6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
jj ten znám od Tangle Teezer, že? Mám i pro sebe. Já začala na parfums hodně kupovat i bio kosmetiku, mají právě dost velký výběr, tak už zkouším, co by mi tak nejvíc mohlo vyhovovat.
Není tady
jj to je od Tangle Teezer, že? Mám ho i pro sebe. Já dokonce začala často na parfums nakupovat i bio kosmetiku, mají velký výběr, tak už zkouším co by mi mohlo vyhovovat.
Není tady
Já nakupuji na parfum:)
Není tady
Je fakt, že já taky nejraději nakupuju na parfums (ted už tedy Notino). Mají velký výběr, chodím si vyzvednout sama :-)
Není tady
Používám buď Notino, kde mají asi nejlepší ceny. Nebo někdy vezmu i Alzu, protože tam objednávám často...
Není tady
Není tady
Ahoj, většinu kosmetiky kupuji na notino.cz, vyhovuje mi osobní odběr, ale už jsem objevila, že parfém, co používám, mají levnější na elnino.cz.
Není tady