Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

• Diskuse
  •  » Právní
  •  » Senátoři řekli-můžem si sami zato, že jsme samoživitelky!!!!

#76 21. 4. 2006 10:51

EFG
Host

Re: Senátoři řekli-můžem si sami zato, že jsme samoživitelky!!!!

Annytt, Annytt,... jeje, z Vás ty komunistické vlastnosti vyzařují na sto honů.
Nemáte pravdu a je to přesně obráceně než říkáte. Většina podnikatelů řádně platí daně a jen mizivé procento jsou podvodníci. A z čeho si jako myslíte, že jsou placeni všichni darmožrouti? (teď myslím nejen socky, ale i senátoři a pod.)
Podnikatelé, kteří neplatí daně rozhodně  "nekřičí". Taky proč? Já však ten důvod mám a nikoliv zanedbatelný. A to nemluvím  o zdrav. pojištění atd.  Já nemám čas marodit a kam tedy jdou všechny ty peníze když já je nečerpám? A když se mi něco stane, tak budu ležet v pokoji s nějakou sockou a dostane se mi stejné (povětšinou šptané) péče. A když budu chtít k jídlu něco jedlého, abych nezůstal na "ustavní šlichtě", tak si to musím doplatit.  To Vám jako přijde spravedlivé?

Vy jste mi dobráček. Chudák sudce neví z čeho má vycházet, tak si něco domyslí a od boku vypálí výživné. A když je to málo, tak vyměří výživné z luxusu (dům, auto, chata). Moc pěkné. Říká se, že jsme demokratický stát, ale to co  píšetese více podobá hlubokému totáči.

Každý občan tohoto státu podává výkaz o svých příjmech (přiznání k dni z příjmů). Je tedy z čeho vycházet. Pokud se Vám to "nezdá", můžete podat na příslušný finanční úřad udání. Soudce ale NENÍ oprávněn zpochybnit údaje v daňovém řízení.

Lotos, dík. I když jsem chlap (tedy podle zdejších měřítek potencionální souložník čehokoliv ženského rodu s dírkou), tak nemám zájem. Z žen už jsem vyléčený. Jednou zasuneš a ona si pak myslí, že jí budu do smrti zajišťovat blahobyt. Já jdu z dobou. Teď je moderní být registrovaný hulibrk. Na pány také nejsem, tak pracuji na legalizaci partnerského vztahu s počítačem. To také vysvětluje, proč s ním tady po nocích souložím. par

#77 21. 4. 2006 11:58

andula
Host

EFG napsal(a):

Andulko šafářováá, hůůůsičky nééémáš doma. Já bych řekl rozum nemáš doma. Ano, děti dělat umím a věřte mi, že kvalitně. Je mi Vás velice líto, že jste nebyla schopna ulovit některého z těch zbývajících 20 % otců, kteří se umějí o děti postarat. To ale stále není důvod, proč by všichni ostatní měli na Vaší neschopnost doplácet.
Jak vychovát dítě z toho nic co dostáváte? Tuším, že to co dostávate s výchovou nemá nic společného. Asi jste chtěla říct jak uživit dítě s tím co dostávate? No hodně špatně. To umím pochopit. Vy však musíte pochopit, že to co "dostáváte" je pouze nějaké minimum k přežití. Pokud si však chcete "vyhzovat s kopýtka", musíte pro to něco udělat. Proč by Vám měl stát, či bývalý manžel zajišťovat blahobyt?
Proč myslíte, že o dětech nevím nic, zatím co Vy jste zasloužilá kojná? Sedmkrát za noc vstávat k dítěti? Hmm, to máte fakt blbý. Já jsem se s manželku střídal.reta

jo chtěla jsem říct jak uživit dítě z toho co dostáváme a nebojte se ja i když vstávám 7krat denně k me dceři,tak alespon vim,ze je jen moje a ten ubožák co si říka otec jí nikdy nedostane!zato vy když se rozvedete (to vam nepřeju)tak vaše děti budou s vaší ženou a vy budete muset platit.ja už se pomstila memu byvalemu za to,že se mi vysmal a div neskočil z okna.a bude mu ještě hůř za to co provedl.smile

#78 21. 4. 2006 12:08

andula
Host

EFG napsal(a):

Fany, to snad nemyslíš ani vážně. Pokud budete pozorně číst co píšu, tak pochopíte (i když ve Vašem případě.. no..?), že mám vyhraněné názory a říkám je s plnou parádou bez okolků. Nepotřebuji měnit svůj nick.

Gabrielle, to je tak. Vy jste inteligentí, stačí Vám problém naznačit a víte vo co go. Logicky Vám tedy moje odpovědi přijdou provokativní až urážlivé. Podle všeho je tu však také řada plnoletých placent. Těm se to musí říct "natvrdo" a bez okolků. I tak se obávám, že jim to necvakne.

Aha. Vy nevíte co je to plnoletá placenta. Ta vznikne omylem porodníka, když dítě hodí do koše a rodičům dá vychovat placentu.  dudlik

jo a tu placentu maš ty doma že?ach jo je mi tě lito.

#79 21. 4. 2006 12:22

helena
♥♥♥♥♥♥♥

andulo, ty si fakt myslíš, že msta vůči BM je to nejlepší, co můžeš pro malou udělat???

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#80 21. 4. 2006 13:38

Irenka21
♥♥♥♥♥♥-

Je jich víc, muži jsou za dvou třetin tohoto ražení, zajímá je hlavně vlastní peněženka, poklopec a žaludek, nezáleží na tom, jestli je studovaný, ale odpad je velký, já do práce přijala 3 současně a dva byli na nic, v partnerství mi vychází stejný poměr, mají v sobě jinou genetickou výbavu, jsou to plodiči a starost o rodinu zvládá tak každý třetí. mohla nám příroda nadělit lepší samce než tohleto.

Naděje je vždy, ale ve stresu ji někdy nevidíme.

Není tady

#81 21. 4. 2006 13:50

Tiina
♥♥♥♥♥♥-
Web

Terezo říkáš nesmysly. Půjčky, které splatí dlužný rodič ??? Když doteď neplatil aliment, co ho donutí splácet tuto řekněme půjčku ? A když stát má prostředky jak z nich ty peníze dostat, tak proč je nepoužije ve stávající právní úpravě k vymožení dlužných alimentů ???

A to tvoje srování s vyplavenými domy, to je úplně vedle...zatím je to tak, dům je vyplaven - stát pomůže, za dva roky je dům znovu vyplaven a stát znovu pomůže. Jednorázová pomoc, aby se ti lidé mohli odstěhovat je určitě jednodušší a levnější způsob. Navíc, ono se řekne - bydlíš v záplavové oblasti, odstěhuj se...hm a kam jako ? A za co ? Dům, který byl za poslední 4 roky 2x vytopen nikdo nekoupí a nebo když, tak za úplně minimální cenu. A když tam dejme tomu bydleli lidí s nízkými příjmy, nebo starší lidé, hypotéku jim nikdo nedá. To je přesně případ, kdy by stát měl pomoct a ne řešit alimenty dalším zákonem, který bude stejně na nic jako ten současný.

Není tady

#82 21. 4. 2006 14:06

pavli
♥♥♥♥♥--
Místo: Valmez

ale Tino, oni přece ten dům taky koupili za levno, když leží v záplavové oblasti, tak teď nemůžou chtít, aby to, co při jeho pořízení ušetřoli, za ně teď doplatil stát, ne?
s Terezou souhlasím i ohledně alimentů. můj BM splácí hypotéku bez problémů, ale na děti se mu platit nechce. já se musím soudit, platit si právníka brát si vono z práce a vůbec - zabývat se věcmi, kterými bych nemusela, kdyby to za mě udělal stát.

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10726;104/st/20070315/n/Karin/dt/-6/k/8568/age.png

Není tady

#83 21. 4. 2006 14:16

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Tiina napsal(a):

Terezo říkáš nesmysly. Půjčky, které splatí dlužný rodič ??? Když doteď neplatil aliment, co ho donutí splácet tuto řekněme půjčku ? A když stát má prostředky jak z nich ty peníze dostat, tak proč je nepoužije ve stávající právní úpravě k vymožení dlužných alimentů ???

A to tvoje srování s vyplavenými domy, to je úplně vedle...zatím je to tak, dům je vyplaven - stát pomůže, za dva roky je dům znovu vyplaven a stát znovu pomůže. Jednorázová pomoc, aby se ti lidé mohli odstěhovat je určitě jednodušší a levnější způsob. Navíc, ono se řekne - bydlíš v záplavové oblasti, odstěhuj se...hm a kam jako ? A za co ? Dům, který byl za poslední 4 roky 2x vytopen nikdo nekoupí a nebo když, tak za úplně minimální cenu. A když tam dejme tomu bydleli lidí s nízkými příjmy, nebo starší lidé, hypotéku jim nikdo nedá. To je přesně případ, kdy by stát měl pomoct a ne řešit alimenty dalším zákonem, který bude stejně na nic jako ten současný.

Trochu možná odbočuju - ale pojišťovny po první záplavě výrazně zvýšily pojistné, po druhé už dům nepojišťují. To znamená, že zareagovaly rychle a (i když se to někomu nebude líbit) z jejich hlediska dobře = výhodně. Přece nebudou neustále proplácet škody lidem, kteří svoji situaci neřeší nebo nemůžou řešit. Ano, v tom případě je pomoc státu na odstěhování v pořádku.
Ale nechápu, proč stejně rychle a výhodně neřeší stát způsob vymáhání alimentů od povinných rodičů přímo, ale oklikou přes sociální dávky. V konečném výsledku se ty alíky vymáhat stejně budou na neplatičích a pokud vím, jednak ta částka nebude pro všechny samoživitelky, jednak nebude pro jednotlivce tak vysoká ale v součtu to "hodí" docela dost z rozpočtu. Takže místo toho, aby soudy a spol. dlužníky tvrdě srovnaly rovnou, tak zřejmě přibudou ouřednící, kteří budou mít tuhle agendu na starosti (tj. další peníze na jejich kanceláře, platy atd.) a všechno bude tam, kde je dneska, protože si nedovedu představit, jak to stát bude vymáhat po případném schválení zákona, když to neumí už teď.

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#84 21. 4. 2006 14:33

Tiina
♥♥♥♥♥♥-
Web

Pavli vážně ? A jak to víš ? Co když ho postavil jejich dědeček někdy před sto lety ? Nebo tatínek ? Navíc díky změnám klimatu jsou záplavy i tam, co dříve nebývali.

Navíc, věř mi, dělám v realitce, dům, který byl byť i jednou zatopen je prakticky neprodejný. 99% procent lidí nepůjde do rizika, že při nejbližsím dešti nebo tání budou mít v obýváku dva metry vody.

Není tady

#85 21. 4. 2006 14:35

Tiina
♥♥♥♥♥♥-
Web

Pojišťovna je soukromá firma s cílem vydělat, ne charitativní organizace, ta musí reagovat rychle, jinak by zkrachovala. U státu to bohužel takhle nikdy nepůjde.

Ale jinak ano, přesně. Vymahatelnost práva v tomhle státě je tristní, dlužníci se věřitelům smějí do ksichtu, ale řeší se to vydáváním dalších a dalších stupidních zákonů v situaci kdy nikdo nedokáže vymoct plnění ani těch původních.

Není tady

#86 21. 4. 2006 14:55

minďáková
Host

Je zajímavé, že právě v Olomouci se nejvíc v devadesátých letech stavělo v Černovíře a teď má Chomoutov, Hlušovice (čtvrti i při 2 povodňovém stupni vyplavené) 80% novostaveb ??? dumbom stáááte, přispěj!!! grater V 1997 kdy byla u vesla ODS se nerozdělovalo nic, Troubky byly opraveny z darů. Minulé a letošní povodně se rozdává o stošet. V Litovli, staré domy, nenajdete nabídku pod milion usch
Proč si myslíte, že by stát měl zrovna pomáhat s neplatiči výživného??? Kdo pomůže mému manželovi dostat peníze z bývalých klientů, kdo mu pomůže dostat mzdu za tři měsíce z firmy, která se dostala do konkurzu, aby se najedlo i naše dítě s oběma rodiči? My nedostaneme ani ty sociální dávky, když se dostanu já na dlažbu, milé samoživitelky! Ono je hrozně pěkné sedět doma na zadku, nevydělat si ani na slanou vodu a vymýšlet, kdo co komu.

#87 21. 4. 2006 16:37

annytt
♥♥-----

Pavli,tak u nás probíhal podobný návrh,BM chtěl aby šla dcera s ním bydlet do podnájmu a já ,že bych jí platila alimenty,potažmo - jemu polovinu nájmu..těšil se chlapec jak se na mě zahojí.On jí pomalu nic nedává a už se radoval jak bude dostávat peníze ze mně.Já jsem po dceři vzkázala ,že když neplatí on dva roky,nebudu zase pro změnu platit já...jo to bylo rušno...máma přeci platit musí,to nejde aby neplatila,řekl holce.Nepovedlo se mu to,dcera řekla ,že než bydlet s ním to radši půjde pod most.Já dnes vím,že jsem jednala v té době dost špatně,ale byla to prostě reakce na tu situaci která nastala,to se neomlouvám,jenom konstatuji.Dnes to také vidím jinak,ale kdo to co já neprožil,nemůže soudit.

Není tady

#88 21. 4. 2006 17:02

annytt
♥♥-----

EFG,tak v tom případě znám jenom to mizivé procento. Jste tak naivní nebo to jenom děláte?Oni platí i ti podvodníci..ale ne to co by zaplatili pokud by přiznali všechno tak jak mají..to by z těch daní totiž asi poto...
Fakt neznám podnikatele,který by vše uváděl poctivě a řádně platil daně,tak jak by se to mělo.Každý hledá koncem roku tu variantu,jak zaplatit co nejmíň.Já se mezi nimi pohybuji prakticky pořád.Vy asi máte statistiku podvodníků a poctivých podnikatelů,jinak to nevidím...tak sem s ní.

Já sama si ani omylem nedovolím jít marodit za 1.by neměl kdo živit děti,za 2.by mojí práci taky neměl kdo dělat místo mně.Kam jdou tedy moje peníze za zdr.poj. a soc.?

A s tím určením podle majetku..to si myslíte taky jako můj BM,že si na to vydělal z 5.tis.čistého?Barák v hodnotě přes mil...a auto kolem 400 tis.?A k tomu ještě další auto za cca..50.tis.Tak když má na tohle všechno tak asi může mít i na alimenty ne? Nebo mu je měli u soudu určit z těch 5.tis...a děti se můžou jít napást na zahradu,když je tam tatínek pustí.Já v tom nevidím ani zrnko komunismu,ale spíš to,že ty  co  dělali zákony ohledně alimentů,tak asi moc  věcí nedomysleli.

Není tady

#89 22. 4. 2006 11:39

andula
Host

helena napsal(a):

andulo, ty si fakt myslíš, že msta vůči BM je to nejlepší, co můžeš pro malou udělat???

ano protože nas vyhodil na ulici a platil jen 500kc a vysmál se mi,že mi alimenty nezvyší,bohužel mi je zvýšili na 1500kč a tím jsem ho dostala na kolena chapeš?

#90 22. 4. 2006 13:29

Agnesa
Host

andula napsal(a):

helena napsal(a):

ano protože nas vyhodil na ulici a platil jen 500kc a vysmál se mi,že mi alimenty nezvyší,bohužel mi je zvýšili na 1500kč a tím jsem ho dostala na kolena chapeš?

Pravda neštěstí druhého vždy potěší, že? Jaká to typická česká vlastnost. Je vidět, že ti ke štěstí stačí málo. 1500 Kč je totiž na výživné vcelku malá částka na to, abys mohla mít pocit, že jsi ho dostala na kolena.

#91 22. 4. 2006 18:45

andula
Host

Agnesa napsal(a):

andula napsal(a):

helena napsal(a):

Pravda neštěstí druhého vždy potěší, že? Jaká to typická česká vlastnost. Je vidět, že ti ke štěstí stačí málo. 1500 Kč je totiž na výživné vcelku malá částka na to, abys mohla mít pocit, že jsi ho dostala na kolena.

když ho těšilo,že jsem neměla kam s dcerou jít,tak se smál,tak jsem mu to jednoduše vrátila at ví jaké to je.chudáček už nemá ani kde bydlet.no jo boží mlýny melou pomalu a jistě.já to vím,že jsem ho dostala na kolena,protože platí ještě 3000kč na další 2 děti z minulého manželství a po své býv.ženě dluhy 500000kč.tak alespon ví jaké to je když je někdo v nouzi .co bys udělala ty svymu chlapovi?

#92 22. 4. 2006 22:53

Ivča K.
♥♥♥♥♥♥-

Samoživitelky,POZOR!!!Kdo si pamatujete na našeho velice ..oblíbeného Luboška ze starého Babinetu,kdosi mi ho tu velice svým stylem psaní připomíná.

Není tady

#93 22. 4. 2006 23:04

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

Ivčo, to brzo...  lol

Motto ženy :  :-)  :-)
Všichni si myslí, že největším snem každé ženy je mít dokonalého muže...
Zbláznili jste se..?!     Největším snem ženy je žrát a nepřibrat!  :-)

Není tady

#94 23. 4. 2006 0:01

Ivča K.
♥♥♥♥♥♥-

Frigo napsal(a):

Ivčo, to brzo...  lol

Já se na to až dnes zaměřila.Na staré fórum jsem přestala kvůli němu chodit.Tady by ho snad už nenechali řádit.Ale já si toho všimla jen proto,že začíná pomaloučku přitvrzovat.Ještě chvíli a začne urážet.Ale hlášky už začal používat stejné,takže se prozradil.dumbom

Není tady

#95 23. 4. 2006 7:23

EFG
Host

Annytt, chudinko moje malá. Vy jste si popletla dojmy s pojmy. Jistě exeistuje řada takypodnikatelů, kteří dělají práci bez papírů. Taková "firma" však nemá dlouhou životnost a k lukrativním zakázkám se nikdy nedostane. A Vy, když si necháte opravit pračku, střechu, auto, tak si nevezmete fakturu? To bych se dost divil. Lidi jako jste Vy obvykle chtějí na všechno deset let záruku (a přitom aby to stálo co nejméně).  A většina "velkých obchodů" probíhá přes banku. A teď mi řekněte, jak bude takový podnikatel na FÚ vysvětlovat, že mu např. v číselné řadě faktur některé chybí nebo jak mu na účtu přistálo 100 t. od neznámého strýčka z Kajmanských ostrovů? Prostě říkáte hlouposti!!!

"Každý hledá na konci roku tu variantu, jak zaplatit co nejméně". A vooo tooom tady byla řeč. Co v tomto státě funguje? Policie, soudy, úředníci, zdravotnictví atd. všechno stojí za ho.... Kde jaká líná lemra pobírá podporu a soc. příplatky.  A Vy se divíte, že hledá variantu jak si nechat těžce vydřené peníze pro sebe? Já tedy ne! A pokud hledá variantu, pak jí hledá v souladu se zákonem. Je snad nezákonné si pořídit základní prostředek pro podnikání a rozvíjet svojí firmu? Je snad nezákonné nakoupit zásoby?

Pokud máte poznatky, že někdo dělá něco mimo hranice zákona, pak máte povinnost to oznámit. Proč to tedy nejde oznámit, když to všechno dobře víte?dumbom

#96 23. 4. 2006 10:10

Iveta X
♥♥♥♥♥♥-

Ivča K. napsal(a):

Samoživitelky,POZOR!!!Kdo si pamatujete na našeho velice ..oblíbeného Luboška ze starého Babinetu,kdosi mi ho tu velice svým stylem psaní připomíná.

NO, TAKY UŽ MĚ TO NAPADLO...

Iveta X

Není tady

#97 23. 4. 2006 10:12

agnesa
Host

andula napsal(a):

Agnesa napsal(a):

andula napsal(a):

když ho těšilo,že jsem neměla kam s dcerou jít,tak se smál,tak jsem mu to jednoduše vrátila at ví jaké to je.chudáček už nemá ani kde bydlet.no jo boží mlýny melou pomalu a jistě.já to vím,že jsem ho dostala na kolena,protože platí ještě 3000kč na další 2 děti z minulého manželství a po své býv.ženě dluhy 500000kč.tak alespon ví jaké to je když je někdo v nouzi .co bys udělala ty svymu chlapovi?

Co bych udělala já svýmu chlapovi? No nejsi sama kdo je v tomto státě rozvedený. I já mám svého exmanžela se kterým jsem se rozvedla když si komunikaci se mnou představoval ve stylu, že mě držel a to doslovně pod krkem a mezi tím mi sděloval co se mu nelíbí. Rozhodně jsem se mu nikdy nemstila a hlavně jsem nikdy neměla potřebu mít škodolibý pocit dostat ho na kolena. Co bych z toho měla, myslíšm že je potom člověk štastnější.

#98 23. 4. 2006 22:50

EFG
Host

agneso,
nenávist, pomsta, závist, lenost ...... ukázkové vlastnosti vypěstované komunisty. A podívejte se jaké mají volební preference. Tak čemu se divíte?

#99 24. 4. 2006 6:56

Agnesa
Host

EFG napsal(a):

agneso,
nenávist, pomsta, závist, lenost ...... ukázkové vlastnosti vypěstované komunisty. A podívejte se jaké mají volební preference. Tak čemu se divíte?

No mě se z těchto typicky českých vlastností dělá tak akorát špatně. Proto jsem na tu pomstu taky zareagovala. Útěchou je mi, že na mě komouši asi málo výchovně působili, protože nemám pocit, že bych těmito vlastnostmi trpěla.

#100 24. 4. 2006 21:58

EFG
Host

Agnes, problém je, že ukřivděné a zhrzené samoživitelky tímto jednáním také netrpí. Jediní kdo na to doplácejí jsou děti. Ale vysvětlujte to dospělé placentě.

• Diskuse
  •  » Právní
  •  » Senátoři řekli-můžem si sami zato, že jsme samoživitelky!!!!
NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí