Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 16. 4. 2006 14:17

Luckyhope
Host

Problémy se vzrušením

Ahoj! Chtěla bych se zeptat jestli už jste neřešili podobný problém. Už 2 roky beru hormonální antikoncepci a mám velké problémy se vzrušením, připadám si jako bych byla otupělá. Navíc jsem unavená a pořád bych spala. Opravdu nevím co s tím a vzhledem k tomu, že jsem zkoušela už různé druhy HA, tak přemýšlím spíš o úplné změně antikoncepce, např. náplasti nebo injekce. Jaký na to máte názor?

#2 16. 4. 2006 14:53

Leila
♥♥♥♥♥♥-

Re: Problémy se vzrušením

Ahojda, nevím,jestli problém únavy u tebe způsobuje HA. Ty sama to taky nevíš. Spíš by to chtělo důkladnou prohlídku u doktora, aby ti řekli, že jseš zdravá a pak se to dá MOŽNÁ přičíst HA. Co strava- jíš zdravě, nemůže ti něco chybět??
Jinak co se týče Injekcí- ta injekce se jmenuje Depo provera a každý, kdo trošku vidí do zdravotnicví, by si do sebe tento fujtajbl pichnout nenechal. Podívej se na www.doktorka.cz- tam je o tom dost obsáhlá diskuze. Někdo je po tom spokojený, protože vzniká amenorea- chybí menstruace, ale... .
Jinak s náplastma prej spoustu žen dost bolí prsa. Ale to bude individuální, asi to chce vyzkoušet.

Upravil(a) Leila (16. 4. 2006 14:54)

Není tady

#3 20. 4. 2006 15:10

Nifemi
Host

AHOJ,
brala jsem HA 7 let a s tím vzrušením to bylo stejné jako u Tebe - na prd. Teď jsem ji od ledna vysadila a připadá mi to mnohem lepší.
Náplasti jsem zkoušela taky a po těch to bylo ještě horší. Takže leda kondomy...hmm

#4 20. 4. 2006 15:30

Martina B.
♥------
Místo: Praha

Musím skonštatovať, že u mńa je to to isté.
HA = nechuť k čomukoľvek. Postačí mi objatie a mám dosť. Nepotrebujem nič viac, natož dokonca až sex!
Hold hormóny.
Obávam sa však, že s tým nič nenarobím.
A propos, už sa tu o týchto vplyvoch niekde písalo...

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/0;1;10729;104/st/20060121/l/28/dt/6/k/cdd2/ttc.png

Není tady

#5 14. 1. 2014 15:41

Mmarta
Zablokovaný

Ahoj, to jsem slyšela už hodněkrát, sama s tím zkušenost nemám, ale kamarádka také vždy když nasadila HA, tak se její sexuální život razantně zhoršil, bez antikoncepce být nechtěla, tak se rozhodla vyzkoušet přípravek na bylinné bázi Fly a prý jí to hodně pomohlo.

Není tady

#6 3. 2. 2014 13:20

Baruu
♥------

Mmarta napsal(a):

Ahoj, to jsem slyšela už hodněkrát, sama s tím zkušenost nemám, ale kamarádka také vždy když nasadila HA, tak se její sexuální život razantně zhoršil, bez antikoncepce být nechtěla, tak se rozhodla vyzkoušet přípravek na bylinné bázi Fly a prý jí to hodně pomohlo.

Mohla bych se zeptat ohledně toho přípravku? To je na lékařský předpis?

Není tady

#7 3. 2. 2014 16:55

Darek
♥♥-----

Antikoncepce je o hormonech ! Pokud není ženský hormon, není chut na sex.

http://www.daryzeme.cz/hledani/1?search … +Woman+Fly

Nějak tam nevidím ale složení, které by mělo být nejdůležitější, tak to nevím......

Upravil(a) Darek (3. 2. 2014 16:58)

Není tady

#8 5. 2. 2014 14:10

Mmarta
Zablokovaný

Baruu napsal(a):

Mmarta napsal(a):

Mohla bych se zeptat ohledně toho přípravku? To je na lékařský předpis?

Ahoj, s kamarádkou jsem mluvila včera večer a už jsem měla počítač vypnutý, tak píši až dnes. Není to na lékařský předpis, objednávala to ze stránek NEPOVOLENÁ REKLAMA tam ten přípravek najdeš, pro ženy je tam prý jediný. A říkala, že je to hodně o tom, že je to tělo i více citlivější.

A ještě, že to není vhodné pro těhotné ani kojící ženy.

Upravil(a) Ronja (25. 4. 2014 11:12)

Není tady

#9 5. 2. 2014 15:48

clare01
♥------

Ahoj, taky zkusím ten přírodní preparát.
Se vzrušením mám obrovské problémy celý život, někdy je to super a ztoho vůbec nic.
Taky myslím, že je to hlavně o psychice, je to v hlavě.
Když se nedokážu oprostit od starostí,nebo přijde šílená unava, je to v háji.
Nebo už se bojím dopředu,že zase manžela zklamu a je to tutově špatný,takže zřejmě je to o nervech.

Není tady

#10 7. 2. 2014 15:51

Darek
♥♥-----

Tak u clare01 je to o nervech. A proč se nervuješ? Potřebuješ se vzrušovat ty ? Tak vyjdi manželovi vstříc  tak, abys uspokojila jeho a neboj se. Pak jasně, že máš z toho nervy.... a ty se vzruš jen, když máš náladu. Malinko improvizuj a neboj se, nebo ti uteče za sexem jinam.

Není tady

#11 10. 2. 2014 10:15

Piopio
♥♥-----

Prošli jsme si s manželkou i tímto. Nejtěžší bylo popovídat si o tom, musel jsem hlavně já pochopit manželku, není to jednoduché, ale snažil jsem se, seč mohl a myslím, že se to povedlo. Musel jsem na sobě tvrdě zapracovat, osvojit si věci, které jsem nevěděl, nedělal, zanedbával, ale vyplatilo se. Naše manželství se neskutečně zlepšilo, z manželky se stala dračice. Z mé zkušenosti mohu poradit jen jedno. Přečíst nějaké knihy, mě hodně pomohl Grey, popovídat a povídat si s manželem, jestli tě miluje a není to buran, snese pro tebe modré z nebe.

Není tady

#12 10. 2. 2014 10:41

Dorka
Zablokovaný
Místo: HK

Je fakt dobrej... dik za vzpominku, cetla jsem jich hodne, ale ne vsecky, tak si pro dalsi zajdu.
Nekteri tady v Babi to odsuzuji, ja osobne jeho teorie povazuju za trefne a pro narovnavani pokrivenych vztahu velmi ucinne...
http://www.databazeknih.cz/autori/john-gray-218

Sláb jenom ten, kdo v sebe ztratil víru a malý ten, kdo má jen malý cíl...
... ještě jsem nezmoudřel, a už zas blbnu...

Není tady

#13 10. 2. 2014 11:56

Piopio
♥♥-----

Ženy nemívají problém se čtením takové literatury, spíše s tím mají problém muži. Mnozí si myslí, jak jsou dokonalí, ale právě v tom se mýlí. Málokterý uzná, že se musí změnit, nevyznají se v emocích, nezajímají je, dokonce některé iritují. Bojí se, aby nezženstěli, že by je pak ta jejich nechtěla. My bohužel emoce nevidíme barevně, jen černobíle, jsme ochuzeni o reč mezi řádky, a čemu nerozumíme, nás rozčiluje. Pro nás je nevyřešitelný problém frustrující, a svět emocí nemá jednoduchá a černobílá řešení, tak prosím mějte se svými manželi trpělivost a pomalunku je ohýbejte směrujte, hledejte škvírky, cestičky. Hlavně hledejte možnost popovídat si s tou nejhlubší upřímností, pokud má vztah zdravé jádro, není co zkazit.

Možná se zdá, že jsem OT, ale sex je v hlavě a i když hormony mají svůj podíl na ochlazení, sebesilnější antikoncepce nezabrání vzrušení ze správné chvilky. Ta nastane tehdy, jestli je žena spokojena, zbavena starostí a může se svému partnerovi odevzdat.

Upravil(a) Piopio (10. 2. 2014 11:57)

Není tady

#14 10. 2. 2014 13:39

clare01
♥------

jo, budu na sobě pracovat.
Popovídat si o tom s manželem je asi nejlepší.
Blíží se nám Valentýnhjarta , tak jedinečná příležitost se polepšit a uklidnit a opravdu si to užít teda v rámci možností s malým miminem.

Jdu do sebe, hodně přemýšlím a ono to půjde smile, je to přece v nás, v hlavě, stačí chtít.big_smile

Upravil(a) clare01 (10. 2. 2014 13:40)

Není tady

#15 10. 2. 2014 15:02

Piopio
♥♥-----

clare01, nevím, jak jste na tom s manželem, co se týče rozhovorů a porozumění, každopádně držím palec!

Není tady

#16 9. 4. 2014 21:04

dizzy
Zablokovaný

clare01 napsal(a):

Ahoj, taky zkusím ten přírodní preparát.
Se vzrušením mám obrovské problémy celý život, někdy je to super a ztoho vůbec nic.
Taky myslím, že je to hlavně o psychice, je to v hlavě.
Když se nedokážu oprostit od starostí,nebo přijde šílená unava, je to v háji.
Nebo už se bojím dopředu,že zase manžela zklamu a je to tutově špatný,takže zřejmě je to o nervech.

Ahoj, zkoušela jsi ten přípravek? Taky nad ním uvažuji právě.

Není tady

#17 9. 4. 2014 21:17

dizzy
Zablokovaný

Mmarta napsal(a):

Ahoj, s kamarádkou jsem mluvila včera večer a už jsem měla počítač vypnutý, tak píši až dnes. Není to na lékařský předpis, objednávala to ze stránek NEPOVOLENÁ REKLAMA tam ten přípravek najdeš, pro ženy je tam prý jediný. A říkala, že je to hodně o tom, že je to tělo i více citlivější.
A ještě, že to není vhodné pro těhotné ani kojící ženy.

Mohla by jsi se zeptat, jestli je dobré se na stránkách registrovat, když bych se rozhodla něco objednat?

Upravil(a) Ronja (25. 4. 2014 11:12)

Není tady

#18 22. 4. 2014 16:47

Kamila20143
♥------

Není tady

#19 24. 4. 2014 21:33

nikola144
Zablokovaný

dizzy napsal(a):

Mohla by jsi se zeptat, jestli je dobré se na stránkách registrovat, když bych se rozhodla něco objednat?

Ahoj dizzy, já jsem zaregistrovaná a chodí mi slevové kódy, tak se určo zaregistruj :-)

Není tady

#20 25. 4. 2014 11:13

Ronja
Moderátor(ka)
Místo: Chaloupka pod lesem
Web

Mmarta alias nikola144 alias dizzy, ban za skrytou reklamu rock

M+B, 06/2011
A+R 05/2014
F 01/16

Není tady

#21 19. 8. 2014 14:15

HrnIva
♥------

ahoj můj manžel má problémy s erekcí, náš sexuální život stojí za starou bačkoru a tomi je teprve čtyřicet let a nepřipadám si, že bych nebyla přitažlivá, ale už nevím, co bych ěa dělat. Poraďe mi prosím? Jaký přípravky máte vyzkoušené pro posílení erekce? Chtěla bych něco ozkoušeného, ať nemáme další zklamání!

Není tady

#22 26. 8. 2014 10:05

HrnIva
♥------

Nazdárek, tak jsem to udělala objednala jsem z reklama pro mě fly a pro přítele runner, tak jsem na to dosti zvědavá, jak to na nás bude působi.

Upravil(a) AndreaP. (26. 8. 2014 20:44)

Není tady

#23 26. 8. 2014 16:12

Barča
♥♥♥♥♥♥-

Chachacha HrnIvo, manžel s erekčníma problémama, příteli objednáš runner, to tvůj sexuální život musí být opravdu zoufalý ....... a to netuším, kolik dalších impotentů okolo tebe krouží tongue

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí