18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj holky, zase a opět chci začít dietu a chci se zeptat, jak je dobré ji odstartovat. Jestli dret první nebo více dnů půst, kdy jo tak co pít. Nebo začít pomalu... Poraďte, musím se do toho pustit co nejdříve Děkuji
Není tady
Luca napsal(a):
Ahoj holky, zase a opět chci začít dietu a chci se zeptat, jak je dobré ji odstartovat. Jestli dret první nebo více dnů půst, kdy jo tak co pít. Nebo začít pomalu... Poraďte, musím se do toho pustit co nejdříve Děkuji
No hladovku bych nedoprucovala.Ja to delam tak ze kdyz se rozhodnu prodietu tak behem par dni upravim jidelnicek.A uz od prvnich dni jim treba celozrny rohlik namazany lehkym margarinem a platek lososa na nidani a v tom duchu si udruji cely den.Dela mi to dobre i po psychicke strance ze nemam hlad a pritom vim ze si davam lehky jidla.A taky kontroluju treba u jogurftu a napoju kj.Tak si pomalu navyknes na dietnejsi rezim.
Není tady
Souhlasim se Suzy, ale taky neni spatny si obcas doprat neco dobryho a "zakazanyho", ale tak polovicni porci. Jinak to nevydrzis a zacnes mlsat. Taky jsem presedlala na light limonady, jsem zavisla na cole a ted ji muzu vypit, kolik chci.
Ja osobne bych nevydrzela jen o salatech a jogurtech.
NO pravě to je můj problém. Za pár dní mi začne zelenina a unka lézt i uima a pak nevím co dietního jinak jíst.... Take se spí budu snait jíst míň a ne tučné a sladké. Právě jsem slyela o tom, e je dobré udělat si občas pročiující den a nic nejíst, ale nevím jak často a tak. Ale jinak dík za odpovědi
Není tady
Já pokud chci nastartovat hubnutí, tak musím vdycky tak na 4 dny hoooodně omezit jídlo. A to teda opravdu skoro nic nejím.Pak se hubnutí jaksi "nastartuje" a jedou kilíčka dolů. No a pak jím 5-6x denně, poloviční porce a hubnu.
Luco- zrovna unka moc dietní není,má docela dost kalorií, na hubnutí.
Jetě jsem slyela, e na někoho funguje hubnutí podle fází měsíce- po úplňku se při ubývajícím měsíci prý hubne dobře. Úplněk byl teď tuím 13., tak zhruba do 28. by se mělo hubnout líp.No a pak od toho 28., kdy začíná měsíc dorůstat, zase se hubne hůř. No na mě tohle ale vůbec nefunguje. Já bych řekla, e u mně je to naopak. Chce to vyzkouet, asi.
Není tady
Fajn, tak to zkusim tvým způsobem nastartovat a uvidíme, doufám e neumřu hlady
Není tady
Lucy- třeba to na tebe fungovat nebude.
Taky záleí na tom, kolik váí- dám příklad- berme enu 165 cm vysokou- pokud váí 85, tak jí váha půjde dolů rychleji, ne té, která váí třeba 55 a chce shodit třeba 2 kila. Ta 85 kilová to shodí ani neví jak , kdeto ta tíhlejí se s těma 2 kilama bude trápit třeba 3 týdny. .
Ale to je asi jasný.
Upravil(a) Leila (17. 4. 2006 14:12)
Není tady
JB napsal(a):
Souhlasim se Suzy, ale taky neni spatny si obcas doprat neco dobryho a "zakazanyho", ale tak polovicni porci. Jinak to nevydrzis a zacnes mlsat. Taky jsem presedlala na light limonady, jsem zavisla na cole a ted ji muzu vypit, kolik chci.
Ja osobne bych nevydrzela jen o salatech a jogurtech.
uplne ve vsem sohlasim.ja na tech dietach taky moc dlouho nevydrzim a napoje piju jen cistou vodu nebo colu lait.Mne chutna takze to neberu jako nejakou dietu.A mlsam taky,to clovek proste nevydrzi.
Není tady
Leilo,unka pokud je drůbeí,tak je na dietu jako dělaná,pokud ji nesní kilo a kadý den.V kombinaci se zeleninou je to báječný oběd.Rozhodně není zdravé hubnout 2kg za 3 týdny pokud má výchozí hmotnost 55kg.Hubnutí by mělo být rozhodně pomalejí.
Není tady
dzahila- to byl příklad rozdílu, jak hubne ena s vyí hmotností a s nií hmotností. Já jsem netvrdila, jakým tempem má Luca hubnout, protoe ji neznám a nevím, kolik váí.
Není tady
Váím 68 a měřím 171, tak teď raďte Já hubnu vdycky jak u se necítím dobře. Tak 5 kg bych chtěla shodit.
Není tady
aha tak 66, ale jetě jsem nejedla . Jinak jetě by mě zajímálo, říká se, e poslední jídlo do 18h. Ale kdy já chodím spát třeba ve 12 nebo v 1h, tak jak mám neumřít hlady kdy se najím třeba v 17h jak píou....to je dalích 7h do spánku.... to přece normální člověk nevydrí, nebo jo?
Není tady
ak já jsem taky věčná dritelka vech moných i nemoných diet.Taky jsem nejedla po 17 nebo 18 hod., ale ta pauza byla do rána, opravdu velká.
Tak teď to řeím jinak.Ráno vypiju vlanou vodu s citronem (ne citr.áva) a pak v průběhu dne, jim cca po 2-3 hodinách malé porce.Večeřím klidně v 19-20 hod.Pak si dám třeba jablko, ale tak, aby to bylo min. 2 hodiny před spaním.U telky nemlsám brambůrky ani oříky.Jde mi to skvěle, v podstatě jím vechno, i kdy fakt malinko a zatím mám dole 9 kg.To snad jde, ne?
Není tady
Nemá se jíst 3 hodiny před spaním,ale pokud má člověk moc hlad,můe si dát pomeranč a nebo grep i dýl.Jablko bych nedoporučovala,obsahuje dost cukru.
Není tady
too Kačaba: tý jo tak to si dobrá , je fakt e jsem slyela, e jíst co 3h je nejúčinějí. Je to pro mě sice těké, protoe na to nemám čas, jsem třeba celý den ve kole. Ale zkusím to. A to jí cokoliv, ale málo? Třeba i chleba se sýrem?
Není tady
Jím fakt cokoliv,i třeba chleba se sýrem, ale opravdu málo.Dobrý je to proto, e normálně o víkendu můu obědvat s rodinou a nemusím se stranit.
Jest-li 2 nebo 3 hodiny před spaním, není podle mě, a tak důleité.Třeba já nejím i 4 hodiny, podle toho jak jdu spát.
Take drím palce,Luco.
Není tady
Teď jsem si jetě vzpoměla.
Pravdu má Dhazilas s tím, e opravdu není zdravé hubnout rychle, ale pěkně pomalu, protoe pak není jo-jo efekt.Mě to trvalo cca 3 měsíce.
Já jsem si pořídila speciální osobní váhu, která ukazuje váhu na deka a mnoství vody a tuku v těle. Super!
Luco, napi si o ní k vánocům.
Není tady
kačaba díky za zastání.Jen jsem chtěla naznačit to stejné co ty.Čím pomalejc hubne,tím je to trvalejí a hlavně zdravějí.
Není tady
Tak diky za rady, budu se snait a pak napiu, jak jsem dopadla, mam to v planu i přes léto tak uvidíme
Není tady
Zdravim Vas!
Jsem zastancem zdraveho hubnuti. Tedy jist mene a casteji. Nezapomenout snidat!!! A hlavne nezapomenout na pohyb! Jinak mam vyzkousene, ze pokud si zakazu jist treba cokoladu, vydrzim to tyden a pak ji snim dvojnasobek. Proto zadne zakazy. Mate-li chut na cokoladu, klidne si dejte. Ne celou tabulku, ale par kosticek. Uvidite, ze to funguje. Jeste jedna drobnost - nedavno jsem mluvila s jednim lekarem a ten mi rekl, ze idealni hubnuti je JEDEN kilogram za mesic!!! Jedine tak pry docilime vyvazeneho hubnuti bez jojo efektu... Tak nevim... Kazdopadne diety jsou fajn, ale nic se nema prehanet. A takovy zmrzlinovy pohar... )) Pekny den, Petra Jandova
Není tady
Holky, opatrně s tou colou... Má vliv na rychlejí vznik osteoporózy a navíc je straně kyselá (ná profesor na gymplu říkal, e stejně jako ocet- pracoval ve výzkumáku). Nevím, čím je ta kyselost přebíjená v lightce (nejspí náhradními sladidly, která obvykle vedou k větímu pocitu hladu), v normální cole je to přebíjeno přeslazováním.
Není tady
moná e ti to pomůe. četla jsem v jednom článku e jistá celebrita jedla pár dní jenom rýi a zeleninu. Jasně e kdy bude pít sladké nápoje tak ti to moc nepomůe. No ale na mne to působí skvěle. Stačí jednou týdne cvičit . A pak postupně začít jíst v meních dávkách.
Není tady
Právě cola light, ale ne nejaka pepsi, proste coca-cola je dobrá na dietu, protoe kdy má chu na něco sladkého, ona tě zasladí a pak u na sladkost chu nemá. U mě to funguje. A navíc mi kola několikrát pomohla na aludek, kdy mi bylo patně. Ale jinak sladké nápoje a alkohol jsou na dietu nejhorí bohuel.....
Není tady
Kdy mám chu na něco sladkýho a drím dietu, tak si koupím "sladký" výkačky.