19. dubna : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 19. dubna : Obyčejný citrón a jeho netradiční vyuití beze zbytku. V kuchyni i v domácnosti je skvělý pomocník! 19. dubna : Rodičovství podle zvěrokruhu: tíři jsou přísní, Panny umí ustoupit. |
|
|
Take holky pár řádků jak to u ná probíhalo.
Take 7.4. ve 23:15 mi praskla plodová voda. Byli jsme s manelem u naich, chystali jsme se na sobotní svatbu mé nej kámoky a miminko si řeklo, e na nějakou oslavu kale. Take jsme se oblíkli a jeli domů, kde jsem se jetě osprchovala, popadla taku do porodnici a hurá směr nemocnice.
Tam mě přijali a dali na porodní sál s tím, e musím počkat a se porod rozběhne. Manela jsem poslala domů a zkouela usnout, ale od půl třetí ráno to začalo. Stupňovalo se to docela rychle, take v pět ráno mě porodní asistentka připravila - klystýr, zavolala jsem manelovi a teď u se jen čekalo. Kvůli cukrovce jsem dostala kapačky a já se začala otvírat. No a ve 12:05 vykoukla na svět nae Michalka, 48cm, 3250g. Samotný porod proběhl docela rychle a to dokonce bez nástřihu. Take mám asi jen čtyři stehy, na malých rankách. Jinak manel původně u porodu nechtěl být a nakonec zůstal. Stoupl si tak ikovně před postel do levého roku, take úplně vechno viděl. Asi má chudák záitek na celý ivot Ale jsem mu moc vděčná, e tam se mnou byl. Moc mi pomohl!!!
Jinak nás u měli propustit tuto středu, ale malá zeloutla a tak mi ji ve čtvrtek vzali na slunění a nosili mi ji jenom na kojení.
Prozatím je Mika hodňoučká, kdy jí nakojím, tak spinká, take si to uíváme.
Jenom troku s tím kojením bojujem, malá se patně přisává, take ne se napije, tak to někdy trvá i půl hodiny ne pořádně začne sát. Nemůete poradit nějaké fígle na správné kojení? Mlíčka mám dost a tak v tom problém není.
Upravil(a) aneta (16. 4. 2006 10:41)
Není tady
anet mockrát Vám gratulujeme,je to hezké jak se babinetácká miminka rozrůstají. Michalce jetě jednou přejeme hodně zdravíčka a at Vám dělá jen radost.
Není tady
anet blahopřeji k Michalce a závidím porod bez nástřihu
S tím kojením mohu jen poradit vydret, protoe my s tím taky měly problém a pak se to samo spravilo. Ale musela jsem pořád přikládat, a mi to lezlo krkem
pak a bude mít chvilku, tak prosím foto na trestikovam@seznam.cz
Upravil(a) Misha (16. 4. 2006 12:44)
Není tady
anetko jetě jednou gratuluju k narození Michalky, přeju vám oběmahodně těstí a zdraví. A bude v tom posílání foteček, prosím nezapomeň taky na mě Petra.Vel@seznam.cz Díky
Není tady
mooooc gratulujem, jsi sikovna jak jsi to hezky zvladla, a s tim kojenim se pripojuju k Mishi, vydrzet!!
a fotecky na mnemcova@gmail.com dekujuuuu:-)
Není tady
Zany, ja jsem na tom byla uplne stejne. Barunka mela zloutenku a s kojenim jsme hodne bojovaly, porad spinkala, musela jsem ji nasilim budit a pak usinala pri bumbani. Tak se drzte a hlavne vydrzte!!!!
Upravil(a) Romana (17. 4. 2006 10:54)
Není tady
Zanet taky gratuluju k Michalce hodně radosti a těstí.:
Není tady
Tak fotečky jsem odeslala a můete mi poradit jak vloím ke svému metříku taky fotku jak máte vy?
No s tím kojením máte pravdu, chce to trpělivost, ale vdy se u toho obě zapotíme a pokadé mám radost kdy začne polykat. Někdy to opravdu trvá i půl hodiny! Moje mamča mi radí koupit si na bradavku kloubouček a zkusit s tím, tak uvidíme.....
Není tady
any moc gratuluji Tobě i Tvému drahému k narození Michalky. Přeji, aby Vám dělala jen samou radost.
Není tady
aneto blahopřeju k holčičce. S tím kojením to chce hlavně tpělivost. Někdy pomáhá nahřát prsa teplým obkladem nebo sprchou, trochu odstříkat a pak to miminkům líp teče.
Není tady
anetko!!! moc ti gratuluji!!!!! Uívej si!!! Já si vzpomínám na pobyt v porodnici a byl to můj nejkrásnějí týden v mém ivotě!!!!Oběma přeji hodně zdravíčka!!!!
Není tady
aneta napsal(a):
Tak fotečky jsem odeslala a můete mi poradit jak vloím ke svému metříku taky fotku jak máte vy?
No s tím kojením máte pravdu, chce to trpělivost, ale vdy se u toho obě zapotíme a pokadé mám radost kdy začne polykat. Někdy to opravdu trvá i půl hodiny! Moje mamča mi radí koupit si na bradavku kloubouček a zkusit s tím, tak uvidíme.....
Ahojky,klobouček je fajn,ze začátku mi moc pomohl.Někam se mi ztratily bradavky a ty kloboučky Matouovi pomohly se chytit.Teď u je nepouíváme.Ale krmím stále kolem 2 hodin,protoe u toho spí a já ho budím a budím a budím.Troku se to zlepuje,ale pomaličku.Mamka tvrdí,e za rok u to zvládne za 10 minut.
Take vydret.Papa Jo a tu fotku jsem musela nejdřív zmenit a pak podle návodu na lilypie.com -ty u tam od tud má metřík,tak jí jen přidá.
Upravil(a) jitu (17. 4. 2006 14:14)
Není tady
any, moc gratuluju a přeju vám moc a moc zdravíčka!!!
Není tady
Hurááá, fotečka se zdařila!!!!
Jinak to kojení u je o kapku lepí. Dnes jsem si la koupit klouboučky na kojení a tam jsem si přečetla návod, e dítě musí cítit bradavku na patře, take to nějak zkouíme a u to jde rychleji... No snad jsem to nezakřikla
Není tady
Taky gratuluju. Přeju hodně těstí, zdraví a pohody. A prosím taky o fotečky - děkuju jitka.volna@centrum.cz
Není tady
anetko a Michalko přejeme Vám oběma hóóóóódně zdravíčka těstíčka
Jinak taky jsem kojila a to celou dobu s kloboučkama, bylo to ze začátku jediné moné řeení (ploché bradavky, velká prsa a hlavně bolesti) a pak to navíc bylo velmi pohodlné jak pro mně tak pro malou. Hlavně vydra
A prosím prosím fotečky princezny. Děkujíííííííííííííí
Upravil(a) Kamčitka (1. 2. 2008 23:48)
Není tady
anet, taky moc gratuluji k narození Michaelky
Není tady