29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Podľa mňa samotný vekový rozdiel nie je až taký podstatný, dôležité je, aký je reálny rozdiel medzi partnermi, ich zrelosťou, a tak... Mne vždy imponovali skôr starší, hlavne teda museli byť naozaj chlapi, ktorí už niečím preskákali a vedia v živote čo chcú, a hrozne mi imponovalo, keď to boli selfmademani, ktorí si všetko vybojovali sami, a nie že zdedili majetky a funkcie... A teraz, keď už sa pomaly blížim k 40., začínajú sa mi páčiť mladší , ale stále sú to životaschopní mládežníci, a nie nejakí mladíčkovia... Mala som priateľa o 17 rokov staršieho, aj o 8 rokov mladšieho, a faktický rozdiel medzi nimi nebol taký priepastný, ako sa zdá, keď vidno tie dve cifry. Veľa závisí aj od toho, v akej životnej fáze si ty a čo hľadáš u svojho partnera, prípadne čo očakávaš v najbližšej dobe od života. Aby ťa partner netlačil do niečoho, čo nechceš, alebo ti naopak nebránil v niečom, čo chceš.
Není tady
Tk jestli je to dvougenerační, tak dejme tomu, že by to šlo... Moje kamarádka má bohužel opačné zkušenosti. Taky bydleli s manželem a malým synem ve dvougeneračním domě. jenže pak umřel tchán a tchyni začalo být smutno. Krátké návštěvy se zvrtly v téměř trvalý pobyt, dřívější dobré rady v neustálou kritiku všeho. Nakonec to dobře dopadlo: tchyně prodala dům, koupila garsonku pro sebe a větší byt pro ně.
Ale věřím, že u vás to nebude tak drastické...
Není tady
Děkuji za optání :-)
Včera jsem byla u právničky podepsat smlouvu na byt, pak jsem hodinku seděla na oveřování podpisů. Dneska jdu všechny podklady pro hypotéku odnést do banky. Už chci bydlet!!!
Jinak mám přítele na týden pryč, takže: nevařím, koukám večer na holčičí seriály a vařím si bylinkové čaje :-)
Není tady
Ahojky... čajíky si vařim i když je přítel doma ale kouká na mě vždycky tak pobaveně (nechutná mi to)
a na holčičí seriály si nedám sáhnout (ulice, ordinace a letiště
to si jde na net
Ale teď poslední dobou taky není pořád doma. Dost teď pracuje(aspoň mi to říká
) Takže jsem pořád sama doma. A co ty Miško? Odkud jsi?
Není tady
Jo jo čajařky jsme... piju maliník, kontryhel, pankrean a sem tam edemin
Přítel jezdí autobusem u zájezdovky, takže jede většinou na dýl, nebo jezdí na výlety... zrovna dneska jel do Polska na trhy, zítra jede do Německa odvézt nějaký děti, v sobotu jede zase pro ně a v úterý jede na 4 dny na Šumavu... a to ještě dostane práci po Praze transfery z letiště a na letiště... Takže se moc nevidíme.
Jé..tak to jsi úplně na druhou stranu než já
Není tady
jojo, čajíčky... Když jsem u rodičů, tak za večer vypijeme ve čtyřech lidech průměrně 3 termosky (1,5l obsah)... Prostě sedím u TV nebo ležím u knížky, na nohou teplý ponožky a srkám ty hrnky horkého čaje... Doma si zase vaříme večer heřmánkový nebo mátový čaj, nebo taky speciální "harmonický" nebo usínací bylinky...
Ze seriálů sleduju Zoufalé manželky, ty si nenechám ujít. To musí jít přítelů Eurosport stranou... A občas Letiště.
Není tady
S Amerikou souhlas. Nemám to sice tak blízko jako Markéta, ale jezdíme tam několikrát do roka... A když už budeš v téhle oblasti, zajeď ke Sv. Janu pod Skalou. Teď na podzim tam jsou neskutečně krásný barvy všude kolem. Moc příjmená procházka.
P.S. Nějak jsme odběhly od tématu :-)
Není tady
no tak ať se nerozkoukává moc dlouho :_) ještě by mohl chytit depku z rostoucích cen... Kolegyně teď přistavovala na baráček patro - podstoupila šílený martýria a teď říká, že by radši původní domek zbourala a postavila nový... a že by kií to vyšlo téměř nastejno..
Není tady
nemyslela jsem tím jen předelávání příček - oni přistavovali celé patro. Ale bacha, aby nezboural nějkou nosnou a barák vám nespadl na hlavu...
Upravil(a) Gabrielle (30. 10. 2006 17:22)
Není tady