29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Dnes jsme se bavily s holkamy v práci kde a jak jsme se seznamovaly a docela to byla prča:-)).Tak jen tak ze zvědavosti kde jste se seznámily s partnerem?Plno holek mluví o tom,že je seznámila kámarádka a nebo vždy přes někoho.Jste někdo originální?Já se seznámila většinou v autobuse:-))
Není tady
S mym poslednim pritelem pres internet. Nebylo by na tom nic moc zajimavyho, ale oba jsme Cesi, zijeme v cizine a pochazime ze stejnyho mesta a dokonce ze stejny ctvrti. V Cesku bychom se mozna nikdy nepotkali a 1000 km od domova nas neco dalo dohromady....
v posilovne. nenechal mne na pokoji, az jsem si dala rict.
Seznámili jsme se v práci. Nejdřív jsem dělala na směně já s jeho sestrou, on s mojí mamkou, pak nás přehodili a bylo to. a ted jsme jedna velká rodina.
Není tady
Na večírku gymnázia...
Není tady
Já přítele našla v ženském fitku.
Není tady
tak to ja zas pri venceni psa kolem baraku...bylo to po ranu,nenamalovana,ve vytahanejch teplakach a jeste s cigarem u huby :-) on jezdil kolem baraku v aute a cekal na v te dobe vyhlidlou "kost" naproti z baraku ale najednou zahledl me "okouzlujici blondynku v teplackach" a hnedka zapomel na domluvene rande :-) :-) :-)a hnedka prirzdil achtel cislo na mobil....ja byla tak v soku po ranu ze jsme se nezmohla ani na predvolbu:-) a tak ze mi da cislo on a jestli budu chit at se kdyztak ozvu......ja byla takova maserka ze jsem mu rekla ze ho mozna zapamatuju ale nic neslybuju.....ale ve skutecnosti se mi to cislo zarylo do pameti ze bych ho snad uz nikdy nezapomela...hned jak jsem prilitla domu a to bylo ve vterine,tak jsem mu napslala smsku....a krasnej vztah mohl zacit.....:-)a taky zacal a stale pokacuje :-)
Není tady
my také přes net...ale to tak, že jsme si na jednom chatu prostě povídali....potřeboval si vylít srdíčko a já byla ochotná naslouchat...po několika hodinách se mě zeptal "budeš tady zítra zase?" a já protože jsem byla sama a neměla nic lepšího na práci, tak jsem slíbila... trvalo to 3 měsíce, prokecali jsme kus Vánoc, Silvestra od asi 4 odpoledne do rozednění a když pak po těch 3 měsících přijel...........................už neodjel
Není tady
na koncertě skupiny TEAM
Není tady
Na diskotéce. Každý jsme tam byli se svojí partou, ale koukali jsme po sobě. Když začli hrát ploužáky, tak on ukázal na parket a já přikývla.
Není tady
Seznámili jsme se tak, že jsem chtěla nové tetování, tak jsem zašla do tetovacího :)studia a našla tam víc než jen skvělého tatéra.
S těmi prvními kousky v tanečních a ve školách, potom na plese, poslední asi 2 kousky v práci, dělal mi v domě topení , vodu a plyn.toprení a jednou přes internet, ale vyprchalo to dost rychle, ale zamilovanost je krásná, skoro lituji, že už se chci usadit s tím současným a už to neprožívám.
Není tady
Na Babinetu, na jeho chatu..... Psali jsme si o všem možném, psali si o tom co nás tíží, psali jsme si o svých snech, o svých tužbách... Psali jsme si o zklamáních a nadějích... Potom jsme udělali "seznamovací rande", stačil první pohled z očí do očí.... Oba jsme se zamilovali, dál budeme spolu, jen musíme dořešit minulost.
Není tady
cilka napsal(a):
Na Babinetu, na jeho chatu..... Psali jsme si o všem možném, psali si o tom co nás tíží, psali jsme si o svých snech, o svých tužbách... Psali jsme si o zklamáních a nadějích... Potom jsme udělali "seznamovací rande", stačil první pohled z očí do očí.... Oba jsme se zamilovali, dál budeme spolu, jen musíme dořešit minulost.
No ja koukaaaaa. Cilko mluvis o Georgovi nebo se pletu?
Není tady
Ano, suzy.
Není tady
cilka napsal(a):
Ano, suzy.
Jeeejda,ja mu to preju.Teda oboum .Prosim muzes ho pozdravovat od Suzy?On bude vedet.No to je suoer.Fakt.Mam uprimnou radost,on je moc fajn .Uplne mne pichlo v zaludku kdyz sem uvidela vasi fotecku.No to jsem rada za vas oba.
Není tady
Moc díky suzy, vyřídím, bude rád, že nám přeješ, moc hezky o tobě mluví.
Není tady
cilka napsal(a):
Moc díky suzy, vyřídím, bude rád, že nám přeješ, moc hezky o tobě mluví.
On je fakt zlaticko a to myslim uprimne.On je takovej tatulda.Jsem za vas moc rada,tak hezky vecer a krasny Velikonoce.No asi mi to neuveris ale jsem fakt stastna.uprimne.
Není tady
Ahoj suzy, díky moc za pěkná slova, já vím že ty nám to přeješ ze srdce. Jsem nejšťastnější člověk pod sluncem.... a myslím, že nejsem sám...
A ty se máš jak ? ... nějak jsem stratil přehled...doufám že se máš dobře a jsi taky šťastná
Není tady
AGeorgicku zlaticko.Tak tenkrat ten Georgeuv harem zabral?Cilku si taky pamatuju ze tam chodilo.Je to fakt bomba,jsem moc moc rada.neznam nikoho komu bych to vic prala.To musi ovce cumet,ja ji to taaak prejuuu.U mne v pohodeee.Asi jsem stastna.Jde to ,nekdy to dre ale vzdycky se to srovna.Mame zdravy dite ktery nam dela radost tak sme si ujasnily priority a je nam fajn.Sice sem si pred tim nekoho nasla ale jen mne to presvecilo v tom ze se neokazu jen tak zamilovat.Fakt jsem ted v pohode.Ale ja se porad nemuzu vzpamatovat z tebe.Ja uz na psychologickou nechodim.Delsi dobu jsem tam nebyla a ted uzž se tam nechytam.chodim sem na pavlac.Tak treba na sebe nekdy narazime.
Není tady
My na letnim tabore, oba jako ucastnici a byli jsme v jednom druzstvu (nastesti).. Jej, na to leto nezapomenu Ale dali jsme to dohromady az predposledni den tabora, do te doby jen po sobe pokukovali a poznavali se v situacich, ktere nam tabor prichystal ve svem programu..Proste sranda a dobrodruzstvi!!!
Není tady
Na diskotéce. Klasika...
Není tady
v práci, vedoucí mu dala bundu na moji židli a já si v duchu říkala, co to je za drzouna, který mi okupuje moje věci
a už mu to zůstalo.
Není tady