6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Holky chtěla jsem se zeptat,jestli pouíváte odsavačky mateřskýho mlíka a jaký???
U syna jsem ji neměla,kojila jsem měsíc.A teď bych si chtěla pořídit a nevím jakou???značek je hodně,ceny jsou různý...
Není tady
na internetu se da z mimibazaru sehnat nova Avent za 1600, pry je nejlepsi. Ale urcite to nech az po porodu, predem nema cenu kupovat.
Není tady
Jo jo taky jsem slyela e odsavačky Avent jsou nej.Já mám teda doma obyč. ruční ale ani jednou jsem jí nepouila. Kojím pátý měsíc a bez odstřiků.A taky bych doporučila jí koupit a po poporodu. Pa přeji hezký těhu
Není tady
Tak já jsem si vystačila s rukama:). S odsávačkou je to ale asi pohodlnějí.
Není tady
Ja jsem mela hned ctvrty den po porodu problem. Hodne se mi zvetsila prsa a mala se nemohla prisat. Tak jsem manzela poslala koupit odsavacku - jen rucni - Medela Harmony, osvedcila se mi, ale je jen na prilezitostne pouziti - jinak boli ruka. Tak jsem se rozhodla pro elektrickou, taky od Medely - Pump in style. Je super, diky tomu jsem se bez problemu vratila ke kojeni a kazdy den jeste odsavam a uskladnuji v mrazaku (na horsi casy).
Medelu muzu doporucit i v nemocnici mi rikala laktacni poradkyne, ze jsou nejlepsi.
Tady je cenik: http://www.medela.cz/cenik.php
Není tady
ja mam taky odsavacku od Aventa a nemuzu si ji vynachvalit. jojo pohodicka, jeste k tomu cigarko a sklenicku...:-))) nene delam si srandu, maximalne zakusecek, ale fakt je dobra, bohuzel dost draha:-((((((
Není tady
Ahoj holky,
taky o nakupu odsavacky uvazuju.Vystacily jste s tou rucni, nebo je lepsi varianta elektricka ? Ani mi nejde o tu namahu, ale za jak dlouho jsem schopná tu lahvicku vubec naplnit ?
Není tady
No, s tou rucni to slo taky dobre. Ale elektricka je stejne rychlejsi, navic ma regulaci intenzity a rychlosti a hlavne - odsavam obe strany najednou. Takze to jde rychle.
Není tady
tynas, zalezi kolik budes mit mlicka, nekdo nepotrebuje odsavacku vubec, ja ji kupovala az po porodu, kdy toho mlika bylo tolik, ze jsem mohla zasobit celou nasi dedinu:-) jeste ted mam neco v mrazaku, ale uz to budu vyhazovat, tri mesice utekly jak voda a ted se to mlicko zkorigovalo natolik, kolik mala potrebuje.
Není tady
Musím říct,e mě z obyčejné odsávačky straně bolely bradavky.Uvaovala jsem o Aventu,ale Matouek si to u upravil jak potřebuje a tak si jen občas pomůu rukama.Myslím,e u jí kupovat nebudem.
Není tady
No já asi koupím medelu harmony,jak to tak vypadá....
tatínka mi sice doporučují hodně,ale ten ná bude půl roku pryč.....
Není tady
Taky mám Avent elektrickou, z ruční mně bolela ruka, je to drahí záleitost, ale na Funbaby měli zrovna tehdy akci tak jsem utřila alespoň pár stovek, no vyplatí se investovat
Není tady