Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 15. 4. 2006 7:23

pavouk
Host

kam na netu pro vonavku?

podívejte se na www.strawberrynet.com /Hong Kong/
  ceny mají i v českých korunách, platí se embosovanou kartou po netu - zcela bezpečně.Skvělý výběr a skvělé ceny. Zboží Vám přijde pečlivě zabalené asi za 10 dní.Nakupuji tam už dva roky a vždy k plné spokojenosti.

#2 15. 4. 2006 8:10

Leila
♥♥♥♥♥♥-

Re: kam na netu pro vonavku?

Ahoj Charlotto, já nakupuji na www.elnino.cz. Jsem spokojená, zboží doma tak do 3 dnů bez poštovného-to neplatíš.

Upravil(a) Leila (15. 4. 2006 12:36)

Není tady

#3 15. 4. 2006 12:35

Lehena
♥♥-----

www.parfemy.cz   mají tam super slevy na značkové parfémy..

Není tady

#4 15. 4. 2006 17:58

kacka_01
Host

Charlotta napsal(a):

Lehena napsal(a):

www.parfemy.cz   mají tam super slevy na značkové parfémy..

Ahoj Lehono,

už jsem na to taky koukala a mají tam zajímavou soutěž za 20 000 Kč. Jenže mně to nemyslígrater, jukni na to, třeba budeš mít štěstí:-))

Ahojky! Hledala jsem tu soutěž, docela mě zaujalo, že bych mohla vyhrát, ale objevila jsem ji na úplně jiném webu, je na www.parfums.cz ale to už asi, Charlottko, víš, že? rodna

#5 19. 4. 2006 16:26

daniela25
Host

ta soutez je opravdu na www.parfums.cz dumbom a maji to tam levnejsi nez na www.parfemy.cz. Na www.parfums.cz se navic neplati postovny a na parfemech se plati 90Kc, to je dost... kapitulation

#6 19. 4. 2006 16:34

Gabrielle
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Kladno
Web

já nakupuju přes www.prodejparfemu.cz - jestli jsi z Prahy, tak tam je výhoda, že ti to dovezou až domů zadarmiko. Kolegyňka zase nedá dopustit na to Elnino, co už tu holky psaly..

Není tady

#7 20. 4. 2006 8:29

Simona
♥♥♥♥---

pavouk napsal(a):

podívejte se na www.strawberrynet.com /Hong Kong/
  ceny mají i v českých korunách, platí se embosovanou kartou po netu - zcela bezpečně.Skvělý výběr a skvělé ceny. Zboží Vám přijde pečlivě zabalené asi za 10 dní.Nakupuji tam už dva roky a vždy k plné spokojenosti.

Jsem asi úplně blbá, ale když si zadám Hong Kong, tak tam pořád nemůžu najít ty český koruny a je to navíc v té jejich hatmatilce grater Můžeš prosím napsat postup pro tatary rodna Díky

Není tady

#8 20. 4. 2006 11:12

daniela25
Host

Tak co Charllotko smile , pro co jsi se rozhodla? Budes nakupovat na www.parfums.cz (tam se neplati postovné), nebo na www.parfemy.cz (tam se plati 71kč) nebo zkusis to www.strawberry.com? popravde me to taky laka, ale mamproblem v tom, ze nemam embusovanou kartu, jen obycejnou hmm , tak nevim jak to budu platit. Ale pritel embus kartu ma big_smile big_smile tak si ji mozna pujcim.
Fakt jsou to originaly na tom strawberry? vissla jestli ne tak me pritel dumbom

#9 24. 4. 2006 9:27

daniela25
Host

cau Charlottko
Tak sem se divala na strawbe.... .com a teda nic moc. Jsem celkem zklamana  hmm , zase tak vyborne ceny tam nemaji a navic mi to nejde v tech ceskych korunach roll
asi zustanu verna strankam www.parfums.cz big_smile , a uz sis tam neco objednala? Co si chces poridit?

#10 24. 4. 2006 13:17

Renča1
♥♥♥----
Místo: Středočeský kraj

Dobré ceny parfémů mají na stránkách www.bramon.cz

Život je jako běh v rozvázanejch botách - dřív nebo později si stejně dáš na hubu.

Není tady

#11 24. 4. 2006 17:01

daniela25
Host

hmm, ceny nekterych parfemku jsou opravdu zajimave na bramonu, ale vyber teda nic moc. maji tam toho hodne malo.

#12 28. 4. 2006 11:58

Slvinka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Střední Čechy

Ahoj, já mam zkušenosti s www.prodejparfemu.cz ... Přišlo mi to na dobírku, snad se ani neplatilo za poštovný a balný... A ceny byly fakt super... Objednávala jsem si parfém od  Kenza, původně stojí cca 2300 a tam jsem ho koupila za 1290 Kč!

cool

Není tady

#13 1. 5. 2006 18:22

Martina222
Host

lucci napsal(a):

Slvinka napsal(a):

Ahoj, já mam zkušenosti s www.prodejparfemu.cz ... Přišlo mi to na dobírku, snad se ani neplatilo za poštovný a balný... A ceny byly fakt super... Objednávala jsem si parfém od Kenza, původně stojí cca 2300 a tam jsem ho koupila za 1290 Kč!

Hmm, jestli jsi z Prahy, tak postovny neplatis, ale jinak ti nauctuji 70 kacek - je to celkem k rozcileni, protoze pri objednavce pisou konecna cena tolik a tolik a das potvrdit objednavku (nebo odeslat nebo jak to tam je...) a buch, mas tam nahozeno + 70 Kč...butter
Ja jsem nakoupila na www.parfums.cz, ti neuctuji zadne postovne, takze zadne nemile prekvapeni na konci objednavky...

No ja z Prahy nejsem , ale objednávám jedině na ProdejParfemu.cz , jsou opravdu nejlevnější ! Sice mají poštovný k 1 kusu, ale jinak jsou fakt o dost levnější než třeba parfums.cz , podívej se a srovnej ceny , mají to tam i dobře vysvětlený, jak je to s poštovným, oni mají prostě ceny a poštovný, kdežto jinde mají už poštovný v ceně, takže když koupíš třeba na parfums.cz dva parfémy, vlastně zaplatíš dvě poštovný pussa Chce to hledat, koukat a trošku přemýšlet:)

#14 1. 5. 2006 18:24

MARPet
Host

Charlotta napsal(a):

Ahojky,

máte někdo zkušenost s online parfumérií? Jsem doma na mateřské se dvěmi miminky a na brouzdání po obchodech může ještě pár let zapomenout:(
Zároveň bych ale chtěla být voňavá maminka;), takže kdybych si mohla nějaký flakónek hezky najít a on by mi pak dorazil až domů, bylo by to super. Trochu se ale bojím, abych nenarazila.  Budu moc ráda, když mi dáte nějaký ozkoušený zaručený tip, kde si můžu vybrat a být klidná, že voňavčička dorazí tongue

Holky, tohle je příležitost, mrkněte sem

www.ProdejParfemu.cz/sleva

Může tam nakoupit každý, i když píšou, že to je jen pro jejich zákazníky, ptala sem se na to ...

#15 2. 5. 2006 9:01

stefi.z
♥♥-----

..občas zajdu na stránky.. www.cosmo.cz tam najdeš různé parfémy a občas nabízí i výrazné slevy.Jinak se tam píše z čeho se skládají a k ním i diskuze  tak třebas si vybereš. smile omlouvám se,ale nechápu proč ty stránky nejdou zobrazit...byla jsem na nich nposledy tak před 2 měsíci..tak nevím... pussa

Upravil(a) stefi.z (2. 5. 2006 10:25)

Není tady

#16 2. 5. 2006 14:05

daniela25
Host

Cau Charlottko,
dlouho si tady nebyla kapitulation no ale ja taky ne gloria . Uz sis neco objednala? A spokojena? ja prave vybiram letni vuni.. bude to moje prvni letni vune par vzdycky sem jinak mela jenom jeden parfem, ale ted jdu do letniho a zimniho a taky podle nalady lyssna styrka ,
takze vzhuru na nakupovani na www.parfums.cz big_smile big_smile  big_smile big_smile  big_smile

#17 2. 5. 2006 14:21

Gabrielle
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Kladno
Web

Martina222 napsal(a):

lucci napsal(a):

Slvinka napsal(a):

Ahoj, já mam zkušenosti s www.prodejparfemu.cz ... Přišlo mi to na dobírku, snad se ani neplatilo za poštovný a balný... A ceny byly fakt super... Objednávala jsem si parfém od Kenza, původně stojí cca 2300 a tam jsem ho koupila za 1290 Kč!

Hmm, jestli jsi z Prahy, tak postovny neplatis, ale jinak ti nauctuji 70 kacek - je to celkem k rozcileni, protoze pri objednavce pisou konecna cena tolik a tolik a das potvrdit objednavku (nebo odeslat nebo jak to tam je...) a buch, mas tam nahozeno + 70 Kč...butter
Ja jsem nakoupila na www.parfums.cz, ti neuctuji zadne postovne, takze zadne nemile prekvapeni na konci objednavky...

No ja z Prahy nejsem , ale objednávám jedině na ProdejParfemu.cz , jsou opravdu nejlevnější ! Sice mají poštovný k 1 kusu, ale jinak jsou fakt o dost levnější než třeba parfums.cz , podívej se a srovnej ceny , mají to tam i dobře vysvětlený, jak je to s poštovným, oni mají prostě ceny a poštovný, kdežto jinde mají už poštovný v ceně, takže když koupíš třeba na parfums.cz dva parfémy, vlastně zaplatíš dvě poštovný pussa Chce to hledat, koukat a trošku přemýšlet:)

jak jsem psala výše - nakupuju hlavně přes www.prodejparfemu.cz.  Pokud jste z Prahy, tak vám to přivezou zadarmo až pod nos a nic si za to neúčtujou.

Jinak na www.elnino.cz poštovný ani balný neúčtujou - kolegyňka nakupuje jedině u nich.

Upravil(a) Gabrielle (2. 5. 2006 14:24)

Není tady

#18 2. 5. 2006 17:11

majkaa
Host

ahojte, setkali jste se nekdy na internetu pri nakupu s napodobeninami parfemu kapitulation , jen abych vedela, kde pro jistotu nenakupovat vissla co ty mensi ne moc zname obchody s parfemy? kapitulation

#19 9. 5. 2006 11:16

barcaa
Host

Taky jsem se setkala s napodobeninami, ale to jen od prodejcu z Polska. Tam maji velmi verne napodobeniny parfemu (a nektere se daji i pouzivat, ze top nepoznate vissla ) ale ja nakupuju na www.parfums.cz a tam napodobeniny nemaji. Driv sem nakupovala na www.parfemy.cz , tam taky maji originaly, ale ceny maji drazsi nez na www.parfums.cz . lyssna lyssna lyssna kapitulation kapitulation  kapitulation

#20 11. 5. 2006 14:40

kačka00
Host

nejak to tady vázne ta diskuze o parfemech albert , tak ja neco pridam tummenupp . jsem celkem maniak do parfemu a mam jich doma presne 13 godlike godlike a novinky uplne zboznuju!! muj nejoblibenejsi obchod byl vzdycky fann , ale ted v dobe internetu je to www.fann.cz a potom www.parfums.cz !!! godlike godlike godlike godlike

#21 13. 9. 2016 20:42

loupacek
♥------

kupuji na parfums....

Není tady

#22 13. 9. 2016 22:39

maminka789
♥------

objednávám také na parfums a nebo nakupuji v drogérce, podle toho kdy mě nakupování zrovna chytne :-)

Není tady

#23 19. 9. 2016 10:45

Teruš
♥------

Přikláním se k většině, taky http://www.parfums.cz/, teď mají zrovna na parfémy 50% dolů, vyberu si tam vždycky a super je, že si to pak můžu dojít vyzvednout na místo.

Není tady

#24 7. 10. 2016 20:12

Teruš
♥------

Mě se u nich líbí, že mají všechno a nemusíš pro každou věc do jinýho e-shopu, mají fakt široký záběr, pořídím jakpro sebe,manžela, tak i malou dcerku.

Není tady

#25 7. 10. 2016 20:16

loupacek
♥------

jj přesně tak, já tam ráda chodím, když sháním pro někoho dárek a nevím co vybrat, tak sednu k pc a vždycky něco vyberu. Teď tam mám zálusk pro dceru na hřebínek s krabičkou na sponky a gumičky, aby to mohla mít ve školce.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí