29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj všem!
Potřebovala bych poradit. Naplánovali jsme si kuchyň v Ikei a potřebovala bych vědět, jaké zkušenosti s nima máte,na co si mám dát pozor, popřípadě která firma vám jí montovala. Slyšela jsem totiž samé hrůzy právě na ty firmy které montují kuchyň- jako že to uříznou křivě a celé to pokazí apod. Díky vám všem moc za rady!!!
Není tady
A jaké jsou reklamační podmínky ve smlouvě? To asi nemusíte převzít když to špatně udělají - nebo jo?
Není tady
Já jsem si taky navrhla kuchyň z Ikey a nechala si ji udělat u rirmy HVT...dělali nám i zednické práce, přesně poradili z rozdělením spotřebičů v kuchyni, a byla a jsem moc spokojená..
Není tady
Já bych do kuchyně od ikea nešel drobnosti a spotřební vybavení bytu tam mají super,ale kuchyn musí vydržet o hodně dýl já mám třeba od reklama
Upravil(a) mala.popelka (20. 2. 2012 21:20)
Není tady