|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Ahoj holky, případně kluci, máte s tím některá zkušennosti? Nechce se mi do klasickýho solárka. Zajímalo by mě kde do dělají, jak to vypadá, jak to vydrží, jak po tom vypadá pleť, jestli to dělaj i na obličej a cenový relace. Předem dík za jakoukoliv reakci.
Není tady
Většinou to nabízejí kosmetické salony, nebo solární studia (zjistíš na netu ,kam to máš nejblíže). Stříká se to i na obličej. Svlékneš se do naha (kdo chce může mít kalhotky) a stoupneš si do polokabinky a oni tě stříkají takovou pistolí a ty se otáčiš jak říkají. Jeden nástřik stojí 500,- až 700,-. a vydrží tak na tři týdny.
Není tady
Pešto tak to je pozitivní zjištění, na netu jsem se dočetla, že se to musí obnovovat tak po týdnu až dvouch. Dík za info
Není tady
Pesto, Danka ten nastrik vzdrzi max. tyden
Není tady
Nechci se dohadovat, protože to nevím z vlastní zkušenosti, ale k nám do práce chodí jedna slečna a když jsem se jí na to ptala, tak mi o tom povídala, a že PRÝ jí to vydží 3 týdny. Tak nevím, na sobě to vyzkoušné nemám.
Není tady
Pešta napsal(a):
Nechci se dohadovat, protože to nevím z vlastní zkušenosti, ale k nám do práce chodí jedna slečna a když jsem se jí na to ptala, tak mi o tom povídala, a že PRÝ jí to vydží 3 týdny. Tak nevím, na sobě to vyzkoušné nemám.
byla jsem v magic tanu v belgicky a vydrzelo mi to sotva tyden. cena:550 kc telo i oblicej
Je možný, že záleží i na typu pokožky. Taky se doporučuje udělat si doma před aplikací píling celýho těla. Takže asi každý bude mít jinou zkušennost. Já mam navíc v plánu posílit to opálění ještě obyč samoopalovákem, to jsem taky někde četla, že se to dělá a výsledek je lepší než když se mažu jen tím samoopalovákem.
Není tady