18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Zdravím, nevím zda tohle tema patří zrovna sem , ale zkusím to
Kdo má jaké zkuenosti s polarizovanou vodou, resp. i s jiným způsobem úpravy vody ( diamantová) jak fyzikálněchemickými, tak duchovními.
Není tady
...zda a jakým vhodným způsobem lze přenáet vibrace Diamantové vody na dálku. Zda lze vloit třeba zatavenou fotografii do Diamantové vody a mentálně úmyslem adresovat účinky Diamantové vody na osobu na fotografii. Předpokládám, e to lze, zvlátě s jejím souhlasem nebo přáním.
Zajímá mne kombinace s energií Reiki a její pouití jako nosné při posílání účinků Diamantové vody na dálku. To ve bychom chtěli zkouet...
http://www.diamantovavoda.cz/mnozeni.html
Zajimave, prijemne cteni, neverim na to. Ale videla jsem to uz pred ctvrtstoletim u jednech mych zamoznych klientu. kdyz jsem se pani zeptala, co to je v tom dzbanku s oblazkama, rekla mi tak zlehka: "Ále, to je takova zdrava voda..."
Nic vic. opakuju - neverim na to.
Není tady
Dorka napsal(a):
...zda a jakým vhodným způsobem lze přenáet vibrace Diamantové vody na dálku. Zda lze vloit třeba zatavenou fotografii do Diamantové vody a mentálně úmyslem adresovat účinky Diamantové vody na osobu na fotografii. Předpokládám, e to lze, zvlátě s jejím souhlasem nebo přáním.
Zajímá mne kombinace s energií Reiki a její pouití jako nosné při posílání účinků Diamantové vody na dálku. To ve bychom chtěli zkouet...
http://www.diamantovavoda.cz/mnozeni.html
Zajimave, prijemne cteni, neverim na to. Ale videla jsem to uz pred ctvrtstoletim u jednech mych zamoznych klientu. kdyz jsem se pani zeptala, co to je v tom dzbanku s oblazkama, rekla mi tak zlehka: "Ále, to je takova zdrava voda..."
Nic vic. opakuju - neverim na to.
ja jsem s tím experimentoval u dávno , je fakt, e kdy přeleju mléko 1.5 procent tuku přes tenký trychtýř zasazený do kulatého magnetu s dírou, mléko pocitově zhoustne a zesládne , jako by bylo tučnějí . nezávisle na sobě potvrdila spousta lidí.
taky "vidím", e ta voda prolitá přes magnet září stríbrnou barvou a tak trochu "jiskří" . stejnou vodu pili v kanadě u jednoho klátera s tím e je svatá a poehnaná , e léčí atd. byl tam i svatostánek. vysvětlení bylo ryze pragmatické, vespod pod zemí byla ruda magnetit ( těila se o pár set metrů dál ale důl u byl dávno zavřený. ale ta voda asi tekla kolem a zmagnetizovala se - polarizace). a nakonec, polarizovaná voda vře o 1-2 stupně vý ne normální .
polarizace vyprchavá během půl hodiny , take účinky jsou krátkodobé .
z mého pohledu na tom něco je.
Není tady
No jo. "Ten dělá to a ten zas tohle... A vsichni dohromady udelame moc"...
No, "Ten dělá to a ten zas tohle" se muze taky vylozit jako "nekdo veri tomuhle a nekdo necemu jinemu", ze ano? A vsichni verici tomuhle by mozna meli moznost UDELAT MOC...
Jenze to jaxi nefunguje.
Uz dlouho.
To mi je lito.
Dale tomu neverim. Ale zajimat se o to, cist o tom a premyslet o tom, je mi prijemne.
Není tady
Ten môj je asi fyzikálno-chemický... ale ja proste čistím vodu ungitom. Po tejto úprave som schopná vypi aj bez príchutí svoju domácu vodu z kohútika - bez nej nie. Ete som zaila "čistenie" vody na pirále a kritážovú (zeby to bola tá diamantová?) vodu (to nejako robil pec. dbán), ale ani jedno nemám overené dlhodobejie, iba e mi tá voda chutila.
Upravil(a) Selima (9. 7. 2018 15:04)
Není tady
Dorka napsal(a):
No jo. "Ten dělá to a ten zas tohle... A vsichni dohromady udelame moc"...
No, "Ten dělá to a ten zas tohle" se muze taky vylozit jako "nekdo veri tomuhle a nekdo necemu jinemu", ze ano? A vsichni verici tomuhle by mozna meli moznost UDELAT MOC...
Jenze to jaxi nefunguje.
Uz dlouho.
To mi je lito.
Dale tomu neverim. Ale zajimat se o to, cist o tom a premyslet o tom, je mi prijemne.
ty jsi psala o energii reiki jako nosné a já zrovna tuhle energii nemusím, protoe pochází z lidí. reiki mistři jsou schoni ji koncentrovat a přenáet atd, ale původ je z lidí. prostě si ji od jednoho vezmou a druhému zase dají. jsou to jen takoví přerozdělovači.
Není tady
Nepsala. Ja jen okopcila neco ze stranek, kt- jsem ti uvedla. Prijemne jsem si pocetla, jinak me to nezajima a praktikovat to nehodlam...
Není tady
Dorka napsal(a):
Nepsala. Ja jen okopcila neco ze stranek, kt- jsem ti uvedla. Prijemne jsem si pocetla, jinak me to nezajima a praktikovat to nehodlam...
tak to jo
Není tady