6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Právě jsem zde přečetla typy na koupi povlečení - fa Matějovský - opravdu krásný kousky. A jaké máte zkušenosti s prostěradly? Jaké jsou nejlepší a kde se dají pořídit? Díky za radu.
Není tady
Já bych se přidala, prosím prosím, máme nějakou starší postel s rozměry 2x2metry, všechna běžná prostěradla jsou jí malá, poradíte kde mám sehnat prostěradla ( froté, na gumu) v týhle velikosti?
Já mám prostěradla froté, ale z pořádné prodejny. Ty co prodávají v hypermaketech,, tak ty nekupuji, koupila jsem je tam jednou a nic nevydrží, jsou ze strašného froté, to snad ani froté není...Nakupuji v bytových doplňkách a jedno prostěradlo stojí okolo 400 kc, ale mám je už 5 rokem a stále drží....
Není tady
Přes Matějovského se dají koupit i prostěradla. Jsou to silné froté , mám je tak 2 roky a pořád jsou pevné. Má na výběr i pestré barvy.
Není tady
Velký výběr fakt kvalitních froté i žerzejových prostěradel (mám doma) mají na www.textilsoldan.cz.
A hlavně mají i netipické rozměry
Není tady
Mám stejnou zkušenost jako Kornoutek.
Není tady
dlouho a všude v dosahu jsem sháněla pevný přehoz s kanýrem k zemi- nekoupila, ba dokonce ani nenašla nikoho, kdo by mi to ušil. Nakonec jsem ukecala sama sebe, a ušila si to. žádná moderna, ale dobrý a funkční. To nejdůležitější jsem nenapsala. Jedná se o kulatou postel- už taky babička, jako já. Taky raději utratím víc za vyšší
kvalitu hlavně pokud jde o boty, ale to už sem nepatří
Není tady
Zdravím všechny, kupoval jste někdo prostěradla od firmy Dante? Mají celkem příznivé ceny, ale aby to nebylo jen na chvilku.
Není tady
Dobrý den, s výroby Dante máme jen dobrou zkušenost. Prostěradla jsou z příjemného materiálu, po vyprání pořád jak nové. Taky jsem váhala, hlavně kvůli nízkým cenám, ale mile mě překvapili.
--------------------------------------
odkaz smazán
Upravil(a) AndreaP. (2. 11. 2016 20:01)
Není tady
Dobrý den, zvažuji nákup prostěradel. Chci koupit na velkou postel minimlně dvoje a také pro našeho prcka, takže jsem trochu hledala na internetu a našla jsem tyhle prostěradla prostěradla a ta nízká cena se mi zamlouvá, ovšem bych nerada, aby to bylo na úkor kvality. Co si myslíte, je lepší froté nebo jersey?
Diskuse - Babinet.cz
Není tady
My jsme kupovali z IKEI a taky nejsou špatný, mají tam dobré kusy a celkem i designové, jinak zkuste prostěradla na nějaké vyhledávači
Upravil(a) proka (6. 6. 2017 16:41)
Není tady
a celkem i designové
"Zdařile vypadající průmyslové produkty bývají často označovány jako "designové"... (Wiki)
By mě zajímalo, kterak vyhlíží dyzajnovej lajntuch
Není tady
helena napsal(a):
a celkem i designové
"Zdařile vypadající průmyslové produkty bývají často označovány jako "designové"... (Wiki)
By mě zajímalo, kterak vyhlíží dyzajnovej lajntuch http://fora.babinet.cz/img/smilies/va.gif
Třeba takhle?
Není tady
Tady je sranda s váma, odkud jste? Máte divný jazyk
Není tady
To je čeština, beru. Mluví se tím v takové kotlině zhruba uprostřed Evropy ale je to prý těžká řeč.
Není tady
Máte divný jazyk
To víš, děvče - když něco neznáš, zdá se to být podivným...
Není tady
Já kupuji ty v lídlu a jsme s nima spokojená. Materiálově i cenou
Není tady
Ahojky, mrkni sem https://prosteradla.nabytker.cz/ Já tu nakoupila povlečení již po druhé a byla a jsem spokojená.
Není tady
A jestlipak k nim přidávají jako bonus igelitovou podložku?
Není tady
Ty co prodávají v supermarketech, tak jsou otřesné. S manželem nakupuji prostěradla, už jen na https://www.mkluzkoviny.cz/prosteradla/ jsou spolehlivá a za dobré ceny.
Není tady
Musím říct, že dobré a za hezkou cenu jsem sehnala i na Sapě v takovém obchodě kde prodávají ukrajinské slečny, ale hrozně milé a chotné a sehnala jsem tam soupravu za 550 korun a moc příjemný materiál, nedělají se na něm žmolky a barva je pořád dobrá.
Upravil(a) Barbora07 (5. 4. 2019 9:09)
Není tady