Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#1 14. 4. 2006 22:19

Verka1
Host

Bradavice

Prosim jak vyléčit bradavici na chodidle?Děkuji za odpovědi wink

#2 14. 4. 2006 22:42

Rybička
♥♥♥♥♥--

Re: Bradavice

Buď chemickou nebo přírodní cestou. Z těch chemických je to např. Duofilm, z těch přírodních vlaštovičník.smile

Není tady

#3 15. 4. 2006 8:11

Ota
Moderátor(ka)
Místo: Praha

Návštěvou u lékaře,kde to léčí (vypalují) dusíkem.

Ota
------------------------------------------------------
Nechceš-li si hubu spálit, musíš mlčet, nebo chválit.
K. H. Borovský.

Není tady

#4 15. 4. 2006 8:24

Janis
Host

Tak na to znám perfektní lék. Nakrájej si na kolečka cibuli a nech ji 24 hodin odležet v octu, potom si to kolečko na bradavici polož, omotej ho třeba náplastí, já jsem si nohu dávala ještě do ponožky, abych neumazala postel a necítila tolik ten ocet. Nech to na noze celou noc a maximálně desetkrát to zopakuješ a bude fuč, uvidíš. Se sestrou jsme to obě vyzkoušely a obě jsme se z toho hned dostaly. Akorát počítej s tím, že se první dvě noci moc nevyspíš, trochu to štípe. Ale věř, že to stojí za to, protože když jsem šla na sněžení, tak se mi to akorát rozšířilo. navíc je to laciná cesta a opravdu účinná.

#5 18. 4. 2006 8:51

šílená.milena
♥♥-----

mě se udělala bradavička nad horním rtem, mám strach nějak nějak experimentovat, abych to nezhnusila ještě víc, plánuju kožního lékaře nebo vlaštovičník, je ještě jiná možnost?

každý mrak má svůj stříbrný okraj.........

Není tady

#6 18. 4. 2006 9:03

Irenka21
♥♥♥♥♥♥-

To vypalování dělali mým synům , je to v pohodě a celkem bez jizvy. Hradí to pojišťovna.

Naděje je vždy, ale ve stresu ji někdy nevidíme.

Není tady

#7 18. 4. 2006 9:05

Vlaďka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: VČ
Web

Janis napsal(a):

Tak na to znám perfektní lék. Nakrájej si na kolečka cibuli a nech ji 24 hodin odležet v octu, potom si to kolečko na bradavici polož, omotej ho třeba náplastí, já jsem si nohu dávala ještě do ponožky, abych neumazala postel a necítila tolik ten ocet. Nech to na noze celou noc a maximálně desetkrát to zopakuješ a bude fuč, uvidíš. Se sestrou jsme to obě vyzkoušely a obě jsme se z toho hned dostaly. Akorát počítej s tím, že se první dvě noci moc nevyspíš, trochu to štípe. Ale věř, že to stojí za to, protože když jsem šla na sněžení, tak se mi to akorát rozšířilo. navíc je to laciná cesta a opravdu účinná.

Naprosto souhlasím. Už jsem to tu někde psala. Se synem jsme chodili na dusík a chudák nemohl ani chodit a bradavici se dařilo docela dobře. Sousedka mi poradila tu cibuli (kolečko od kořínků) a za čtyři dny bylo po bradavici. Pravda je, že v noci jsem mu to musela sundat, protože to asi docela bolelo.

Pes je jediné stvoření na světě, které vás miluje víc než sebe.

Není tady

#8 18. 4. 2006 10:14

Romča
♥♥♥♥♥♥-
Místo: ostravsko

Na bradavice mi byly doporučeny kapsle Kromnisan - firmy FINCLUB(není dostupný v lékarnách).Byla jsem se synem vypalovat, na chvíli byl klid a pak se objevily znova.Po doporučení jsem mu nasadila tyto kapsle, vybral jich asi 10 ks.Bradavice zmizly a už se neobjevily, je to asi 5 let.Doporučila jsem je dál ,výsledky stejné.Paní byla moc spokojená,měla je na obličeji.

Není tady

#9 18. 4. 2006 13:47

Daniela M
♥♥♥----

Verka1 napsal(a):

Prosim jak vyléčit bradavici na chodidle?Děkuji za odpovědi wink

Jedna  z možností  vyléčit bradavice je homeopatie.

Není tady

#10 19. 4. 2006 17:51

Anička
♥♥-----

Na kožním může lékař předepsat Verrumal. Sice to smrdí jako lak na nehty, ale pomáhá. bradavice se tím potře, udělá se na ní film, který se po nějaké hodince odloupne. současně s ním odpane i kousek bradavice a tak pořád dokola. Ke konci to sice trochu štípe, ale dá se to vydržet. vypalování dusíkem je mnohem horší.

Není tady

#11 19. 4. 2006 18:17

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

Na bradavice se mi osvědčil propolis, ne tekutý, ale zrníčka. Nasypala jsem na náplast a přilepila. Jediná nevýhoda je, že se to má nechat tři dny a neodlepovat a tak stále dokola. Dcera je měla na chodidle v docela velkém množství, tak jsme to polepily, po třech dnech sundaly, umyly a nůžtičkama trochu vyškrábaly a znovu nalepily, až jí zmizely. Nejdůležitější bylo najít mateční, ta když se zlikvidovala, bylo to pak už všechno rychlejší.   Ty zrníčka, vlastně smetí, udělala kompaktní hmotu, ale než se tak stalo, bylo pro ní nepříjemné chodit. 
Vypalování na kožním nám absolutně nepomáhalo, jen se doktorka divila, že neječí - vůbec to necítila.
Vyzkoušela jsem i česnek, pak nějaké přípravky z lékárny, ale bylo to na prd, pouze ten propolis zafungoval skvěle.

Motto ženy :  :-)  :-)
Všichni si myslí, že největším snem každé ženy je mít dokonalého muže...
Zbláznili jste se..?!     Největším snem ženy je žrát a nepřibrat!  :-)

Není tady

#12 19. 4. 2006 18:22

Alan
♥♥-----
Místo: Vsetín

Frigo napsal(a):

Na bradavice se mi osvědčil propolis, ne tekutý, ale zrníčka. Nasypala jsem na náplast a přilepila. Jediná nevýhoda je, že se to má nechat tři dny a neodlepovat a tak stále dokola. Dcera je měla na chodidle v docela velkém množství, tak jsme to polepily, po třech dnech sundaly, umyly a nůžtičkama trochu vyškrábaly a znovu nalepily, až jí zmizely. Nejdůležitější bylo najít mateční, ta když se zlikvidovala, bylo to pak už všechno rychlejší.   Ty zrníčka, vlastně smetí, udělala kompaktní hmotu, ale než se tak stalo, bylo pro ní nepříjemné chodit. 
Vypalování na kožním nám absolutně nepomáhalo, jen se doktorka divila, že neječí - vůbec to necítila.
Vyzkoušela jsem i česnek, pak nějaké přípravky z lékárny, ale bylo to na prd, pouze ten propolis zafungoval skvěle.

Na bradavice platí zaříkávadla

Není tady

#13 19. 4. 2006 21:17

Janila
Host

Alane a jaké zaříkávadlo to je?

#14 19. 4. 2006 22:12

Alan
♥♥-----
Místo: Vsetín

Rybička napsal(a):

Buď chemickou nebo přírodní cestou. Z těch chemických je to např. Duofilm, z těch přírodních vlaštovičník.smile

Ryběnko, jedině přírodní cestou!big_smile

Není tady

#15 20. 4. 2006 10:34

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

Alan napsal(a):

Frigo napsal(a):

Na bradavice platí zaříkávadla

jj zaříkávadla nám taky někdo radil (lékař !)  a přiznám se, že jsme zkoušeli ... byla to sranda,
a tak jsme to dlouho nevydrželi  - kroužit obyč. tužkou kolem bradavice a musíš se soustředit a říkat "bradavice nechci tě" furt dokola... lol

Motto ženy :  :-)  :-)
Všichni si myslí, že největším snem každé ženy je mít dokonalého muže...
Zbláznili jste se..?!     Největším snem ženy je žrát a nepřibrat!  :-)

Není tady

#16 20. 4. 2006 10:46

suny
Host

Souhlasím s Aničkou, Verrumal mohu vřele doporučit. Měla jsem na noze tak obrovský shluk bradavic, že mi bylo až trapné s tím kamkoli jít. Známý mi jej sehnal bez předpisu a za dva měsíce jsem měla nožku hladkou jako miminko yikes)))

#17 20. 4. 2006 17:38

Jessie
♥♥♥♥♥--

Verrumal mi také pomohl, ale na bradavici na palci těsně u nehtu byl krátký. Takže vypalování - zabralo to, ale z bolesti mi bylo zle. Jinak vlaštovičník nezabíral

Pesimista vidí v tunelu tmu.Optimista vidí světlo na konci tunelu. Realista vidí světla vlaku. Strojvůdce vidí tři debily na kolejích.

Není tady

#18 27. 8. 2006 0:56

Evelin
♥♥♥♥---

Já chytla bradavice od dítěte, ale u ní se to jmenovalo:molusky. Objevují se mne na rukou. Kožní poctivě dusí a dusí (dusíkem)a oni se vracejí. A to dusení-občas dost štípe a mám hnedě fleky a nesmí se to sloupnout. Už nepočítám kolik let k němu chodím.
Dítě překonalo molusky (prý druh bradavic u dětí, ale infekční. Taky to chytla ve školce v přírodě) snad po dvou letech ale chudince to doktorka "naživo"vyškrábala. Já ji další, co rostli, vymačkávala raději sama ,(nesmí se to), resp. začala a pak jsem začala ty neustále rostoucí a množící se molusky zavazovat nití (najdeš kořen těsně u kůže, utáhneš nit, uděláš uzel a čekáš)a ona pak upadne sama za pár dní ....a už víc tam nevyrostla.
Ale bradavicí nití jaksi neuvážu....Kožní výrůstky ano(záleží na tom, jaké). TO je taky babská rada,ale funguje.
Zkusím cibuli.Verrumal taky extra nepomohl...

Není tady

#19 27. 8. 2006 9:08

Aneri
♥♥♥♥♥♥-

My jsme používali s dětma cibuli namočenou v octě 24 hod, sice dlouho...snad i několik měsíců....ale téměř bez bolesti. Je to sice běh na dlouhou trať,chce to trpělivost, ale vyplatí se....

Není tady

#20 27. 8. 2006 12:21

markéta
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Beroun
Web

Tak já měla taky problémy s bradavicema  a zkusila jsem snad vše...vyřezávání-nedoporučuji...zůstane velká jizva a dost to bolí, tekutej dusík- bolestivé zvlášť po zákroku a nevzhledné, verumal- nic extra účinek, vlaštovičník-nepomáhá, taky po všech zákrocích se bradavice objevily znovu... a tak teď zkusim tu cibuli

http://www.ticker.7910.org/as1cCAv05aB1110NzU1NThkfDk4OTQ1N2pkYnxNYXR0aGlhc2Vr.gif27.09.2008 3320g 51cm  27.09.2009 10120g 80cm
http://www.ticker.7910.org/as1cHw6ag2B1110Nzc3MTE3ZHwyNjQ5MGp8RG9taW5pY2VrIA.gif 26.11.2010 3230g 50cm

Není tady

#21 27. 8. 2006 17:51

Aneri
♥♥♥♥♥♥-

Dámy - pomůže, určitě ano, ale fakt to chce trpělivost !!! Pokud budete každý den dávat novou cibulku na bradavičky, určitě po několika týdnech se objeví uvnitř černé tečky, to jsou kořínky, je potřeba pokračovat a ona se úplně sama vyloupne !!!

Není tady

#22 19. 9. 2006 17:48

kačíkgirl
♥♥♥♥♥♥♥

Já jsem zkusila duofilm a zabral parádně a rychle, mám doma stále flaštičku pro případ, že by se vrátily mrchy... jinak mě dlouho trápily bradavice na noze a pak z ničeho nic zmizely a už se neobjevily a je to už šest let big_smile

Není tady

#23 8. 5. 2007 17:44

Bennie
♥------

Ahoj, mam na pate velikou bradavici. Kdysi jsem s ni chodila na vypalovani, po tom zmizela,
ale za 5 let byla znova na tom samem miste. Nechce se mi chodit tolikrat na vypalovani
dusikem. Slysela jsem o lecbe laserem. Myslim, ze by to bylo nejucinnejsi a nejrychlejsi.
Mate s tim nektera zkusenosti? Mam taky strach, ze to bude hrozne bolet a budu tam pak
mit diru.

Není tady

#24 8. 5. 2007 20:36

Ladie
♥♥♥♥♥♥-

Dusík nebo Verrumal

Není tady

#25 8. 5. 2007 21:21

666salome
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Moravěnka
Web

Nám taky zabral duofilm a už se neobjevily klepu, klepu dumbom

************Žena bez muže je jako ryba bez jízdního kola ************
http://smajlici-1.ic.cz/znameni/1/rak.gifhttp://smajlici-1.ic.cz/zvirata/9/073.gif
************ Nevěřím na zázraky  -  spoléhám na ně ************

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí