18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Podža mňa samotný vekový rozdiel nie je a taký podstatný, dôleité je, aký je reálny rozdiel medzi partnermi, ich zrelosou, a tak... Mne vdy imponovali skôr starí, hlavne teda museli by naozaj chlapi, ktorí u niečím preskákali a vedia v ivote čo chcú, a hrozne mi imponovalo, keď to boli selfmademani, ktorí si vetko vybojovali sami, a nie e zdedili majetky a funkcie... A teraz, keď u sa pomaly blíim k 40., začínajú sa mi páči mladí , ale stále sú to ivotaschopní mládeníci, a nie nejakí mladíčkovia... Mala som priateža o 17 rokov starieho, aj o 8 rokov mladieho, a faktický rozdiel medzi nimi nebol taký priepastný, ako sa zdá, keď vidno tie dve cifry. Veža závisí aj od toho, v akej ivotnej fáze si ty a čo hžadá u svojho partnera, prípadne čo očakáva v najbliej dobe od ivota. Aby a partner netlačil do niečoho, čo nechce, alebo ti naopak nebránil v niečom, čo chce.
Není tady
Tk jestli je to dvougenerační, tak dejme tomu, e by to lo... Moje kamarádka má bohuel opačné zkuenosti. Taky bydleli s manelem a malým synem ve dvougeneračním domě. jene pak umřel tchán a tchyni začalo být smutno. Krátké návtěvy se zvrtly v téměř trvalý pobyt, dřívějí dobré rady v neustálou kritiku veho. Nakonec to dobře dopadlo: tchyně prodala dům, koupila garsonku pro sebe a větí byt pro ně.
Ale věřím, e u vás to nebude tak drastické...
Není tady
Děkuji za optání :-)
Včera jsem byla u právničky podepsat smlouvu na byt, pak jsem hodinku seděla na oveřování podpisů. Dneska jdu vechny podklady pro hypotéku odnést do banky. U chci bydlet!!!
Jinak mám přítele na týden pryč, take: nevařím, koukám večer na holčičí seriály a vařím si bylinkové čaje :-)
Není tady
Ahojky... čajíky si vařim i kdy je přítel doma ale kouká na mě vdycky tak pobaveně (nechutná mi to) a na holčičí seriály si nedám sáhnout (ulice, ordinace a letitě to si jde na net Ale teď poslední dobou taky není pořád doma. Dost teď pracuje(aspoň mi to říká ) Take jsem pořád sama doma. A co ty Miko? Odkud jsi?
Není tady
Jo jo čajařky jsme... piju maliník, kontryhel, pankrean a sem tam edemin Přítel jezdí autobusem u zájezdovky, take jede větinou na dýl, nebo jezdí na výlety... zrovna dneska jel do Polska na trhy, zítra jede do Německa odvézt nějaký děti, v sobotu jede zase pro ně a v úterý jede na 4 dny na umavu... a to jetě dostane práci po Praze transfery z letitě a na letitě... Take se moc nevidíme.
Jé..tak to jsi úplně na druhou stranu ne já
Není tady
jojo, čajíčky... Kdy jsem u rodičů, tak za večer vypijeme ve čtyřech lidech průměrně 3 termosky (1,5l obsah)... Prostě sedím u TV nebo leím u kníky, na nohou teplý ponoky a srkám ty hrnky horkého čaje... Doma si zase vaříme večer heřmánkový nebo mátový čaj, nebo taky speciální "harmonický" nebo usínací bylinky...
Ze seriálů sleduju Zoufalé manelky, ty si nenechám ujít. To musí jít přítelů Eurosport stranou... A občas Letitě.
Není tady
S Amerikou souhlas. Nemám to sice tak blízko jako Markéta, ale jezdíme tam několikrát do roka... A kdy u bude v téhle oblasti, zajeď ke Sv. Janu pod Skalou. Teď na podzim tam jsou neskutečně krásný barvy vude kolem. Moc příjmená procházka.
P.S. Nějak jsme odběhly od tématu :-)
Není tady
no tak a se nerozkoukává moc dlouho :_) jetě by mohl chytit depku z rostoucích cen... Kolegyně teď přistavovala na baráček patro - podstoupila ílený martýria a teď říká, e by radi původní domek zbourala a postavila nový... a e by kií to vylo téměř nastejno..
Není tady
nemyslela jsem tím jen předelávání příček - oni přistavovali celé patro. Ale bacha, aby nezboural nějkou nosnou a barák vám nespadl na hlavu...
Upravil(a) Gabrielle (30. 10. 2006 17:22)
Není tady