Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#1 15. 4. 2006 22:46

Mia
Host

Prosím o radu - malinké bulky v prsu...????

Po delší době jsem si prohmatávala prsa a v jednom mám směrem ven (k podpaží) spoustu malinkých bouliček uvnitř. Ty proklouzávají pod prsty. Je jich hodně a velké cca 2-5 mm. Je to normální a nebo to je něco vážného? (Radši ani nepomýšlím na to nejhorší...). Je mi 23, před rokem jsem přestala kojit. Děkuji za radu...

#2 15. 4. 2006 23:27

penizek
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Středočeský kraj

Re: Prosím o radu - malinké bulky v prsu...????

Mia napsal(a):

Po delší době jsem si prohmatávala prsa a v jednom mám směrem ven (k podpaží) spoustu malinkých bouliček uvnitř. Ty proklouzávají pod prsty. Je jich hodně a velké cca 2-5 mm. Je to normální a nebo to je něco vážného? (Radši ani nepomýšlím na to nejhorší...). Je mi 23, před rokem jsem přestala kojit. Děkuji za radu...

Bude nejlepší,když si dojdeš k lékaři.Stačí,když ti gynekolog vypíše žádanku na ultrazvuk.vyšetření prsu.Nenech to být ,jde přeci o tvůj klid smile a zdraví!Neboj se,ale v tomto případě je lepší přijít "zbytečně",než pozdě!

http://tickers.cafemom.com/t/eNortjK1UjI1NzMyUbIGXDASyAKk60.png

http://tickers.cafemom.com/t/eNortjK1UjI1NzMyU7IGXDASzgKm58.png

Není tady

#3 15. 4. 2006 23:39

Leila
♥♥♥♥♥♥-

Mio, může to být cokoliv, ale někdy se to dělá i na začátku těhotenství.
V každém případě navštiv doktora, ať tě pošle na vyšetření. Ale  zachovej klid, může to být obyčehná prkotina.
Já vím, mně se to mluví, co...

Není tady

#4 16. 4. 2006 8:53

Mia
Host

Děkuji za odpovědi, ale já nemůžu být těhotná, tedy neměla bych, beru antikoncepci, a to pravidelně. Ale je fakt, že mě trochu bolej prsa a jakoby jsou plnější. Ale to dávám za vinu antikoncepci. Stavím se na gynekologii, akorát jsem to nemohla do středy (v út tam není) vydržet, tak se ptám předem, co by to mohlo být.

#5 16. 4. 2006 10:34

Leila
♥♥♥♥♥♥-

Já jsem to totiž měla taky. Lítala jsem po mamologii, ještě jsem neměla zpoždění menstruace a dr. se mě zeptal, jestli není možný, že se zadařilo... big_smile. No a taky že jo.
Ale může to být sto dalších věcí...

Není tady

#6 16. 4. 2006 11:28

Bety
♥♥♥♥♥♥♥

Mia napsal(a):

K lékaři musíš tak jako tak, musí tě vyšetřit! Tady ti nic jiného ani poradit nemůžeme, my nevíme co to je - vždyť to je ti asi jasné.... Může to být něco a nemusí to být nic, to určí jen lékař po vyšetření.

Strach je malá smrt...

Není tady

#7 16. 4. 2006 11:31

Mia
Host

Bety napsal(a):

Mia napsal(a):

K lékaři musíš tak jako tak, musí tě vyšetřit! Tady ti nic jiného ani poradit nemůžeme, my nevíme co to je - vždyť to je ti asi jasné.... Může to být něco a nemusí to být nic, to určí jen lékař po vyšetření.

Já vím, že mi tady nikdo poradit nemůže, na dálku to samozřejmě nejde. Jen k lékaři můžu až ve středu (v Po jsou velikonoce a v Út má zavřeno), tak jsem se chtěla předběžně zeptat, jestli se mám připravit na to, že to něco může znamenat nebo ne. Třeba jsem čekala zkušenost někoho, kdo to měl atd...

#8 16. 4. 2006 11:47

Gabbca
Host

Mia napsal(a):

Bety napsal(a):

Mia napsal(a):

Já vím, že mi tady nikdo poradit nemůže, na dálku to samozřejmě nejde. Jen k lékaři můžu až ve středu (v Po jsou velikonoce a v Út má zavřeno), tak jsem se chtěla předběžně zeptat, jestli se mám připravit na to, že to něco může znamenat nebo ne. Třeba jsem čekala zkušenost někoho, kdo to měl atd...

a polykáš pořádně ?

#9 16. 4. 2006 12:22

Mia
Host

zapíjím lol

#10 16. 4. 2006 21:02

LOA
Host

Mia napsal(a):

Jedná se o hormonální změny v tvém organismu, pokud jsi přestala kojit. Může se jednat o premenstruáční syndrom. Buď sama sobě léčitelem. Až půjdeš spát i jinak přes den, pokud nejsi zrovna na veřejném místě si přilož na postižené místo ruce. Samo se vše ztratí. Pozor však na antikoncepci, ta může být rovněž příčinou změn v tvých prsou!

#11 16. 4. 2006 22:09

Irenka21
♥♥♥♥♥♥-

Měla jsem kdysi před lety také, byl to zánět mléčné žlázy, stačila antibiotika. Bylo to asi čtvrt roku po kojení.

Naděje je vždy, ale ve stresu ji někdy nevidíme.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí