Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

• Diskuse
  •  » Právní
  •  » Senátoři řekli-můžem si sami zato, že jsme samoživitelky!!!!

#26 16. 4. 2006 19:49

Evelin
♥♥♥♥---

Re: Senátoři řekli-můžem si sami zato, že jsme samoživitelky!!!!

ANo, ale viz EFG jak hájí své samčí společenství a svůj nástroj.
Já taky zatím "jenom" se starám, vychovávám, platím a tzv.otec...neplatí, vysmívá se zákonům, schovává se, ani k soudu nechodí. Policie nezkoumá celek dluhu, ale jenom částečku a když něco, vždy se musí zeptat přece tatínka, zda ho nepoškodí v jeho právech otce. Ale právo dítěte...to nezajímá NIKOHO.Ani že já se sedřu.
Chtít po něm 150 procent tho, co dávám já, to by bylo nefér, ale to my nežádáme.
To víš, vymoci jízdenku je dobrý byznys, ale co mají z nás? Kdyby státu vážně záleželo natom, aby měl "děti", tak zákony kolem nich by byl perfektní. Když si někdo přečte tyto příspěvky, tak aby měl strach s někým lést do postele a ani náhodou by nechtěl mít děti.
Kdyby šlo o kalkul, tomuto státu neporodním NIC.

Není tady

#27 16. 4. 2006 20:09

Irenka21
♥♥♥♥♥♥-

Bylo by třeba vylepšit legislativu na vymáhání pohledávek a zrychlit celý proces, tady je stát neschopný, měl by vše napravit nebo aŤ platí sám, nahoře sedí mnoho dost arogantních a tupých mužů, to bych  změnila, aby nebyli tak sebestřední a nejchytřejší, ale měli víc poslanecnkých dní než zahraničních cest.

Naděje je vždy, ale ve stresu ji někdy nevidíme.

Není tady

#28 17. 4. 2006 14:07

EFG
Host

Evelin, Evelin, komunismus ve Vás zanechal hluboké stopy. Proč by všichni občané tohoto státu dopláceli na Vaše dítě? Řekněte alespoň jeden rozumný důvod. Protože otec je debil? Protože Vy jste neschopná ho uživit?

#29 17. 4. 2006 15:06

andula
Host

EFG napsal(a):

Evelin a co jako chcete? Prostě máte smůlu. Souložila jste  s někým, kdo nebyl dostatečně duševně vyzrálý a teď chcete, aby za to platili všichni občané v tomto státě? A laskavě si ten zákon přečtěte. I kdyby to prošlo, tak stát rozhodně jen tak nepustí nějakou kačku. Jsou tam dost přísná pravidla a rozhodně nikdy nedostanete to, co bylo v rozporu se zákonem stanoveno otci.
Ono to má totiž "druhý rozměr". Kdyby to prošlo, tak se z toho po... všechny samoživitelky. Všichni doposud řádně platící otcové by se totïž mohli domáhat vyměření výživného dle "parametrů" tohoto zákona a na tom by samoživitelky hodně prodělaly.
Vy to máte vůbec nějak popletené. No jistě že úplná rodina je státem zvýhodňována. Ta totiž obvykle nesomruje o sociální podpory, neobtěžuje úřady a soudy atd. Bohužel došlo k hrubé chybě a hulibrkové byli postaveni na úrověň rodiny. Tím se otevřely vrata, aby stejné výhody požadovaly i další sexuálně odlišné  osoby od zoofilů atd. Teď se k tomu také mohu přidat i samoživitelky s požadavkem přidělení stejných výhod jako úplná rodina.
Pokud něco chcete dělat, tak jděte k volbám.

EFG-vis co efg ty jai určitě chlap,protoze chlapi uměj jen dělat děti a pak se o ně nestarají,jsou z 80%všichni stejni,chtěla bych tě vidět jak bys vychovaval z toho nic co ženy dostávají malé dítě.žádný chlap by to sam nezvládnul proto jsem s evelin.vy chlapi nevite co je to 7krat za noc vstávat k dítěti.vy o dětech nevíte nic!tak raději mlč!

#30 18. 4. 2006 0:32

EFG
Host

Andulko šafářováá, hůůůsičky nééémáš doma. Já bych řekl rozum nemáš doma. Ano, děti dělat umím a věřte mi, že kvalitně. Je mi Vás velice líto, že jste nebyla schopna ulovit některého z těch zbývajících 20 % otců, kteří se umějí o děti postarat. To ale stále není důvod, proč by všichni ostatní měli na Vaší neschopnost doplácet.
Jak vychovát dítě z toho nic co dostáváte? Tuším, že to co dostávate s výchovou nemá nic společného. Asi jste chtěla říct jak uživit dítě s tím co dostávate? No hodně špatně. To umím pochopit. Vy však musíte pochopit, že to co "dostáváte" je pouze nějaké minimum k přežití. Pokud si však chcete "vyhzovat s kopýtka", musíte pro to něco udělat. Proč by Vám měl stát, či bývalý manžel zajišťovat blahobyt?
Proč myslíte, že o dětech nevím nic, zatím co Vy jste zasloužilá kojná? Sedmkrát za noc vstávat k dítěti? Hmm, to máte fakt blbý. Já jsem se s manželku střídal.reta

#31 19. 4. 2006 12:38

vědma
Host

EFG napsal(a):

Andulko šafářováá, hůůůsičky nééémáš doma. Já bych řekl rozum nemáš doma. Ano, děti dělat umím a věřte mi, že kvalitně. Je mi Vás velice líto, že jste nebyla schopna ulovit některého z těch zbývajících 20 % otců, kteří se umějí o děti postarat. To ale stále není důvod, proč by všichni ostatní měli na Vaší neschopnost doplácet.
Jak vychovát dítě z toho nic co dostáváte? Tuším, že to co dostávate s výchovou nemá nic společného. Asi jste chtěla říct jak uživit dítě s tím co dostávate? No hodně špatně. To umím pochopit. Vy však musíte pochopit, že to co "dostáváte" je pouze nějaké minimum k přežití. Pokud si však chcete "vyhzovat s kopýtka", musíte pro to něco udělat. Proč by Vám měl stát, či bývalý manžel zajišťovat blahobyt?
Proč myslíte, že o dětech nevím nic, zatím co Vy jste zasloužilá kojná? Sedmkrát za noc vstávat k dítěti? Hmm, to máte fakt blbý. Já jsem se s manželku střídal.reta

EFG, v příštím životě se narodíš jako prostá žena, vyučíš se prodavačkou, protože učení Ti moc nepůjde. Ve 20ti se provdáš, porodíš  tři děti a po deseti letech Tě manžel kvůli jiné opustí, malé alimenty Ti jednou pošle, ale 5krát nepošle. Rodiče už budou staří, v důchodu a nikdo Ti nepomůže ...

#32 19. 4. 2006 12:49

minďáková
Host

Pokud mu zůstane rozum, tři děti si bez vlastních prostředků těžko splácá, to snad dneska může jen nesvéprávný primitiv.

#33 19. 4. 2006 13:09

Týna
♥♥-----

Mně na celé kauze návrhu zákona o náhradním výživném zaujalo především to, jak byl prezentován médii. Všude se psalo, že by měl zajistit dětem a potažmo drodiči, tkerý je má v péči, výživné za neplatiče. Ale až při bližším zkoumání jsme zjistila, že by se to týkalo jen omezeného počtu matek, které jsou na hranici životního minima. Lidsky je to možná správné, ale z morálního a právního hlediska nechápu, proč by měla mít jedna skupina lidí výhody. Pokud pracuji a nepobírám sociálí dávky, tak už se neplatící tatík nemusí být stíhání ze strany státu? Projde mu to, protože v tomto právním systému  je velmi obtížné a  občas zhola nemožné domoci se práva. Jeslti jsme to správně pochopila, tak by se samoživitelky( i samoživitelé), kteří nedostávají pravidelní výživné, podíleli ze svých daní na podpoře jiné skupiny dzejně postižených samoživitelů. Takže právo a spravedlnost jen pro někoho? Je-li to tak, jsem ráda, že to neprošlo. A i vyučená prodavačka, prsotá žena,  může sobě a dětem zvyšovat životní úroveň například příležitostný úklidem v domácnostech, žehlením nebo hlídáním dětí. Tedy pokud chce.

Není tady

#34 19. 4. 2006 13:15

vědma
Host

minďáková napsal(a):

Pokud mu zůstane rozum, tři děti si bez vlastních prostředků těžko splácá, to snad dneska může jen nesvéprávný primitiv.

bude mít jednou dvojčata, Ty chytrá, a bude žít někde na vesnici v Jižní Americe, aby trochu ubral na plynu ... Trochu nouze a pokory mu v té sebeztřednosti neuškodí..

#35 19. 4. 2006 13:17

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Zajímavé na tom je i to, že o tuhle úpravu se příslušná paní poslankyně snaží cca 3 roky a zatím se jí to nepovedlo, protože sociální ministerstvo se (oprávněně - je to strašná hromada peněz) brání a logicky jednodušší změna trestního zákona, případně vyšší vymahatelnost práva, je ještě horší, protože justice je naprosto neprůstřelná, co se jakékoli akce v tomto směru týká.

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#36 19. 4. 2006 13:18

Dana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Východní Čechy

myslím, že by se měl zlepšit systém na výběr výživného. Nezaplatíte půjčku, jde po vás exekutor, nezaplatíte alimenty, měl by jít také. Dále bych určitě nastavila minimální výživné, co mě je po tom, jestli chlap dělá, nebo ne. Jestliže já musím vychovávat dítě jak to jde, musí otec platit výživné jak to jde. A s tím stáváním to jsi mě dostala andulo. Tím si prošly všechny ženy, ty vdané,rozvedené, bohaté i chudé. Celou mateřskou jsem si chodila přivydělávat k mašině do tiskárny, taky bych se mohla válet doma, a to jsem vdaná, ale spláceli jsme byt, nic jiného mi nezbylo, když člověk něco chce, musí pro to něco udělat, nejen nastavovat ruku. Vím, že se člověk může dostat do tíživé situace, ale žít z různých dávek 8 let, to už chce dobrej žaludek a nechce se mi to podporovat z mých daní.

http://www.gify.nou.cz/divky_mini1_soubory/49.gif
Problémy přicházejí v řadě za sebou a při zvláště příznivých okolnostech i v dvojstupech.
Opravdoví přátelé jsou ti, kteří vám nikdy nezmizí ze srdce, i kdyby na čas zmizeli ze života....

Není tady

#37 19. 4. 2006 13:20

Marillyn
Host

Týna napsal(a):

Mně na celé kauze návrhu zákona o náhradním výživném zaujalo především to, jak byl prezentován médii. Všude se psalo, že by měl zajistit dětem a potažmo drodiči, tkerý je má v péči, výživné za neplatiče. Ale až při bližším zkoumání jsme zjistila, že by se to týkalo jen omezeného počtu matek, které jsou na hranici životního minima. Lidsky je to možná správné, ale z morálního a právního hlediska nechápu, proč by měla mít jedna skupina lidí výhody. Pokud pracuji a nepobírám sociálí dávky, tak už se neplatící tatík nemusí být stíhání ze strany státu? Projde mu to, protože v tomto právním systému  je velmi obtížné a  občas zhola nemožné domoci se práva. Jeslti jsme to správně pochopila, tak by se samoživitelky( i samoživitelé), kteří nedostávají pravidelní výživné, podíleli ze svých daní na podpoře jiné skupiny dzejně postižených samoživitelů. Takže právo a spravedlnost jen pro někoho? Je-li to tak, jsem ráda, že to neprošlo. A i vyučená prodavačka, prsotá žena,  může sobě a dětem zvyšovat životní úroveň například příležitostný úklidem v domácnostech, žehlením nebo hlídáním dětí. Tedy pokud chce.

A Vy si myslíte, že by to ta žena při hl. práci (8 i více hod denně)a péče o děti a domácnost , fyzicky stačila? Jste hloupá a zřejmě jste nikdy pořádně fyzicky nepracovala a nevíte, že den má jen 24 hod

#38 19. 4. 2006 13:21

minďáková
Host

Sorry, milá zlatá sebeztřednost teda neznám, možná by to chtělo vrátit se do školy, než hupneš na to plození.

#39 19. 4. 2006 13:28

minďáková
Host

A taky se mi nelíbí, aby se z našich odvodů platilo dalším sockám bez rozumu sekajícím děcka jak baťa cvičky tongue
Když otec neplatí, matka nedělá, dostanou plnou sociálku na osoby v domácnosti. Když otec neplatí, ať si matka zařídí exkuci, to jde i dnes wink Když otec nic nemá a nikdo z něj nic nedostane, proč bychom to měli platit my? Já s cizíma děckama nemám nic společného, minimum musí dostat jako všechny ostatní, to by měla být maximální pomoc od státu, všem stejně.

#40 19. 4. 2006 13:37

Dita.L
♥♥♥♥♥♥♥

znam samozivitelku, ktera mela dva dospivajici kluky. 13 let chodila pro socialni davky, pracovat nemohla, protoze by ji stejne nikde nevzali a deti jsou jeste male (!!!) Prichazela si tak kazdy mesic na slusnych asi 12 000 korun. O alimentech nemohla byt ani rec, kdyz delala deti, zapomnela si rozsvitit, aby se aspon podivala, kdo je vlastne otcem. Docela slusne si k davkam prividelavala. kdyz prisli kluci ze skoly, dostali do ruky chleba s maslem a museli ven. Az do vecera nesmeli domu, curat chodili k sousedum. A ona se cinila. Tu dorazil cikan s nakupem z Delvity' tu postarsi pan s taskou plnou skolnich potreb z Globusu, tu dalsi pricmoudly podnikatel s nakupem z Lidlu..... a na to mame prispivat z dani??

Odpovídám za to co říkám. Ne za to, jak ty tomu rozumíš.

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/71x35tm2w.pnghttp://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/d/dflqakn4e.png
http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/2/2cxnuzbkh.png

Není tady

#41 19. 4. 2006 13:40

Týna
♥♥-----

to Maryllin
Sice nechápu, proč mě bez důvodu napadáte, ale někteří lidé nic jiného nedokáží. Některé ženy mají zvláštní schopnost svalovat svou neschopnost a potíže na jiné a jen si stěžovat. A to bude zřejmě váš případ. Máte snad pocit, že ostatní ženy, které si přivydělávají, nepracují ve svém halvním zaměstnání 8,5 i víc hodin? A zvládají. Asi jim nic jiného nezbývá. Když jsem zůstala s dětmi sama, musela jsem ke svým 9-10 hodinám ve své práci kromě překladů přibrat i pravidelný úklid ubytovny. I když mám vysokoškolské vzdělání a pracovala jsem ve svém oboru, nedokázala jsem jen ze svého platu poplatit vše potřebné pro sebe i děti. Výživné mi manžel neposílal a zpravidla ho neposílá ani dnes. Na sociálce se mi vysmáli a sociální dávky dostávaly ženy, které si spokojeně seděly doma a s kamarádkami si stěžovaly, jak jsou na tom špatně. Trestní oznámení mi bylo k ničemu. Exekuce se nekonala, protože povinný údajně nemá majetek. Rodiče ani příbuzné nemám. Tak jsem se začala starat. Teď mám dobře placenou, ale časově náročnou práci a nechápu, proč bych zvyšováním životní úrovně své rodiny měla dotovat ty, které nic nedělají. Takových jako já je mnoho a rozhodně to nejsouj en podle vás nafrněné manažerky a jim podobné. Stejný vzorec více prací a přivydělávání si zvolila spousta středoškolaček a vyučených, které také mají hlavní pracovní poměr na8,5 a více hodin a starají se o děti a domácnost. Ale ty asi na rozdíl od vás  místo vysedávání na chatu a napadání přispěvatelek raději pracují a vydělávají.

Není tady

#42 19. 4. 2006 14:55

Marillyn
Host

Týna napsal(a):

to Maryllin
Sice nechápu, proč mě bez důvodu napadáte, ale někteří lidé nic jiného nedokáží. Některé ženy mají zvláštní schopnost svalovat svou neschopnost a potíže na jiné a jen si stěžovat. A to bude zřejmě váš případ. Máte snad pocit, že ostatní ženy, které si přivydělávají, nepracují ve svém halvním zaměstnání 8,5 i víc hodin? A zvládají. Asi jim nic jiného nezbývá. Když jsem zůstala s dětmi sama, musela jsem ke svým 9-10 hodinám ve své práci kromě překladů přibrat i pravidelný úklid ubytovny. I když mám vysokoškolské vzdělání a pracovala jsem ve svém oboru, nedokázala jsem jen ze svého platu poplatit vše potřebné pro sebe i děti. Výživné mi manžel neposílal a zpravidla ho neposílá ani dnes. Na sociálce se mi vysmáli a sociální dávky dostávaly ženy, které si spokojeně seděly doma a s kamarádkami si stěžovaly, jak jsou na tom špatně. Trestní oznámení mi bylo k ničemu. Exekuce se nekonala, protože povinný údajně nemá majetek. Rodiče ani příbuzné nemám. Tak jsem se začala starat. Teď mám dobře placenou, ale časově náročnou práci a nechápu, proč bych zvyšováním životní úrovně své rodiny měla dotovat ty, které nic nedělají. Takových jako já je mnoho a rozhodně to nejsouj en podle vás nafrněné manažerky a jim podobné. Stejný vzorec více prací a přivydělávání si zvolila spousta středoškolaček a vyučených, které také mají hlavní pracovní poměr na8,5 a více hodin a starají se o děti a domácnost. Ale ty asi na rozdíl od vás  místo vysedávání na chatu a napadání přispěvatelek raději pracují a vydělávají.

