29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
masa napsal(a):
Ahoj holky, tak po dlouhé dobe jsem tu. Stale 2 v 1. Podle Dr. jsem mela rodit uz minulej tejden a porad nic. Holcicka je nejaka spokojena u maminky. Ted jsem byla u DR ve ctvrtek a uz mam 8 z 10 bodu a holcicka nic. jenom poslůicci me trapej kazdej vecer. Jinak je mi celkem fajn az na ty vedra. Jinak kdyz do nedele neporodim, tak jdu do poradny, tak snad uz semnou neco udelaj. Porodnici mame preolnenou
Zatim pa pa
Doufám že to do nedele stihnu.![]()
Maso,jestli to sem stihneš jaště před porodem, tak jsme teď všechny na srpňátkách,protože nás tu už bylo málo ale tam už to taky ubývá
Kdyby si to už nestihala,tak ať to máš rychle za sebou a bez komplikací a hned se nám ozvi
Upravil(a) Blanka LBC (21. 7. 2006 14:53)
Není tady
Ahoj holky tak to mám za sebou 17.7.2006 se nám narodil Tomášek, porod trval 18 hod., takže nic moc, ale ten pocit až vám potom dají malého je nádherný. Přeji všem které to čeká ať mají hlavně pohodový porod.
Není tady
Soničko!!! Moc ti gratuluji!!! Jsi statečná maminka!!!! Přeji vám hodně zdravíčka!!!!!
Upravil(a) Cecilka (21. 7. 2006 21:32)
Není tady
Soni,gratuluji a ať jste oba v pořádku 18 hod. je fuška
Není tady
Soni taky se přidávám ke gratulantům a přeji plno krásných chvil s Tomáškem . Hlavně zdravíčko .
Není tady
I já gratuluju. At ti holčička roste do krásy a je zdravá
Není tady
Take gratuluji ke zdravemu chlapeckovi a vsem zbyvajicim tehulkam prejihodne sil! Takove vedro tam mate!!! Tady leje jako z konve, tak ani na prochazku s malym nemuzeme...
Není tady
Ahoj Sakuro je tu hrozný vedro a asi pršet už nikdy nebude . A co maličký dělá rodičům samou radost ? Jak to zvládáš s tchýní ?
Není tady
Maly je moc hodny, v noci uz i muzu spat, budi se jen jednou za noc. Uz je to o moc lepsi nez na zacatku, to jsem byla vzhuru doslova 24 hodin denne a po nekolika dnech bezespanku jsem uz i zacinala skoro omdlevat. Byla to fuska...Tchyne mi dost pomahala a na maleho dohlizela, takze ja jsem se mohla do dalsiho kojeni dve tri hodinky pospat. Ale jinak radeji bez tchyne! Uz tri tydny bydlime sami, byla tu s nami i moje maminka, ktera za mnou na tri tydny prijela a hodne mi pomahala i varila. Zitra odleta zpatky, tak jsem zvedava, jak vse vlastne poprve od porodu budu sama zvladat. Take cekam, kolikrat sem tchyne tydne zavita. Ted si moc netroufla, kdyz jsem tu mela maminku, ale az tu nebude, urcite sem bude chtit pravidelne jezdit. (( Uvidim... Ale aspon, ze uz s nimi nemusime bydlet. Uz byl cas odejit.
Evule 2, Blanko, jak se citite? Moc vam drzim pesti a hodne pijte! Ja pri porodu vubec nemela hlad, a i kdyz bych si pak neco i zobla, pri tech kontrakcich se to nedalo, nemohla jsem si v klidu ani na pul minuty sednout ke stolu. Ale pila jsem o stosest.
Není tady
Sakuro, já jsem hlavně ráda že jsi už občas tady, jak si dlouho nepsala, říkala jsem si aby si neměla nějaký komplikace tak hlavně že Ryu nezlobí a že jste už ve svém bytě
My se s Evičkou držíme a miminka taky -dásně nehty
snad už to budeme mít brzy za sebou, přecejen až budeme mít ty zlatíčka vedle sebe a ne uvnitř, bude nám teď líp
Ty vedra jsou nesnesitelná, to sis taky ale užila v těhu ne
Tak zase pa a opatrujte se
Není tady