29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj,psala mi ale nedoslo to..takze opozdene,ale..
V patek dne 7.4.2006 mi vecer praskla voda a 8.4.2006 ve 12:05 se narodila Michaelka s 48 cm a 3250 g.Mala ma zloutenku a jsou stale v porodnici.
Takze velikaaaanska gratulace..a Michaelce vsechno nej..
Není tady
Renčo díky za zprávy, Žanetě a Michalce posílám velikou gratulaci a držim palečky ať jdou brzo domů
Není tady
Moc a moc blahopřejem a ať je brzy pustí.
Není tady
Taky posílám velkou gratulaci, takže mě Žaneta předběhla A to si přála zůčastnit se té svatby - Michalka si pospíšila
Není tady
jeee dalsi Miska:-)) tak blahoprejem a prejeme brzke uzdraveni a navrat domu:_)
Peto, a ty porad nic???
Není tady
Moc, moc,moc štěstíčka a zdravíčka do vínku malé Michaelce. Holky držte se.
Není tady
Misho sleduješ to? Normální záplava Michalek:-)))
Ted vážně...my s "Michalkou" Moc moc gratulujeme a přejeme aby byla malá zdravá a hodná
Není tady
jo jo, přejeme Mišičce to nejkrásnější do vínku, ať je krásná, zdravá a chytrá jako všechny Michalky
Není tady
Také přejeme novému přírůstku hoooodně zdravíčka, mamince a tatínkovi pevné nervíky , ať vám maličká roste do krásy, budem potřebovat nevěstu:gloria:!
Není tady
Taky se přidávám s obrovskou gratulací, a hlavně zdravíčko,. holky a Žaneta rodila v 37tt? KOukala jsem se na metřík a podle něj mi to tak vychází...anebo už mám tu hlavu vážně úplně nepoužitelnou
Není tady
Hodně štěstí, zdraví, lásky a prostě všechno nej novému človíčku, Mišulce a totéž i mamince !!!!!!!!!!!!!!
Není tady
Není tady
Moc a moc gratuluju k Michalce Teda tady je Michalek ?!
Hodně zdravíčka, ať jdou brzy domů
Není tady
I my s Eliškou přejeme Michalce hodně zdravíčka a mamině samozřejmě též.A at jdou co nejdřív domu
Není tady
I my moc blahopřejeme a vítáme další potencionální nevěstu.
Není tady
Přidávám se ke gratulacím a přeju hodně štěstíčka,zdravíčka,krásy a lásky. A pro maminku a tatinka hodně radosti a málo starostí.
Není tady
Ahoj holky, tak jsme konečně doma. Moc děkuji za gratulace a jak bude více času, tak určitě písnu.....
Není tady