29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Co sa vlastne deje pocas 7 dennej pauzy kedy neberem HA? Nie je tam nejake riziko otehotnenia? Lebo sa trochu bojim...
Není tady
...během té doby by měla nastat menstruace. A otěhotnět můžeš. To dokonce i přes HA.
Není tady
Lucinko, během sedmidenní pauzy při užívání antikoncepce jsi chráněná proti otěhotnění, pokud tu antikoncepci užíváš správně. Selhat by to nemělo. .
Není tady
chomáček dik za ukludnenie.....
Není tady
Lucinka napsal(a):
chomáček dik za ukludnenie.....
Otěhotnět můžeš vždycky, i když bereš antikoncepci naprosto přesně, vždy je tu riziko selhání - malé, ale je tu! Ostatně - na to se klidně můžeš zeptat i svého gynekologa, který ti antikoncepci předepisoval.
Není tady
ahojky.Minulý týden jsem byla u doktora a ten mi řekl že jsem asi měsíc těhotná,v pátek jsem začala krvácet a doktor mi řekl že musím jen čekat jestli se mimí udrží nebo ne.Měla jsem pocit že u mě proběhla menstruace akorat o tři dny kratší než jindy je to možné nebo jsme o mimčo přišli???
Ahoj všem, ale riziko otěhotnění při správném užívání je pouze 1 promile- tudiž pouze jen jedna žena z tisíce otěhotní při správném a pravidelném užívání HA.
Není tady
pajinka napsal(a):
ahojky.Minulý týden jsem byla u doktora a ten mi řekl že jsem asi měsíc těhotná,v pátek jsem začala krvácet a doktor mi řekl že musím jen čekat jestli se mimí udrží nebo ne.Měla jsem pocit že u mě proběhla menstruace akorat o tři dny kratší než jindy je to možné nebo jsme o mimčo přišli???
Broučku, to musíš k lékaři a tam Ti řeknou na ultrazvuku, zda se v děloze drží a nebo došlo k nehodě... z toho, co tu píšeš, ničemu nerozumím. Ani, kdy jsi byla u lékaře, jestli před krvácením nebo po těch třech dnech...
Není tady
Nety napsal(a):
pajinka napsal(a):
Broučku, to musíš k lékaři a tam Ti řeknou na ultrazvuku, zda se v děloze drží a nebo došlo k nehodě... z toho, co tu píšeš, ničemu nerozumím. Ani, kdy jsi byla u lékaře, jestli před krvácením nebo po těch třech dnech...
Byla jsem u lékaře i v ten den co jsem začala krvácet,doktor mi řekl že miminko tam ještě je.