6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj holky.... :-)
tak jsem se na Vás přišla zase podívat.... začla jsem si život dávat dohromady... a musím říct, že se mi to i daří ;-) Musím se pochlubit, dokončila jsem školu! Tak je ze m bakalářka :-) práci jsem si našla poměrně brzo, ale teďka bych jí chtěla změnit.. Našla jsem si bydlení, bydlím sama. Jen ten chlap mi trochu chybí.... nějak nemůžu narazit toho s kým mi bude fajn...
Koukám, že vy se pěkně rozrůstáte.... :-) Blahopřeju!
Není tady
Dámi,poreďte mi prosím.Před 14 dny jsem se seznámil s o 14 let mladší ženou s dítětem.Svůj věk jsem se snažil nějak bagatelizovat a 10 dní se mi to dařilo.jezdili jsme i s malým na výlety,navštěvovali se.Byl jsem však z ní tak nervozní,abych nic nepokazil,že víc jak k puse a hlazení nedošlo.podotýkám,že s jejím synem jsem až nad očekávání si rozuměl.Avšak na posledním výletu v ZOO jsem trochu upřesnil svůj věk a pak po příjezdu,kdy bylo vše pořád z mého pohledu v pořádku,mi oznámila po smsce,že ke mě nic necítí-to živočišno,jiskření..
Chci se vás zeptat na názor,myslíte že je to dáno věkovým rozdílem,nebo opravdu se snažila,ale nešlo to?Nevím,jestli jí mam dát ještě čas,nebo se občas připomenout nebo na ní raději zapomenout.Děkuji za připomínky.
Upravil(a) Ricici (3. 8. 2011 1:59)
Není tady
Chci ještě podotknout,že nevím o chybě,kterou bych udělal.Myslím,že i kluk mě měl rád a já sám bych si býval nějakého potomka rád pořídil,jelikož žádného nemam.Ale to jen tak na okraj.
Není tady
Ricici - napsala co napsala a to bych brala,že kvůli tomu se s Tebou rozešla - že nebylo jiskření. Nebylo to věkem
Není tady
Ricici ty jsi poznal s tou paní jiskření nebo si se zaměřil, aby si neudělal chybu a naopak udělal dobrý dojem? Zažil si na sobě pravé jiskření?
Není tady
Ahojky,tak koukám,že se tu řeší většinou věkový rozdíl starší chlap,mladší žena.
Mně se ted začíná dít něco opačného.
Asi před 3mi měsíci jsem se seznámila s klukem o 11 let mladším než jsem já./Je mi 43/.Nezastírám,že jsme ještě tu noc skončili v posteli.Myslela jsem,že tím to skončilo,ale ne.Napřed jsme se "domluvili",že nám bylo spolu hezky a že se klidně tak jednou za měsíc můžem na této bázi "vidět".Setkali jsme se za 3 týdny,pak za 14 dní ,pak za týden,ted to začíná být obden.Sice je to hodně o sexu,ale už nejenom o tom.Podotýkám,že já jsem rozvedená a on svobodný,takže nejde o žádnou zahýbačku někomu.
Nevím co dál? Jestli tomu nechat volný průběh,nebo zabrzdit dokud to ještě jde? Nevím...
Není tady
mišmiš2 napsal(a):
Ahojky,tak koukám,že se tu řeší většinou věkový rozdíl starší chlap,mladší žena.
Asi před 3mi měsíci jsem se seznámila s klukem o 11 let mladším než jsem já./Je mi 43/.Nezastírám,že jsme ještě tu noc skončili v posteli.Myslela jsem,že tím to skončilo,ale ne.Napřed jsme se "domluvili",že nám bylo spolu hezky a že se klidně tak jednou za měsíc můžem na této bázi "vidět".Setkali jsme se za 3 týdny,pak za 14 dní ,pak za týden,ted to začíná být obden.Sice je to hodně o sexu,ale už nejenom o tom.Podotýkám,že já jsem rozvedená a on svobodný,takže nejde o žádnou zahýbačku někomu.
Nevím co dál? Jestli tomu nechat volný průběh,nebo zabrzdit dokud to ještě jde? Nevím...
Proc zabrzdit? Na veku nezalezi , jste oba dospeli. Ja mam chote taky o 11 let mladsiho.
Není tady
mišmiš2 napsal(a):
já bych to nechala volně běžet, užila si toho hezkýho, ale brala to tak, že je to teď, do budoucna bych s takovým vztahem nepočítala.
Není tady
Já bych si také užívala toho hezkého, co takový vztah nabízí a neviděla bych žádný důvod, proč schůzky "zabrzdit". Žijeme přece jen jednou ... a proč se zříkat toho hezkého, co nám život přináší?
Nikde není napsáno, že s vrstevníkem by Ti bylo líp, mišmiš2 nebo že by to byl a-priori "serióznější" vztah, než s člověkem o 11 let mladším. I s vrstevníkem takový vztah může znenadání skončit, i ve vrstevníkovi se můžeš zklamat, i vrstevník Tě může ze dne na den opustit kvůli slečně o deset let mladší, než jsi Ty a navíc spousta chlapů 40+ se už nechce ženit ani zakládat novou rodinu. Drtivá většina z nich chce navíc nanejvýš s novou přítelkyní "jen spolubydlet" nebo se "jenom scházet", protože Tvoji vrstevníci mají - na rozdíl od mladého, svobodného kluka - už za sebou každý nějakou tu minulost, pokud jsou jednou i víckrát rozvedení, tak i většinou špatné zkušenosti a na jejich základě jsou už při navazování nových vztahů velmi opatrní.
Navíc většina Tvých rozvedených vrstevníků za sebou vleče minulost v podobě BM a dětí, což bývá častokrát kamenem úrazu a nezřídka i příčinou rozpadu nového vztahu, protože vyvstávají problémy takového rázu, které bys s mladým, svobodným klukem rozhodně řešit nemusela
Já bych se zařídila podle hesla "Když už do pekla, tak alespoň na mladém a pěkném koni" a přijala bych tuto příležitost se vším všudy, jak mi ji život nabízí Ale - jak psala PPavlaa - žádné velké zázraky bych si od toho do budoucna raději neslibovala
Upravil(a) Kiara (15. 10. 2011 13:48)
Není tady
Když už do pekla, tak alespoň na mladém a pěkném koni
přesně tak
Není tady
Ahoj holky, dneska jsem se (ve svych 26 letech) dostala do vtipne situace... po krasne spolecne prozite noci s o 19 let starsim kamaradem u nej doma, jsem rano utikala garazi, aby me nevideli jeho deti, ktere vstavali neocekavane drive:D ...naprosto plynule jsem se tak dostala od skryvani se pred rodici k utikani pred detmi... bylo to fakt vtipny ... a noc s nim hezci, nez s kterymkoli klukem doposavad. Uvidime, co bude dal;)
Není tady
Není tady
sikBerticka napsal(a):
Ahoj holky, dneska jsem se (ve svych 26 letech) dostala do vtipne situace... po krasne spolecne prozite noci s o 19 let starsim kamaradem u nej doma, jsem rano utikala garazi, aby me nevideli jeho deti, ktere vstavali neocekavane drive:D ...naprosto plynule jsem se tak dostala od skryvani se pred rodici k utikani pred detmi... bylo to fakt vtipny ... a noc s nim hezci, nez s kterymkoli klukem doposavad. Uvidime, co bude dal;)
Co jsi tím chtěla říct?
sikBerticka napsal(a):
...naprosto plynule jsem se tak dostala od skryvani se pred rodici k utikani pred detmi... bylo to fakt vtipny ... a noc s nim hezci, nez s kterymkoli klukem doposavad. Uvidime, co bude dal;)
jj ja mam o 15 let starsiho... si me pobavila
Není tady
Mimochodem.... je tu nekdo kdo ma taky starsiho partnera? Ja, jak jsem psala, mam o 15 let starsiho... a obcas se rikam, co bude treba za 15 let, az mu bude 60 a me 45..... trosku me to strasi...
Není tady
Gáby chjo,
mně teda bude 24...a mám manžela o 12let staršího skoro... a zatím stále super, ba naopak lepší a lepší
Není tady
No tak ja s tim zatim moc zkusenosti nemam, ale asi to vidim tak, ze je to individualni... obecne bych rekla, ze po prekroceni jiste hranice - treba 50 let u starsiho partnera se zacnou projevovat jiste problemy ...nestiha tempo mladsiho partnera, atd. To co vidim kolem sebe tak aspon vypada. Ale jak rikam, je to individualni. Myslim, ze to muze docela dobre fungovat, akorat je treba zvysene davky tolerance, trpelivosti, kompromisu a smirit se s tim, ze to bude souziti dost netradicni ... s mym (asi)pritelem kdyz se objevime ve spolecnosti, treba na nejakym rautu, tak lidi blbe koukaj, myslej si, ze jsem dobre vydrzovana milenka, ackoli to tak vubec neni... jsme docela vyrovnany partneri (krome toho vekoveho rozdilu - 19let), jsme pekny par dle meho nazoru a mame jeden druhymu hodne co nabidnout. Nemusi to byt navzdy, ale otazka je, co JE navzdy ... proc resit problemy, ktere zatim nenastaly
Není tady
Ahoj holky... tak jsem k Vám opět zavítala.
Řeknu Vám, že vztah z klukem stejně starým ... nějak si s nimi nemám moc co říct. ALE nyní jsem se seznámila s chlapem o 17 let starším. A po prvním rande, které bylo fajn a druhé? Nádherná romantika, výřivka.... prostě to co by mladšího kluka ani nenapadlo, natož aby to zrealizoval.
A popravdě? Sex byl až ráno..... jinak byla romantika ;-)
Domluvili jsme se, že se ještě uvidíme... jen teď vlastně nevím co dal.... Odjela jsem od něj dnes dopoledne, kdy mi udělal snídani a je ke mě moc hodný.
Mám čekat až se ozve sam? Nebo mu napsat? Nechci to pokazit.... tohle opravdu ne ;-)
Přiznávám, že mě trochu očaroval ;-)
Upravil(a) PINDULI (8. 1. 2012 13:23)
Není tady
proč by to mladšího kluka nemělo napadnout ? tohle uvažování mi přijde zvláštní.
hledat si když - to řeknu škaredě - páprdu, aby ženská měla ve vztahu romantiku, je přece blbost. i mladí kluci umí být romantičtí, proč by ne tohle není o věku, si myslím.
Není tady
Tak jsem asi narazila na špatný mladíky... .a nemyslim si, že si hledám paprdu :-))
Upravil(a) PINDULI (8. 1. 2012 15:41)
Není tady