29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Penelopko17,pověry obyčejně vymýšlel někdo,kdo chtěl nějak zastrašit ostatní.Je to blbost.Jestli spolu budete nebo se rozejdete záleží jen Vás a ne na pověrách.
Hezké Velikonoce.
Není tady
Presne tak .Mne by se naopak libilo jit s partnerem na svatbu jeho clena rodiny,myslim ze to muze naopak jeste vic sblizit nez dohnat k rozchodu.
Není tady
Než jseme se s manželem vzali, byli jsme na spoustě svateb (společně jako pár), zatím nám to vydrželo - letos 16 let nemyslím že to závisí zrovna na tomto.
Není tady
Nám byl na svatbě svedčit pár , co spolu chodili a do roka se rozešli. Taky ,ale nevěřím , že to bylo účastí na svatbě.
Není tady
Penelopko, tak mi moje kamarádka právě včera vyprávěla pověru, kterou jí říkala kdysi její babička. Pokud jde spolu zamilovaný pár na svatbu, do roka budou mít svatbu svoji a budou se milovat celý život. U kamarádky to tak vyšlo a dodneska vzpomíná na svoji moudrou babičku.
Není tady
Já šla na svatbě bratra mého tehdejšího přítele a ještě ten den jsem poznala svého nynějšího přítele a ten bývalý se stal bývalým.. Ale nám to neklapalo už předtím a rozešli bysme se i tak.
Není tady