Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 18. 4. 2006 9:08

Lucinka
♥♥-----

7 denná pauza

Co sa vlastne deje pocas 7 dennej pauzy kedy neberem HA? Nie je tam nejake riziko otehotnenia? Lebo sa trochu bojim...

Není tady

#2 18. 4. 2006 9:17

chomáček
♥♥♥♥♥--
Místo: Praha

Re: 7 denná pauza

...během té doby by měla nastat menstruace. A otěhotnět můžeš. To dokonce i přes HA. smile

Není tady

#3 18. 4. 2006 9:19

Leila
♥♥♥♥♥♥-

Lucinko, během sedmidenní pauzy při užívání antikoncepce jsi chráněná proti otěhotnění, pokud tu antikoncepci užíváš správně. Selhat by to nemělo. wink.

Není tady

#4 18. 4. 2006 9:31

Lucinka
♥♥-----

chomáček dik za ukludnenie.....

Není tady

#5 18. 4. 2006 10:56

Bety
♥♥♥♥♥♥♥

Lucinka napsal(a):

chomáček dik za ukludnenie.....

Otěhotnět můžeš vždycky, i když bereš antikoncepci naprosto  přesně, vždy je tu riziko selhání - malé, ale je tu! Ostatně - na to se klidně můžeš zeptat i svého gynekologa, který ti antikoncepci předepisoval.

Strach je malá smrt...

Není tady

#6 18. 4. 2006 11:22

pajinka
Host

ahojky.Minulý týden jsem byla u doktora a ten mi řekl že jsem asi měsíc těhotná,v pátek jsem začala krvácet a doktor mi řekl že musím jen čekat jestli se mimí udrží nebo ne.Měla jsem pocit že u mě proběhla menstruace akorat o tři dny kratší než jindy je to možné nebo jsme o mimčo přišli???sad

#7 18. 4. 2006 11:25

Leila
♥♥♥♥♥♥-

Ahoj všem, ale riziko otěhotnění při správném užívání je pouze 1 promile- tudiž pouze jen jedna žena z tisíce otěhotní při správném a pravidelném užívání HA.

Není tady

#8 18. 4. 2006 12:02

Nety
♥♥♥♥♥♥♥

pajinka napsal(a):

ahojky.Minulý týden jsem byla u doktora a ten mi řekl že jsem asi měsíc těhotná,v pátek jsem začala krvácet a doktor mi řekl že musím jen čekat jestli se mimí udrží nebo ne.Měla jsem pocit že u mě proběhla menstruace akorat o tři dny kratší než jindy je to možné nebo jsme o mimčo přišli???sad

Broučku, to musíš k lékaři a tam Ti řeknou na ultrazvuku, zda se v děloze drží a nebo došlo k nehodě... z toho, co tu píšeš, ničemu nerozumím. Ani, kdy jsi byla u lékaře, jestli před krvácením nebo po těch třech dnech...

http://b2.lilypie.com/b5R4p1/.pnghttp://img150.imageshack.us/img150/7624/beznzvuyw6.jpg

Není tady

#9 18. 4. 2006 12:17

pajinka
Host

Nety napsal(a):

pajinka napsal(a):

Broučku, to musíš k lékaři a tam Ti řeknou na ultrazvuku, zda se v děloze drží a nebo došlo k nehodě... z toho, co tu píšeš, ničemu nerozumím. Ani, kdy jsi byla u lékaře, jestli před krvácením nebo po těch třech dnech...

Byla jsem u lékaře i v ten den co jsem začala krvácet,doktor mi řekl že miminko tam ještě je.

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí