Oznámení

18. září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

18. září : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 17. 4. 2006 11:25

Luca
♥♥-----

Hladovka na začatku diety??

Ahoj holky, zase a opět chci začít dietu big_smile a chci se zeptat, jak je dobré ji odstartovat. Jestli držet první nebo více dnů půst, když jo tak co pít. Nebo začít pomalu... Poraďte, musím se do toho pustit co nejdříve smile Děkuji

Není tady

#2 17. 4. 2006 11:28

suzy
♥♥♥♥♥♥-
Místo: brno

Re: Hladovka na začatku diety??

Luca napsal(a):

Ahoj holky, zase a opět chci začít dietu big_smile a chci se zeptat, jak je dobré ji odstartovat. Jestli držet první nebo více dnů půst, když jo tak co pít. Nebo začít pomalu... Poraďte, musím se do toho pustit co nejdříve smile Děkuji

No hladovku bych nedoprucovala.Ja to delam tak ze kdyz se rozhodnu prodietu tak behem par dni upravim jidelnicek.A uz od prvnich dni jim treba celozrny rohlik namazany lehkym margarinem a platek lososa na nidani a v tom duchu si udruji cely den.Dela mi to dobre i po psychicke strance ze nemam hlad a pritom vim ze si davam lehky jidla.A taky kontroluju treba u jogurftu a napoju kj.Tak si pomalu navyknes na dietnejsi rezim.

http://animace.org/panenky/G300111.gif

Není tady

#3 17. 4. 2006 12:34

JB
Host

Souhlasim se Suzy, ale taky neni spatny si obcas doprat neco dobryho a "zakazanyho", ale tak polovicni porci. Jinak to nevydrzis a zacnes mlsat. Taky jsem presedlala na light limonady, jsem zavisla na cole a ted ji muzu vypit, kolik chci.
Ja osobne bych nevydrzela jen o salatech a jogurtech. usch

#4 17. 4. 2006 12:39

Luca
♥♥-----

NO pravě to je můj problém. Za pár dní mi začne zelenina a šunka lézt i ušima sad a pak nevím co dietního jinak jíst.... Takže se spíš budu snažit jíst míň a ne tučné a sladké. Právě jsem slyšela o tom, že je dobré udělat si občas pročišující den a nic nejíst, ale nevím jak často a tak. Ale jinak dík za odpovědi smile

Není tady

#5 17. 4. 2006 13:36

Leila
♥♥♥♥♥♥-

Já pokud chci nastartovat hubnutí, tak musím vždycky tak na 4 dny hoooodně omezit jídlo. A to teda opravdu skoro nic nejím.Pak se hubnutí jaksi "nastartuje" a jedou kilíčka dolů. No a pak jím 5-6x denně, poloviční porce a hubnu.
Luco- zrovna šunka moc dietní není,má docela dost kalorií, na hubnutí.
Ještě jsem slyšela, že na někoho funguje hubnutí podle fází měsíce- po úplňku se při ubývajícím měsíci prý hubne dobře. Úplněk byl teď tuším 13., tak zhruba do 28. by se mělo hubnout líp.No a pak od toho 28., kdy začíná měsíc dorůstat, zase se hubne hůř. No na mě tohle ale vůbec nefunguje. Já bych řekla, že u mně je to naopak. Chce to vyzkoušet, asi.

Není tady

#6 17. 4. 2006 14:01

Luca
♥♥-----

Fajn, tak to zkusim tvým způsobem nastartovat a uvidíme, doufám že neumřu hlady big_smile

Není tady

#7 17. 4. 2006 14:11

Leila
♥♥♥♥♥♥-

Lucy- třeba to na tebe fungovat nebude.
Taky záleží na tom, kolik vážíš- dám příklad- berme ženu 165 cm vysokou- pokud váží 85, tak jí váha půjde dolů rychleji, než té, která váží třeba 55 a chce shodit třeba 2 kila. Ta 85 kilová to shodí ani neví jak wink  , kdežto ta štíhlejší se s těma 2 kilama bude trápit třeba 3 týdny. sad.
Ale to je asi jasný.

