Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#1 16. 4. 2006 10:35

DankaS
♥♥♥♥---

Samopalovací nástřik

Ahoj holky, případně kluci, máte s tím některá zkušennosti? Nechce se mi do klasickýho solárka. Zajímalo by mě kde do dělají, jak to vypadá, jak to vydrží, jak po tom vypadá pleť, jestli to dělaj i na obličej a cenový relace. Předem dík za jakoukoliv reakci.

Není tady

#2 16. 4. 2006 14:05

Pešta
♥♥♥♥---

Re: Samopalovací nástřik

Většinou to nabízejí kosmetické salony, nebo solární studia   (zjistíš na netu ,kam to máš nejblíže).  Stříká se to i na obličej. Svlékneš se do naha (kdo chce může mít kalhotky) a stoupneš si do polokabinky a oni tě stříkají takovou pistolí a ty se otáčiš jak říkají.   Jeden nástřik  stojí 500,- až 700,-.  a vydrží tak  na tři týdny.

Není tady

#3 17. 4. 2006 9:05

DankaS
♥♥♥♥---

Pešto tak to je pozitivní zjištění, na netu jsem se dočetla, že se to musí obnovovat tak po týdnu až dvouch. Dík za info

Není tady

#4 18. 4. 2006 13:26

Andrea 77
♥♥-----

Pesto, Danka ten nastrik vzdrzi max. tyden

Není tady

#5 18. 4. 2006 16:12

Pešta
♥♥♥♥---

Nechci se dohadovat, protože to nevím z vlastní zkušenosti, ale k nám do práce chodí jedna slečna a když jsem se jí na to ptala, tak mi o tom povídala, a že PRÝ jí to vydží 3 týdny. Tak nevím, na sobě to vyzkoušné nemám.

Není tady

#6 18. 4. 2006 17:29

nini
Host

Pešta napsal(a):

Nechci se dohadovat, protože to nevím z vlastní zkušenosti, ale k nám do práce chodí jedna slečna a když jsem se jí na to ptala, tak mi o tom povídala, a že PRÝ jí to vydží 3 týdny. Tak nevím, na sobě to vyzkoušné nemám.

byla jsem v magic tanu v belgicky a vydrzelo mi to sotva tyden. cena:550 kc telo i oblicej

#7 20. 4. 2006 8:52

DankaS
♥♥♥♥---

Je možný, že záleží i na typu pokožky. Taky se doporučuje udělat si doma před aplikací píling celýho těla. Takže asi každý bude mít jinou zkušennost. Já mam navíc v plánu posílit to opálění ještě obyč samoopalovákem, to jsem taky někde četla, že se to dělá a výsledek je lepší než když se mažu jen tím samoopalovákem.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí