19. dubna : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 19. dubna : Obyčejný citrón a jeho netradiční vyuití beze zbytku. V kuchyni i v domácnosti je skvělý pomocník! 19. dubna : Rodičovství podle zvěrokruhu: tíři jsou přísní, Panny umí ustoupit. |
|
|
jj ten znám od Tangle Teezer, e? Mám i pro sebe. Já začala na parfums hodně kupovat i bio kosmetiku, mají právě dost velký výběr, tak u zkouím, co by mi tak nejvíc mohlo vyhovovat.
Není tady
jj to je od Tangle Teezer, e? Mám ho i pro sebe. Já dokonce začala často na parfums nakupovat i bio kosmetiku, mají velký výběr, tak u zkouím co by mi mohlo vyhovovat.
Není tady
Já nakupuji na parfum:)
Není tady
Je fakt, e já taky nejraději nakupuju na parfums (ted u tedy Notino). Mají velký výběr, chodím si vyzvednout sama :-)
Není tady
Pouívám buď Notino, kde mají asi nejlepí ceny. Nebo někdy vezmu i Alzu, protoe tam objednávám často...
Není tady
Není tady
Ahoj, větinu kosmetiky kupuji na notino.cz, vyhovuje mi osobní odběr, ale u jsem objevila, e parfém, co pouívám, mají levnějí na elnino.cz.
Není tady