Upravil(a) Leila (17. 4. 2006 14:12)

Není tady

#8 17. 4. 2006 17:19

suzy
♥♥♥♥♥♥-
Místo: brno

JB napsal(a):

Souhlasim se Suzy, ale taky neni spatny si obcas doprat neco dobryho a "zakazanyho", ale tak polovicni porci. Jinak to nevydrzis a zacnes mlsat. Taky jsem presedlala na light limonady, jsem zavisla na cole a ted ji muzu vypit, kolik chci.
Ja osobne bych nevydrzela jen o salatech a jogurtech. usch

uplne ve vsem sohlasim.ja na tech dietach taky moc dlouho nevydrzim a napoje piju jen cistou vodu nebo colu lait.Mne chutna takze to neberu jako nejakou dietu.A mlsam taky,to clovek proste nevydrzi.

http://animace.org/panenky/G300111.gif

Není tady

#9 18. 4. 2006 9:04

dzahila
♥♥♥♥---

Leilo,šunka pokud je drůbeží,tak je na dietu jako dělaná,pokud ji nesníš kilo a každý den.V kombinaci se zeleninou je to báječný oběd.Rozhodně není zdravé hubnout 2kg za 3 týdny pokud mᚠvýchozí hmotnost 55kg.Hubnutí by mělo být rozhodně pomalejší.

Není tady

#10 18. 4. 2006 9:16

Leila
♥♥♥♥♥♥-

dzahila- to byl příklad rozdílu, jak hubne žena s vyšší hmotností a s nižší hmotností. Já jsem netvrdila, jakým tempem má Luca hubnout, protože ji neznám a nevím, kolik váží.

Není tady

#11 18. 4. 2006 12:45

Luca
♥♥-----

big_smile Vážím 68 a měřím 171, tak teď raďte smile Já hubnu vždycky jak už se necítím dobře. Tak 5 kg bych chtěla shodit.

Není tady

#12 18. 4. 2006 12:54

Luca
♥♥-----

aha tak 66, ale ještě jsem nejedla big_smile . Jinak ještě by mě zajímálo, říká se, že poslední jídlo do 18h. Ale když já chodím spát třeba ve 12 nebo v 1h, tak jak mám neumřít hlady když se najím třeba v 17h jak píšou....to je dalších 7h do spánku.... to přece normální člověk nevydrží, nebo jo? smile

Není tady

#13 18. 4. 2006 13:05

kačaba
♥♥-----

ak já jsem taky věčná držitelka všech možných i nemožných diet.Taky jsem nejedla po 17 nebo 18 hod., ale ta pauza byla do rána, opravdu velká.
Tak teď to řeším jinak.Ráno vypiju vlažnou vodu s citronem (ne citr.šáva) a pak v průběhu dne, jim cca po 2-3 hodinách malé porce.Večeřím klidně v 19-20 hod.Pak si dám třeba jablko, ale tak, aby to bylo min. 2 hodiny před spaním.U telky nemlsám brambůrky ani oříšky.Jde mi to skvěle, v podstatě jím všechno, i když fakt malinko a zatím mám dole 9 kg.To snad jde, ne?

Není tady

#14 18. 4. 2006 13:34

dzahila
♥♥♥♥---

Nemá se jíst 3 hodiny před spaním,ale pokud má člověk moc hlad,může si dát pomeranč a nebo grep i dýl.Jablko bych nedoporučovala,obsahuje dost cukru.

Není tady

#15 18. 4. 2006 13:52

Luca
♥♥-----

too Kačaba: tý jo tak to si dobrá smile , je fakt že jsem slyšela, že jíst co 3h je nejúčinější. Je to pro mě sice těžké, protože na to nemám čas, jsem třeba celý den ve škole. Ale zkusím to. A to jíš cokoliv, ale málo? Třeba i chleba se sýrem?

Není tady

#16 18. 4. 2006 14:29

kačaba
♥♥-----

Jím fakt cokoliv,i třeba chleba se sýrem, ale opravdu málo.Dobrý je to proto, že normálně o víkendu můžu obědvat s rodinou a nemusím se stranit.
Jest-li 2 nebo 3 hodiny před spaním, není podle mě, až tak důležité.Třeba já nejím i 4 hodiny, podle toho jak jdu spát.
Takže držím palce,Luco.

Není tady

#17 18. 4. 2006 14:37

kačaba
♥♥-----

Teď jsem si ještě vzpoměla.
Pravdu má Dhazilas s tím, že opravdu není zdravé hubnout  rychle, ale pěkně pomalu, protože pak není jo-jo efekt.Mě to trvalo cca 3 měsíce.
Já jsem si pořídila speciální osobní váhu, která ukazuje váhu na deka a množství vody a tuku v těle. Super!
Luco, napiš si o ní k vánocům.

Není tady

#18 18. 4. 2006 18:19

dzahila
♥♥♥♥---

kačaba díky za zastání.Jen jsem chtěla naznačit to stejné co ty.Čím pomalejc hubneš,tím je to trvalejší a hlavně zdravější.

Není tady

#19 18. 4. 2006 22:35

Luca
♥♥-----

Tak diky za rady, budu se snažit a pak napišu, jak jsem dopadla, mam to v planu i přes léto tak uvidíme smile

Není tady

#20 24. 4. 2006 12:18

poradím
Host

#21 1. 5. 2006 11:47

Petra Jandová
♥♥-----

Zdravim Vas!

Jsem zastancem zdraveho hubnuti. Tedy jist mene a casteji. Nezapomenout snidat!!! A hlavne nezapomenout na pohyb! Jinak mam vyzkousene, ze pokud si zakazu jist treba cokoladu, vydrzim to tyden a pak ji snim dvojnasobek. Proto zadne zakazy. Mate-li chut na cokoladu, klidne si dejte. Ne celou tabulku, ale par kosticek. Uvidite, ze to funguje. Jeste jedna drobnost - nedavno jsem mluvila s jednim lekarem a ten mi rekl, ze idealni hubnuti je JEDEN kilogram za mesic!!! Jedine tak pry docilime vyvazeneho hubnuti bez jojo efektu... Tak nevim... Kazdopadne diety jsou fajn, ale nic se nema prehanet. A takovy zmrzlinovy pohar... smile)) Pekny den, Petra Jandova

Není tady

#22 1. 5. 2006 21:23

Rybička
♥♥♥♥♥--

Holky, opatrně s tou colou... Má vliv na rychlejší vznik osteoporózy a navíc je strašně kyselá (nᚠprofesor na gymplu říkal, že stejně jako ocet- pracoval ve výzkumáku). Nevím, čím je ta kyselost přebíjená v lightce (nejspíš náhradními sladidly, která obvykle vedou k většímu pocitu hladu), v normální cole je to přebíjeno přeslazováním.

Není tady

#23 2. 5. 2006 13:33

laras
♥♥-----

možná že ti to pomůže. četla jsem v jednom článku že jistá celebrita jedla pár dní jenom rýži a zeleninu. Jasně že když budeš pít sladké nápoje tak ti to moc nepomůže. No ale na mne to působí skvěle. Stačí jednou týdne cvičit . A pak postupně  začít jíst  v menších dávkách.

Není tady

#24 5. 5. 2006 10:58

Luca
♥♥-----

Právě cola light, ale ne nejaka pepsi, proste coca-cola je dobrá na dietu, protože když mᚠchu na něco sladkého, ona tě zasladí a pak už na sladkost chu nemáš. U mě to funguje. A navíc mi kola několikrát pomohla na žaludek, když mi bylo špatně. Ale jinak sladké nápoje a alkohol jsou na dietu nejhorší sad bohužel.....

Není tady

#25 11. 5. 2006 15:21

Alča
Host

Když mám chu na něco sladkýho a držím dietu, tak si koupím "sladký" žvýkačky.

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí