29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
V baru, ale na první pohled mi nebyl nijak sympatický, zdál se mi hrozný frajer, v červnu to už bude 18 let.
Není tady
Taky v baru,dělal na mě kukuč,a už to bylo.
Není tady
na netu jak jinak...v tyhle dobe:(
Není tady
My se seznámili s partnerem přes internet, přes Rande, je fakt že to byla hrozná náhoda, po několika šílených schůzkách, které jsem si přes Rande domluvila jsem si řekla že tahle bude poslední, že od toho absolutně nic nebudu čekat, ten kluk se kterym jsem se měla sejít moc nevyhovoval mým ideálům ale tak nějak s nim bylo fajn no a časem po dvou měsících, kdy se nenechal odradit a dál a dál mě chtěl vídat, jsem se do něj zamilovala, vím že asi tomu také pomohla souhra náhod, v té době mi zemřel táta a byla jsem moc smutná a on dál stál při mně a pomáhal mi... Teď jsme spolu rok a čvrt a přednedávnem jsme spolu začali bydlet, je to moc fajn, skvělej kluk :-)
Není tady
Na ulici. ....pokřikoval na mě něco, když jsem šla z vlaku, ale já jsem ho neposlouchala,a potom sme se ještě potkali podruhé, a to už jsme si pěkně popovídali a padli si do oka
a jsme spolu dodnes....snad se někdy dočkáme i
a ne jednoho
( 8 jich ale určitě nebude
)
Není tady
V hospodě, já seděla u stolu a on dělal že přišel za svým kamarádem ze základky, který tam seděl, ale doopravdy tam přišel kvůli mě.Dlouho jsem si povídali. Byl to syn mojí třídní učitelky z gymplu, takže mi to ze začátku přišlo divné, ale už jsme spolu rok a půl a je to super.A pak že v hospodě na pořádného kluka nenarazíš.
Není tady
když začal chodit s mojí známou
Není tady
v práci... zdráhala jsem se, ale ukecal mě a teď jsem ráda
Není tady
V práci. Nejdřív přišel jako zákazník, po pracovní době na mně čekal s kytarou na zádech, řekl si o adresu a zmizel. Za 14 dní přišel dopis z Rakouska, kde v té době bydlel. Teď v březnu je to 16 let. Z toho 14let jsme manželé. Je to ten nejbáječnější kluk jakýho znám.
Není tady
Není tady
V práci, kde jsem byla na brigádě... Ze začátku všechno super, ke konci nic moc....
Není tady
Seznámily?No v 6. třídě základní školy Chodily jsme spolu do třídy a od 9. ročníku jsme spolu chodily doopravdy a vydrželo nám to až doteď (je nám 23).
Není tady
Se svými bývalými jsem se seznámila na koncertu, v posilovně, v práci a na internetu.
diana napsal(a):
S mym poslednim pritelem pres internet. Nebylo by na tom nic moc zajimavyho, ale oba jsme Cesi, zijeme v cizine a pochazime ze stejnyho mesta a dokonce ze stejny ctvrti. V Cesku bychom se mozna nikdy nepotkali a 1000 km od domova nas neco dalo dohromady....
Tak to je presne muj pripad, nas delil ocean. Psali jsme si spolu pres Internet kazdy den asi pul roku nez jsme se sesli. Dneska uz jsme spolu
5 let.
Není tady
Přivedl ho jeden kamarád, že mi udělají v bytě elektřinu a nastaví počítačovou síť. A můj budoucí místo aby pomáhal, tak stál opřen o futra a nepokrytě mě balil . pak mě pozval do kina - jenže ještě s 2 dalšíma lidma, o čemž jsem nevěděla, takže rande to tedy zrovna nebylo. navíc jsem si kino musela zaplatit. O večeři po kině ani nemluvim... Ale pak to vzal za správný konec, pozval mne na opravdové rande, na akci u něj doma, na další rande, pak já jeho k sobě domů na kafe (nekecam, ve městě jsme si dali kafe a pak jel ještě ke mně na další
) a už tam zůstal bydlet... To vše se odehrálo tak během 1 týdne! A už to jsou 3 roky a v květnu se bereme, stavíme domek a plánjeme budoucnost...
Není tady
V kině na koleji, seděli jsme na starém kufru, protože jinde už nebylo místo. Dávali film Zítra vstanu a opařím se čajem.
Na vysoké na povinném zimním výcvikovém kursu. Ani jeden z nás neuměl lyžovat, tak jsme chodili na procházky a povídali si.
Není tady
S prvním v menze nad čočkou na kyselo. On přinesl čaj, já chleba pro oba... Já tam vlastně nepatřila, bylo mi 16, měla jsem stravenky od staršího bratra. Venku mi pak dal svou adresu, ať napíšu.
Jo, to byly časy - poštovní adresu a napsala jsem mu pohlednici (telefon tehdy v podnájmu neměl). Domlouvali jsme se tedy přes pohlednice a poštu. Rok 1997.
Není tady
Na jedný akcičce na hradě)
Není tady
Na veřejném bruslení. Já frajerka na bruslích, on kliďas v bílém svetru. Ale to už je velice dávno.
Poté v práci - u jednání, kde jsem náhodně zastoupila kolegu. Zaujal, no nezaujal, vlastně to nebyl můj typ. Ale všimal jsem si proto, že "pouze" vejral, když mne další 2 muži balili, ale já tu slovní bitvu jsem zvládala a odpálkovala je. Měl brýle a to drzé koukání mohlo být i způsobeno skly.
Není tady
Je tady ještě někdo kdo si pamatuje rubriky "Sally radí" nebo "Namlouvání" v Mladým světě?????
Pro mladší ročníky jen malé vysvětlení...... to byl takovej jeden nedostatkovej časopis ve kterým vycházely rady, pro tehdy mladé, příběhy seznámení a HLAVNĚ seznamovací inzeráty.
Není tady
Jeňýk napsal(a):
Je tady ještě někdo kdo si pamatuje rubriky "Sally radí" nebo "Namlouvání" v Mladým světě?????
Pro mladší ročníky jen malé vysvětlení...... to byl takovej jeden nedostatkovej časopis ve kterým vycházely rady, pro tehdymladé, příběhy seznámení a HLAVNĚ seznamovací inzeráty.
Pamatuju, na Mladém Světě jsem vyrostla, nejlepší úroveň byla od r. 67 do r.70. Snad nejsem sentimentální, ale zdá se mi, že lepší časopis pro mladý jako v těch zmiňovaných letech snad už není. Prima články, fotky ....komiksy od Saudka, Sally byla bezva.
Upravil(a) Décima (23. 3. 2007 14:57)
Není tady
My jsme se seznámili v práci, nejprve jsem myslela, že ho zabiju, ze začátku jsme se nanáviděli.....:dumbom:no a pak se to nějak obrátilo a už jsme spolu skoro 10 let. Dneska se těm pracovním začátkům smějeme.
Není tady
V práci. Měl nastarosti moje zaučení Tři roky jsme spolu chodili a teď jsme rok a půl manželé
Není tady