18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Je hezký e vám to klape, ty návyky, jak píe mi některý vytáčej doteď, u některých teď nechápu e jsem se s tím v minulosti vůbec zaobírala. Snad vám vydrí i ta chu do společnýho bydlení, já jsem si to vdycky tak představovala jak se mě na to zeptá, e u by se mnou chtěl ít, no, asi bych se nedočkala. Nakonec ho budu jetě ádat o ruku:-)
Není tady
dendrobie...to je mi líto...zůstane ti ve vzpomínkách..a jenom těch dobrých:)
Není tady
Bydlíme spolu jeden rok, ale připadá mi to jak čtvrt roku, nějak hrozně rychle to utíká. Zatím je to dobrý, i kdy se hádáme o trochu víc ne kdy jsme spolu nebydleli, to nebylo o čem. Stěhovala jsem se k němu do 2+1, teď jsme se museli provizorně přestěhovat do garsonky, kvůli úpravám v baráku, bála jsem se e to bude neúnosný, takovej malej prostor pro dva, ale dá se to, mám tam dokonce i obří akvárko se strailkama! Jo, trochu mě to někdy mrzí, e jsou ty chlapi takový laxní (snad ne vichni), např. kdy jsme spolu chodili první rok tak zapomněl e mám svátek, já jsem myslela bůhví jaký má schovaný překvápko kdy to tak dlouho tají a on se mě pak zeptal proč jsem mu to neřekla dopředu, e budu mít svátek, e si to prostě nepamatuje. Teď u si z toho dělám legraci a připadá mi to směný, ale tenkrát mi to bylo líto. A tak je to se vím, i s tou nabídkou bydlení.
Co studuje?
Není tady
Miko, já u mám 7 let po maturitě, makám jak barevná ;-) Drím ti palce a tu maturu zmákne, mě se o tom zdá i po těch letech! Tím tě nechci nijak strait, já na to kalala, vůbec jsem se neučila, ta kola mě nebavila. Udělala jsem to s odřenýma uima, proto asi ty sny. Ty jsi jistě perfektně připravená :-) take se nemá čeho bát!
Není tady
Ahoj Miko,
nestuduju, já jsem hrozně líná se učit a taky bych asi nezvládala práci + kolu dohromady. Poslední můj studijní
úspěch byla státnice z Aj před dvěma lety, od tý doby mi asi zakrněl mozek:-)
Teď pracuju jako telefonistka, ne e by mě to nějak naplňovalo, ale není to patný. U jsem toho vyzkouela dost, co ty by si chtěla dělat? A čím je ten tvůj přítel?
Vzpomněla jsem si e moje babička a děda byli od sebe 11 let, brali se kdy babičce bylo 16, ale tenkrát to asi nebylo nic divnýho vdávat se v 16ti. Je to myslím 4 roky co děda zemřel, teď přesně nevím. Toho bych se bála, ne těch 11ti let, ale třeba 20, 30ti u jo, tam je ta pravděpodobnost e zůstane sama hodně vysoká.
Jo a jsem z Prahy.
Není tady
Já mám taky vyuč. klempíře (autoklempíře), ale dávno se tím neiví. Bude se stěhovat k němu, asi viď? Bydlí sám? My bydlíme v baráku s jeho mámou a nevlastním otcem (v jiném patře), ale prakticky se nevídáme, ani si nepamatuju kdy jsem s nimi mluvila naposledy, jsou pořád na chatě.
Není tady
Tak to budete mít Miko bezva, u jste se bavili o tom co kdo bude mít v domácnosti na starost a tak? Já jsem tomu zpočátku nepřikládala ádnou důleitost, ale pak jsem zjistila e je dobrý se na určitých věcech dohodnout hned zezačátku, např. nákupy jsou docela sranda, kdy si oba myslí e jídlo přinese ten druhej a pak je v lednici akorát zima. Já mu větinou zavolám jestli nakoupil nebo mám nakoupit já, ale on mi zavolal za celou tu dobu snad 2x.
Taky jsem mu řekla hned e nebudu denně vařit, nadenej z toho asi není, ale já to znám z toho předelýho vztahu, mazánek si na zvyknul na hotelovou slubu a nakonec abych ho prosila aby si utřel po sobě hrnek. Nechci po chlapovi aby hned startoval s utěrkou jakmile se jenom mihnu u dřezu, ale je hezký kdy občas pomůou, ne?
Dělám v Praze naproti Nuselskýmu mostu telefonistku a u budu za 15 min. končit!
Není tady
Moná u jsem mimo téma, ale já iju s přítelem o dvacet let starím a nemůu říct, e by nám to neklapalo... je pravda, e některé názory nesdílíme, ale ve větině případů se shodneme a rozumíme si.On má zkuenosti a já sílu, energii a chu do ivota A peníze v tom taky nejsou... jak má někdo tendenci soudit : mladá ena/starí mu = vysoká suma na kontě - předsudek jako hovado
Není tady
Mishko, o mimi se zatím nesnaíme, ale asi tak za dva měsíce začneme. Zrovna se toti připravujou smlouvy na úvěr a byt a jakmile to budu mít vechno vyřízený a byt připravený k bydlení (asi tak do těch dvou měsíců), tak se na to vrhneme
Není tady
Ahoj Miko,
jak jsi se ptala na tu náplň práce, je to pořád to samý- přepojování hovorů, odpovídání na dotazy, e-maily, atd. Nic vzruujícího:-)
Má doma elvy, nebo se ti jen zalíbil obrázek? Já jsem zvířecí maniak, ale bohuel se nám teď domů nic nevejde a není na to čas, mimo těch strailek, málem jsem si v létě přivezla oputěnýho psa z Rumunska, ale pak rozum zvítězil a nechala jsem ho osudu, stejně si to vyčítám doteď, chudák bobík...
Jak psala Markéta o těch penězích, tak s tím mám někdy taky problém, takový ty kecy jako tak to jsi to vychytala, chlapa s barákem, to tě bude ivit, u je mi to jasný proč nejsi s mladym klukem, ty maj holej zadek... přitom nemá chudák ani na nový boty, ten barák u několik let rekonstruuje, koupil to jako ruinu.
Není tady
Tátové se nikdy nesmířej s tím e na jejich dceruku sahá nějakej cizí chlap! Vdycky jim bude něco vadit. I kdy u nás je to v poho, přítel si s rodičema tyká, dřív jsme občas zali společně na pivko, proběhlo i nějaký to brčko...
Ta práce je větinou stereotypní, ale ne tolik abych u toho usnula:-) Teď mě napadá e "přítel" je vlastně ílenej výraz, připadá mi to takový trochu směný. Dřív jsem několikrát pouila slovní spojení "můj kluk" ale znělo to jetě hůř, pětatřicetiletej kluk je kluk tak pro jednu osmdesátiletou paní co jsem znala, která říkala mojí mámě "holčičko".
Není tady
Miko miminko bych chtěla moc JE mi 23, take mám jetě nějakej ten čas, ale u neberu antikoncepci u rok a pořád nic...take si myslim, e si jetě asi nějakej ten rok počkam... kdy to nepůjde, přítí rok zapojíme doktory. Ty chce taky mimčo?
Není tady
Miko on dítě sice jedno má a tak druhé u moc nechtěl... přeci jen není nejmladí a navíc je dost pracovně vytíenej, ale tak nějak ho asi kvůli mě chce. On ví, e kdyby nechtěl, tak já bez dítěte nezůstanu a najdu si někoho kdo ho chtít bude, take je to asi opravdu jen kvůli mě, ale kdy se o tom spolu někdy bavíme, přijde mi, e ho snad chce víc ne já, ale někdy zase vůbec Rok je sice dlouhá doba, ale vzhledem k tomu, e na to nejdeme moc "vědecky" to jetě neni tak straný... navíc má přítel patné spermie,je to řidič z povolání, take úspěnost přirozeného početí je o to mení (ale pravdou je, e k tomu stačí jedna jediná )
Já pracuju doma... po kole mám u 4 roky, na v jsem byla tenkrát líná a navíc nai nebyli zrovna v dobré finanční situaci...a tak jsem la radi makat, ale teď bych chtěla zkusit pedagogickou aspoň dálkově...
Není tady
misha88 napsal(a):
Gabrielle napsal(a):
Mishko, o mimi se zatím nesnaíme, ale asi tak za dva měsíce začneme. Zrovna se toti připravujou smlouvy na úvěr a byt a jakmile to budu mít vechno vyřízený a byt připravený k bydlení (asi tak do těch dvou měsíců), tak se na to vrhneme
Ju Gabčo tak to budu pak dret palečky a to vyjde brzo. Stěhujete se do novýho??
Jojo - no vlastně jetě nestěhujeme, teprve jsem ve fázi vyřizování potřebných smluv k hypotéce, ale snad u to bude brzo hotový. Díky za palečky, taky doufám, e to bude brzo :-)
Není tady