doktora-homeopata.Při určení patné diagnózy ti nepomůou a je tam i ředění atd.A myslím,e jsou stejnak na předpis(ty speciální)Take místo kníky se nejdřív poptej v lékárně(ale tam,kde tomu rozumí)Nebo moje dět.doktorka je na poádání vyhledá sama v knize a mám jistotu,e jsou ty správný.
Není tady
První konzultace určitě u lékaře, my jsme byli se synem a vyptával se podrobně na vechno moné, potom jsme dostali homeopatika na alergii (tu měl určenou na alergologii) a zabralo to!
Není tady
Pája a napsal(a):
Electra napsal(a):
Máte někdo doma knihu o homeopatii, která je přehledná a můete ji doporučit?Electro, také pouivám výhradně homeopatii. U dětí od narození, nepoznaly a nepotřebovaly ádný jiný lék, u jem je 5 a 7 let. Neví co jsou antibiotika. Určitě homeopatii vyhledej, nám tedy pomáhá. Mám Homeopatickou encyklopedii. P.
Homeopatie je nejjemnění a nejetrnějí léčba nejen pro děti. Nedoporučuje se vak samoléčba bez bliích znalostí homeopatie. Na www.homeopatie.cz najde seznam homeopatů blízko tvého bydlitě. Ne se s homeopatií více seznámí, je vhodnějí vyhledat homeopata.
Není tady
No právě - jak najít dobrého homeopata??????
Nemám nikoho kdo by mi mohl doporučit, v mém okolí tohle spíe vichni zavrhují a jedna jediná kamarádka, které homeopatii věří je z Moravy......No a tam se z Prahy nevydám.
Ale jsem u fakt neastná. Je to týden, co dcera dobrala antibiotika, měla zánět spojivek, zánět středního ucha a dokonce i ten výtok. Nakazila mě i syna. Vichni jsme tu lehli s antibiotiky.
No a dneska? Dcera je pád dní po dobrání augmentinu a má íííílenej kaela a zdá se mi, e se zase vrací výtok.
U fakt nemůu. My máme posl. rok antibiotika pořád. Jedinej kdo to ustojí bez nich je manel.
K dětské dr se mi nechce - ta nám stejně předepíe jen Sinecod. Ten nám předepisuje furt a pak stejně končíme na ORL s uima, nebo se zápalem plic v nemocnici na pohotovosti.
U fakt nemůu....................doufala jsem, e máme aspoň na měsíc pokoj - jako jindy, ale teď je po léčbě tak krátce a u hrozně kale.
Prosím nemáte někdo dobrého homeopata v Praze? Nejlépe P-4.
Není tady
Já ti nepomůu, nebo jsem z Moravy ale měli jsme těstí, nae lékařka se právě homeopatií zabývá a ta nám ty pohovory udělala - myslím e je to dost důleité a pohovor byl hodně podrobný, u je to delí dobu tak si na vechno u nevzpomínám, ale např. se i ptala, jestli upřednostňuje nějakou chu (např, sladkou, slanou, kyselou apod.) Potom bral 2 typy bobulek, napřed jeden typ na začátek, a potom dlouhodoběji jiný typ. A myslím e vechny homeopatické léky se ani nedají koupit bez předpisu ( já si chtěla koupit kapičky cimicifuga na bolest hlavy a řekli mi ve 3 lékárnách e je to jen na předpis lékaře).
Na internetu se ádný lékař z Prahy nenajde?
Jo a jetě mrkni na www.anamneza.cz je tam v záhlaví alternativní medicína a tam je homeopatie ale neměla jsem čas to podrobněji zkouat.
Upravil(a) Bety (18. 4. 2006 11:03)
Není tady
Electra napsal(a):
Nemám nikoho kdo by mi mohl doporučit, v mém okolí tohle spíe vichni zavrhují a jedna jediná kamarádka, které homeopatii věří je z Moravy......No a tam se z Prahy nevydám.
Ale jsem u fakt neastná. Je to týden, co dcera dobrala antibiotika, měla zánět spojivek, zánět středního ucha a dokonce i ten výtok. Nakazila mě i syna. Vichni jsme tu lehli s antibiotiky.
No a dneska? Dcera je pád dní po dobrání augmentinu a má íííílenej kaela a zdá se mi, e se zase vrací výtok.
U fakt nemůu. My máme posl. rok antibiotika pořád. Jedinej kdo to ustojí bez nich je manel.
K dětské dr se mi nechce - ta nám stejně předepíe jen Sinecod. Ten nám předepisuje furt a pak stejně končíme na ORL s uima, nebo se zápalem plic v nemocnici na pohotovosti.
U fakt nemůu....................doufala jsem, e máme aspoň na měsíc pokoj - jako jindy, ale teď je po léčbě tak krátce a u hrozně kale.
Tak jsem koukala do seznamu homeopatů na Praze 4, tam jich má několik. Nejsem z Prahy, snad ti někdo poradí .... ale k homeopatovi rozhodně jdi. Antibiotika oslabují imunitu!
Není tady
Vyhledej si na netu Barbora Maková. Mám poci, e ji tu někdo chválil a myslim, e je z Prahy.
Rikita napsal(a):
Vyhledej si na netu Barbora Maková. Mám poci, e ji tu někdo chválil a myslim, e je z Prahy.
Je to homeopatka, která je absolventkou homeopatické fakulty v Brně, není lékařka, ale má jistě větí znalosti ne lékař, který homeopatii na LF nikdy nestudoval. Lékař homeopat nemusí mít takové znalosti, jako ona.
Electra napsal(a):
Moje děcka taky bývala často nemocná, začli jsme chodit k léčiteli a ten nám doporučil změnu jídelníčku - zcela vyloučit sladkosti a ve slazené cukrem, chipsy, ve s Éčkama, hodně pít ( vodu), přidávat do jídla různá semínka - dýňová, slunečnicová, sezamová... Je to přes 3/4 roku, co se děcka takto stravují a jsou bez antibiotik. Kdy u mají rýmu, tak 1-2 dny, bez kale.
Není tady
Electra napsal(a):
pokus se poptat po kapkach L52 (snad je mozne je sehnat i v cechach). Jako prevence se podavaji, jestlize ma nekdo v rodine rymu a je nachlazeny - 10 kapek do vody 3x denne, nemocnemu 20 kapek do vody 6x denne. mam je doma neustale, nachlazeni je pryc za 3 dny a nikdo jiny vetsinou neonemocni. Jinak nosim v kabelce neustale arniku - kluk je divoch a kazdou chvili se nekde prasti. Jednou dokonce spadl hlavou na dlazbu. Skakal na gauci u babicky a "vystrelilo" ho pero. Po arnice nemel skoro zadnou bouli a bolest minimalni. vseobecne plati, ze homeopatika, cim vice se redi, tim lepsi maji ucinek. U homeopata jsme nebyli nikdy, vse jsem kupovala po porade s lekarnici a vylecila jsem si napriklad i zanet mocoveho mechyre, synovi zas kojenecky exem. Mel ho od narozeni. V Cz nam na to 32 roky psali vselijake smradlave masticky a tady u nas, po homeopatii byl za pul roku pokoj.
Není tady
Holky díky moc.
Včera to na mě u nějak padlo, tak jsem byla ráda, e mi píete.
Nad tou Makovou u jsme také přemýlela, ale u ní to stojí 1500,- a to je hrozně moc. Navíc bych se rovnou nechala "vyetřit" taky, tak 2x 1500,- bych momentálně nerada utratila.
Nala jsem si jednu na netu a včera jsem jí psala mejl, hned odpověděla a první vyetření u ní stojí 900,- a kontroly 200,-
Jenom koda, e má volno a po 1.5.
Musíme to nějak vydret, stejně se v těch nemocech plácáme u dlouho, tak to tech 14dní u počkáme.
Fakt díky moc za vechny rady.
Není tady
Najeď si na:www.r-web.cz/nadeje
JE TO FIRMA MGR.JARMILY PODHORNÉ A TATO SE TÍM ZABÝVÁ A I PRODÁVÁ A PORADÍ.Kdysi o ní bylo psaný v Tině a já u léta pouívám s celou rodinou 2krát ročně od ní hom.přípravky a je nám dobře.I ve zdravé výivě na její výrobky narazí.Bea
Electra napsal(a):
Holky díky moc.
Nad tou Makovou u jsme také přemýlela, ale u ní to stojí 1500,- a to je hrozně moc. Navíc bych se rovnou nechala "vyetřit" taky, tak 2x 1500,- bych momentálně nerada utratila.
Nala jsem si jednu na netu a včera jsem jí psala mejl, hned odpověděla a první vyetření u ní stojí 900,- a kontroly 200,-
Musíme to nějak vydret, stejně se v těch nemocech plácáme u dlouho, tak to tech 14dní u počkáme.
Ahojki, neznáte nějakého homeopata blízko Sokolova - K. Varů. Mám stále nemocné děti a u jim nechci spát pořád antibiotika.
Electra napsal(a):
Holky díky moc.
1500kč je průměr(orientační cena),je to hodně,ale měla jsem v tom i vyetření na tý maince(AVG ??),svoje jehličky,první akupunkturu a práky atd.Aby ses pak nedivila,e ta z netu ti tohle vechno započítá extra.Tak jí radi zkus napsat,co v těch 900kč vechno je.A je to DOKTORKA,co se zajímá o hom.?Nebo jen léčitelka?
Není tady
Iwett napsal(a):
Ahojki, neznáte nějakého homeopata blízko Sokolova - K. Varů. Mám stále nemocné děti a u jim nechci spát pořád antibiotika.
na www.homeopatie.cz má výběr homeopatů.
Není tady
Daniela M napsal(a):
Iwett napsal(a):
na www.homeopatie.cz má výběr homeopatů.
Já hledám někoho kolem Ústí nad Labem
Léčba homeopatií - homeoterapie patří k nejetrněníím, nejjemnějím a nehlubím terapeutickým formám léčby, proto je doporučenou metodou pro děti, dospělé i starí osoby. Jedná se o holistickou léčbu, kdy správným homeopatickým lékem dochází k ozdravnému procesu.
Pouívá se jako první pomoc při akutním stavu nemoci, jako jsou úrazy, poúrazový ok, běné chřipky, krvácení, koliky, bolesti hlavy, při popáleninách aj ... I v případě léčby akutního stavu, vdy platí základní princip homeopataie tj., léčit člověka a nikoliv nemoc v člověku. To platí zejména při léčbě duevního zranění, traumat, depresí, smutku - ztráty blízké osoby, nízkého sebevědomí, trémy , strachu - veobecný pocit viny, bezmoci atd... . Léčba chronických projevů nemoci, které odolávají alopatické léčbě např.: abcesy, akné, alergie, astma, atopický ekzém, artritida, artróza, anorexie, bulimie, bolestivá menstruace, hemeroidy, ledvinové, lučníkové, urogenitální záněty....atd..... Ne se začneme léčit homeopaticky, vdy je vhodné o ní získat co nejvíce informací.
Není tady
Ilseli napsal(a):
Léčba homeopatií - homeoterapie patří k nejetrněníím, nejjemnějím a nehlubím terapeutickým formám léčby, proto je doporučenou metodou pro děti, dospělé i starí osoby. Jedná se o holistickou léčbu, kdy správným homeopatickým lékem dochází k ozdravnému procesu.
Pouívá se jako první pomoc při akutním stavu nemoci, jako jsou úrazy, poúrazový ok, běné chřipky, krvácení, koliky, bolesti hlavy, při popáleninách aj ... I v případě léčby akutního stavu, vdy platí základní princip homeopataie tj., léčit člověka a nikoliv nemoc v člověku. To platí zejména při léčbě duevního zranění, traumat, depresí, smutku - ztráty blízké osoby, nízkého sebevědomí, trémy , strachu - veobecný pocit viny, bezmoci atd... . Léčba chronických projevů nemoci, které odolávají alopatické léčbě např.: abcesy, akné, alergie, astma, atopický ekzém, artritida, artróza, anorexie, bulimie, bolestivá menstruace, hemeroidy, ledvinové, lučníkové, urogenitální záněty....atd..... Ne se začneme léčit homeopaticky, vdy je vhodné o ní získat co nejvíce informací.
Souhlasím s Ilseli, homeopatie u u nás nala místo. Jen mě mrzí, e musím za homeopatem tak daleko dojídět.
Není tady
Zdravím vechny příznice homeopatie! Hana
Není tady
Mám poslední dobou velké bolesti kloubů, chtěla bych zkusit homeopatii, můete mi někoho doporučit? jsem z Prahy 10. Zjistili mi boreliozu a po dvouch letech a teď mám kadou chvíli něco. An.
Není tady