Mila paní vysokoškolačko,nikoho nenapadám jen mi připadá vražedné pro ženu a její zdraví být samožitelkou jako jste byla vy a mít dvě zaměstnání ...nic méně a nic více... Jinak jsem šťastně vdaná již 25 let, mám dvě maturity a s manželem 6 let podnikám, máme úvěr 2 mil, živíme 6 lidí a pracuji nejméně 10 hod denně, nemám žádnou posluhovačku, ale mám soucit s třeba uštvanou a vyčerpanou ženou s malými dětmi, která není na sociál. dávkách a štve se.. Věřte, že se to podepíše na jejim zdraví...

#43 19. 4. 2006 16:07

Gabrielle
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Kladno
Web

EFG napsal(a):

EFG, souhlasím s některými Vašimi názory, ale nelíbí se mi styl, jakým reagujete. Přijde mi zbytečně urážlivý. Všechny samoživitelky určitě nejsou nešťastné ženy, se kterými osud a bývalý manžel tvrdě zacvičil, ale také určitě nejsou všechny ždímačky dávek.
Mám mezi svými známými dost samoživitelek. Většina je rozvedená, jiné svobodné matky, které partner prostě opustil. Alimenty také neplatí všichni otcové, a ti kteří platí rozhodně neposkytují svým příspěvkem blahobytné nicnedělání pro partnerku a dítě... A všechny tyhle ženský se snaží svým dětem zajistit slušnou životní úroveň. Rozhodně si nevyhazují z kopýtka. A rozhodně si nemyslím, že to, že je partneři opustili by bylo jen a jen jejich neschopností.
Ale bohužel není v moci státu rozlišit, kdo dávky zneužívá a kdo je opravdu potřebuje k přežití.

Není tady

#44 19. 4. 2006 16:24

Fany
Host

minďáková napsal(a):

A taky se mi nelíbí, aby se z našich odvodů platilo dalším sockám bez rozumu sekajícím děcka jak baťa cvičky tongue
Když otec neplatí, matka nedělá, dostanou plnou sociálku na osoby v domácnosti. Když otec neplatí, ať si matka zařídí exkuci, to jde i dnes wink Když otec nic nemá a nikdo z něj nic nedostane, proč bychom to měli platit my? Já s cizíma děckama nemám nic společného, minimum musí dostat jako všechny ostatní, to by měla být maximální pomoc od státu, všem stejně.

Bacha, minďáková = EFG, zřejme důchodce či na podpoře, že má tolik času sedět na netu a pořád se do něčeho montovat , o čem ví prd a jěště má prasečí radost na odezvu, když někoho nadzvedne....

#45 19. 4. 2006 16:33

Dita.L
♥♥♥♥♥♥♥

Gabrielle - ja myslim, ze by se dala vyborne kontrolovat i nezneuzitelnost davek. Bez prace muze byt kazdy snadno, dokonce i ten, kdo je zenaty, nebo svobodny. jestlize vlada chce prispivat na tohle vsechno z dani od nas vsech, souhlasila bych, ale treba s tou podminkou, ze takovy clovek ma narok na nejake penize pouze 6 mesicu samozivitelka dejme tomu rok, a jestli si nenajde praci do te doby, tak proste nic. jeji problem, jak se s tim vyporada. Dostala by jen ziv. minimum na dve deti. Pak ano. Mohli by misto takovych hlouposti, jako jsou alimenty placene statem zvyhodnit pro radne pracujici samozivitelky naopak nejake pujcky na bydleni, stavebni sporeni, nebo zlevnit pro jejich dite studia na vysoke skole.

Odpovídám za to co říkám. Ne za to, jak ty tomu rozumíš.

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/71x35tm2w.pnghttp://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/d/dflqakn4e.png
http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/2/2cxnuzbkh.png

Není tady

#46 19. 4. 2006 16:55

Gabrielle
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Kladno
Web

Dita.L napsal(a):

Gabrielle - ja myslim, ze by se dala vyborne kontrolovat i nezneuzitelnost davek. Bez prace muze byt kazdy snadno, dokonce i ten, kdo je zenaty, nebo svobodny. jestlize vlada chce prispivat na tohle vsechno z dani od nas vsech, souhlasila bych, ale treba s tou podminkou, ze takovy clovek ma narok na nejake penize pouze 6 mesicu samozivitelka dejme tomu rok, a jestli si nenajde praci do te doby, tak proste nic. jeji problem, jak se s tim vyporada. Dostala by jen ziv. minimum na dve deti. Pak ano. Mohli by misto takovych hlouposti, jako jsou alimenty placene statem zvyhodnit pro radne pracujici samozivitelky naopak nejake pujcky na bydleni, stavebni sporeni, nebo zlevnit pro jejich dite studia na vysoke skole.

Dito, máš asi pravdu. Když vidím, jak ve čtvrti, kde pracuju, postávají celé romské rodinky, děcka žebrají, matky vypalují jednu od druhé a vřískají na sebe, že jim ty svině z úřadu zase poslali jen 12tis. a pak jedu na návštěvu ke své kámošce, která má 5letého chlapečka a je sama, bez rodičů, bez chlapa, maká jak šroub a pořád nevyjde z minima, tak je mi na usch ...
Asi není snaha to řešit.

Není tady

#47 19. 4. 2006 18:13

Irenka21
♥♥♥♥♥♥-

Spravedlnost nebude nikdy, jde jenom o to, aby některé děti nestádaly moc.

Naděje je vždy, ale ve stresu ji někdy nevidíme.

Není tady

#48 19. 4. 2006 23:51

EFG
Host

vědma napsal(a):

EFG napsal(a):

EFG, v příštím životě se narodíš jako prostá žena, vyučíš se prodavačkou, protože učení Ti moc nepůjde. Ve 20ti se provdáš, porodíš  tři děti a po deseti letech Tě manžel kvůli jiné opustí, malé alimenty Ti jednou pošle, ale 5krát nepošle. Rodiče už budou staří, v důchodu a nikdo Ti nepomůže ...

Hi hi a to si říkáte vědma. Nejsem magor jako Vy.

#49 20. 4. 2006 0:16

EFG
Host

Fany, to snad nemyslíš ani vážně. Pokud budete pozorně číst co píšu, tak pochopíte (i když ve Vašem případě.. no..?), že mám vyhraněné názory a říkám je s plnou parádou bez okolků. Nepotřebuji měnit svůj nick.

Gabrielle, to je tak. Vy jste inteligentí, stačí Vám problém naznačit a víte vo co go. Logicky Vám tedy moje odpovědi přijdou provokativní až urážlivé. Podle všeho je tu však také řada plnoletých placent. Těm se to musí říct "natvrdo" a bez okolků. I tak se obávám, že jim to necvakne.

Aha. Vy nevíte co je to plnoletá placenta. Ta vznikne omylem porodníka, když dítě hodí do koše a rodičům dá vychovat placentu.  dudlik

#50 20. 4. 2006 0:23

Mišineček
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Pardubice

Sice tomu nerozumím, ale myslím si, že by se každý měol nad sebou, svou situací a svým vztahem nejdříve zamyslet, než si "udělá" dítě nebo děti. Je to sice každýho věc, ale už mě kolikrát přijde, že hodně žen si najde chlapa jen kvůli tomu, aby měli dítě a pak je ten vztah už nezajíma, jen to, zda bude otec platit nebo ne. Takže bych se spíše zaobírala tím, jak kdo se dostal do jaké situace. Asi u všeho, co schválila a neschválila vláda mě něco zarazilo a hlavně to, že se to nijak neposuzuje na konkrétního člověka. Myslím si, že přídavky, ať to jsou jakýkoliv, by se měly dávat podle konkrétního případu. A tím třeba i myslím ty na mateřské, neb toho zase jistá komunita využije a pro výchovu a zabezpečení dítěte nepůjde zase nic.
Je to jen můj názor. Moc sem nechodím, tak se nezlobte, ale musela jsme zareagovat svým názorem. Každý by jsme se měli zamyslet nad sebou a začít u sebe a né čekat, že nám někdo hned pomůže a my se snažit nemusíme. A hlavně by jsme měli myslet na ty děti, není to totiž módní doplněk, ale jsou to lidi!!!!!
Hezký den!

Není tady

• Diskuse
  •  » Právní
  •  » Senátoři řekli-můžem si sami zato, že jsme samoživitelky!!!!
NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí