Oznámení

18. září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

18. září : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 14. 4. 2006 19:35

Elfka005
Host

Brnění jazyka a v krku

Koukněte na téma Divné pocity v nohou,píšu co se mi děje a teď se přidalo toto:mám pocit že mám nateklý jazyk a v krku,brní.mám pocit že se začnu dusit,pne mi tam a já nevím jak to popsat.

#2 14. 4. 2006 19:44

suzy
♥♥♥♥♥♥-
Místo: brno

Re: Brnění jazyka a v krku

Elfka005 napsal(a):

Koukněte na téma Divné pocity v nohou,píšu co se mi děje a teď se přidalo toto:mám pocit že mám nateklý jazyk a v krku,brní.mám pocit že se začnu dusit,pne mi tam a já nevím jak to popsat.

nevym co ti na tohle poradit.Nejspis kdyz je to tak intenzivni zavolat pohotovost.Uvidis co ti reknou,mohla by to byt i alergie???Treba ti neco pichnou,neco udelat musi .

http://animace.org/panenky/G300111.gif

Není tady

#3 14. 4. 2006 19:46

Bety
♥♥♥♥♥♥♥

suzy napsal(a):

Elfka005 napsal(a):

nevym co ti na tohle poradit.Nejspis kdyz je to tak intenzivni zavolat pohotovost.Uvidis co ti reknou,mohla by to byt i alergie???Treba ti neco pichnou,neco udelat musi .

Ta alergie mě taky teď napadla jak teď čtu o tom jazyku...teď je spousta alergenů děs hrůza. Neboj a zavolej si doktora a se nenervuješ!pussa

Strach je malá smrt...

Není tady

#4 14. 4. 2006 20:23

Elfka005
Host

ale mě s eto přidalo k těm nohám jak píšu  v tématu Divné pocity v nohou.Mám to od včera a silněji dnes.může to být i psychika?

#5 14. 4. 2006 20:26

Bety
♥♥♥♥♥♥♥

Elfka005 napsal(a):

ale mě s eto přidalo k těm nohám jak píšu  v tématu Divné pocity v nohou.Mám to od včera a silněji dnes.může to být i psychika?

Může a hlavně jsi vystrašená, neboj a kdyby něco tak raději zavolej lékařehjarta

Strach je malá smrt...

Není tady

#6 14. 4. 2006 20:27

Leila
♥♥♥♥♥♥-

Psychika to být může. Pokud se to bude zhoršovat, sbal se a běž na pohotovost. Podle mně při těchto příznacích by tě mělinechat v nemocnici a pořádně vyšetřit. Drž se.

Není tady

#7 14. 4. 2006 20:30

Elfka005
Host

Já tu dnes měla obvoďáka,nemohla jsem ani k němu jít do ordinace,zítra jedu na CT ráno.vidím to špatně se mnou...

#8 14. 4. 2006 20:47

suzy
♥♥♥♥♥♥-
Místo: brno

Elfka005 napsal(a):

Já tu dnes měla obvoďáka,nemohla jsem ani k němu jít do ordinace,zítra jedu na CT ráno.vidím to špatně se mnou...

ja myslim ze to budou nervy.Citim ze si to moc beres(tim to nechci zlehcovat)ale jen rict ze si tim jeste asi vic ublizujes.

http://animace.org/panenky/G300111.gif

Není tady

#9 14. 4. 2006 20:48

Bety
♥♥♥♥♥♥♥

Elfka005 napsal(a):

Snad to dobře dopadne to bych ti moc přála!

Strach je malá smrt...

Není tady

#10 14. 4. 2006 22:02

ctyr,listek
♥♥♥♥---

Elfka005 napsal(a):

napsala jsem ti tam!!

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí