18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Alča napsal(a):
Kdy mám chu na něco sladkýho a drím dietu, tak si koupím "sladký" výkačky.
To mi připomíná: kdy mám chu na sladké, tak si vybírám.
V ádném případě se nedá trvale hubnout hladovkou, tělo si pamatuje a pak ve doene, nebo spí jetě přeene.
Jíst malé dávky a často - to je můj recept na hubnutí. Je nutno aludek nechat pracovat stále a přitom nech si zvykne na mení dávky.
Není tady
Dieta jakou si predstavujes neni vubec treba. Soustred se na zdravou vyzivu, ktera zahrnuje skoro vsechno az na omezeni tuku a cukru. K tomu abys take dobre celkove vypadala je treba pestra strava.
Jestli ti zalezi na tom jak vypadas tak se pouc kolik ma ktera potravina kalorii. Nejlepsi je pouzivat na vsechno kuchynskou vahu do te doby nez se to naucis odhadnout. Jist ale "normalne" ale drzet kalorie kolem 1200/den. Vaha se ti zarucene usadi na te ktera je pro tebe nejzdravejsi a pak muzes zacit pozvolna pridavat az do te doby kdy dosahnes sve idealni vahy.
Na vyse uvedene web si take najdi kolik bys mela na svou vysku vazit abys byla opravdu hodne stihla. Je tam rozmezi a to vyssi cislo mi pripada realistejsi. Nejake to kilo pres take neni spatne - zalezi na tom pri jake vaze vypadas dobre a zdrave - ne vyhrtle a jako chcipacek.
Hodne stesti devcata. Verte, ze tohle je ta nejlepsi metoda jak se dostat zpet do formy.
http://www.xenical.cz/Kalorie.php
Není tady
Luca napsal(a):
Ahoj holky, zase a opět chci začít dietu a chci se zeptat, jak je dobré ji odstartovat. Jestli dret první nebo více dnů půst, kdy jo tak co pít. Nebo začít pomalu... Poraďte, musím se do toho pustit co nejdříve Děkuji
Ahoj !
Já bych řekla, e malá, jendodenní hladovka není nikdy na kodu. Ale pít se u ní musí (aspoň já). Sice u nehubnu, ale kdy jsme to dělala, začínala sjme hladovkou, stáhlo se mi břicho (tedy aludek) a pak bylo vděčné i za mení porce.
Moje hladovka - ráno bylinkový čaj, přes den voda a citrónem, navečer čaj s medem.
druhý den jsme začínala zeleninou -okurek + rajče v salátu.
Není tady
JEDNODENNÍ HLADOVKA NA ZAČÁTKU HUBNUTÍ JE DOBRÁ.JAK U TADY BYLO NAPSÁNO,STÁHNE SE TROKU ALUDEK A POKUD SI HO DRUHÝ DEM OPĚT NEVYTAHÁME VELKOU PORCÍ JE TO JEN KU PROSPĚCHU VĚCI.
Není tady
Luca napsal(a):
Ahoj holky, zase a opět chci začít dietu a chci se zeptat, jak je dobré ji odstartovat. Jestli dret první nebo více dnů půst, kdy jo tak co pít. Nebo začít pomalu... Poraďte, musím se do toho pustit co nejdříve Děkuji
Sice se rika,ze se to delat nema, ale uprimne... mne to pomaha odbouram silene chute a po dvou dnech si zvyknu na to, ze mam jist mene. Ted uz problemy s vahou nemam, takze si ji udrzuji, ale taky je to drina :-)
Není tady
Leila napsal(a):
Lucy- třeba to na tebe fungovat nebude.
Taky záleí na tom, kolik váí- dám příklad- berme enu 165 cm vysokou- pokud váí 85, tak jí váha půjde dolů rychleji, ne té, která váí třeba 55 a chce shodit třeba 2 kila. Ta 85 kilová to shodí ani neví jak , kdeto ta tíhlejí se s těma 2 kilama bude trápit třeba 3 týdny. .
Ale to je asi jasný.
Tak to byl můj problém,měla jsem 85 kilo a mám 165 cm.Dlouho mi trvalo,ne jsem se odhodlala shazovat.Pak jsem začala úplňkovou-to je -za úplňku od půlnoci do půlnoci nic nejíst,jen pít vodu,minerálky,kafíčko jsem si taky neodpustila,čaje.Druhý den jsem měla uvařenou tukoroutskou polévku a na ní jsem byla první den,pak se přidává k polévce buď ovoce,nebo zelenina(to jsem byla na mrkvi a kedlubnech).Po týdnu u jsem si mohla dát i drůbeí maso nebo rybu a tak jsem to vydrela-shodila jsem za rok a půl 14 kilo,ale fakt se mi nevrací a to si i někdy smlsnu na zákusku.Je to dřina i kdy má více kil shodit je.Nejlepí byly první tři týdny,to jsem shodila 7kg,pak u to lo těko.A také jím 5x denně mení porce a zvykla jsem si na celozrnné pečivo.I kdy jak uvařím svíčkovou-tak to zbouchám tři - čtyři knedlíky a jen fučím)Pak ale se zase snaím omezovat a nemlsat .Zatím se drím třetí rok na stejné váze a jsem v poho.Mělo by se také cvičit,ze začátku jsem cvičila kalanetiku,ale teď mě k tomu nikdo nedokope:)
Není tady
Jarmila napsal(a):
Dieta jakou si predstavujes neni vubec treba. Soustred se na zdravou vyzivu, ktera zahrnuje skoro vsechno az na omezeni tuku a cukru. K tomu abys take dobre celkove vypadala je treba pestra strava.
Jestli ti zalezi na tom jak vypadas tak se pouc kolik ma ktera potravina kalorii. Nejlepsi je pouzivat na vsechno kuchynskou vahu do te doby nez se to naucis odhadnout. Jist ale "normalne" ale drzet kalorie kolem 1200/den. Vaha se ti zarucene usadi na te ktera je pro tebe nejzdravejsi a pak muzes zacit pozvolna pridavat az do te doby kdy dosahnes sve idealni vahy.
Na vyse uvedene web si take najdi kolik bys mela na svou vysku vazit abys byla opravdu hodne stihla. Je tam rozmezi a to vyssi cislo mi pripada realistejsi. Nejake to kilo pres take neni spatne - zalezi na tom pri jake vaze vypadas dobre a zdrave - ne vyhrtle a jako chcipacek.
Hodne stesti devcata. Verte, ze tohle je ta nejlepsi metoda jak se dostat zpet do formy.
http://www.xenical.cz/Kalorie.php
Ano,to jsem také počítala kalorie,můj mu u byl kolikrát na nervy,jak jsem vechno přepočítávala.Jsou u kuchařky,kde má kadou potravinu očíslovanou,take snídaně třeba celozrnná houska ,tavený sýr,to jsem si spočítala,kolik jsem snědla a jídlo si rozpočítá na celý den ,navíc podle zátěe.Jestli chodí do práce a podle věku.Je to fakt moc fajn.Hlavně druhý den ráno,kdy jsem la dělat svým chlapům snídani,jak se válely popsané lístečky na stole,no sranda,ale mi to pomohlo.Nejdůleitějí je tvoje pevná vůle.Musí si říct,e prostě zhubne a basta a nikdo si z tebe nebude dělat kvůli pneukám srandu.Já měla děsné mindráky,manel do mě často blbě rýpal a já byla na nervy.Hlavně kdy se vybavoval s vychrtlinama.No,kdy jsem zhubla,nechala jsem si jetě udělat liposukci a teď,v mých 41letech se cítím parádně.A můj mu je také úplně jiný,asi zjistil,e jetě nejsem do rotu:DTake drím moc,moc,palce,abys to vydrela.
Není tady
Děvčata, já nesouhlasím s hladovkama. Nae genetická výbava si pamatuje a je prý stavěná na období hladu (dlouhá zima apod... )a následné období hojnosti.... Tělo si prý ten "hlad" pamatuje a kdy pak má najednou přísun potravy, vechno si honem ukládá do tuku, aby přeilo, a zase bude hlad. To je ten JO JO efekt.
Proto si myslím, e je nejlepí pomalu tělo zvykat na mení a méně kalorickou potravu a přidat dle monosti pohyb, třeba jen nepouívat výtah , kdo má monost projet se na kole ... Posilovnu nezmiňuju neb je mi po*ná. Mně pomohlo vypít sklenici vody před jídlem a taky je dobrý jít nakupovat najedená, hladový člověk si mnohdy nakoupí zbytečně moc jídla, velijaký vlaáky, salámy apod.... polovinu sní a dalí polovinou se dorazí, protoe je mu to líto vyhodit. Já vim, e tahle metoda bez hladovění je sice pomalejí, ale uetří se nervy třeba se selhání, kdy je hlad neúnosný, pak něco rozčílí a to se pak "seere" na co se příjde ... Na nějaké přepočítávání kalorii bych se vykalala , prostě mení , libovějí porce od oka... a čas od času troku zhřeit, třeba zmrzlinku, kousek čokolády a ne celou táfli. Já jsem takle zhubla po porodu, z 68 kg na 54 kg asi za půl roku a taky jsem po ránu trochu cvičila na břicho, dámské kliky na zpevnění celého těla ...asi 10 minut, ádné skákání na místě (oddělají se časem vazy) do bezvědomí...
Není tady
Jo jo plně s tebou souhlasím ale trvalo mi to hoooodně dlouho ne jsem si připustila e se nemohu jeden den nacpat a pak dret půst - to jsem si akorát rozhodila metabolismus a teď si mé tělo ukládá sebemení porcičku a připravuje se zase na období kdy mě chytne rapl a budu hladovět ale to u snad nikdy neudělám a jednou ho přesvědčím e u nejsem ..... magor
Není tady
Děvčata nevíte, proč se při některých dietách nedoporučuje káva?
Není tady
Já to nevím, ale pustila jsem si pozdě! poslední Jste to co jíte na Primě, jak tam hubly ty dvě maminky na mateřské, a tam bylo e ta jedna nesmí kávu, jene nevím proč! Moná se ten díl dá najít na netu někde? Mně to uniklo proč tu kávu ona nesmí...dokonce to ta doktorka kontrolovala.
Nebo nám poradí někdo kdo se díval od začátku?
Není tady