|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Holky, jsem tehotna - asi 30tt, a posledni dobou se mi stava jedna vec. Kdyz kychnu, tak se pocuram
Neee moc, ale prece
A to se mi treba zas az tak moc curat nechce.... U prvniho tehotenstvi se mi to nestavalo.... jsem divna, nebo se to stane i nektere z vas?
Není tady
nemám zkušenosti, ale všude čtu, že je to ve vysokém stádiu těhu běžné, určitě nejseš divná a jestli občas koukáš v televizi na reklamy, tak tam je jedna přímo na čůrací vložky a hraje tam těhotná žena....papa.
Není tady
Mně se to stává při vypětí taky, a to jsem nerodila. Mám nízko položenou dělohu a odmala problémy s močákem.
Není tady
inkontinence!
je to normální kvůli oslabení svalů pánevního dna. Nejsi divná, má to téměř každá těhule 
Není tady
Jinny, opravdu je to druh inkontinence, tzv. stresová inkontinence. Já jsem to měla v těhotenství taky. Při prvním ne a při druhým jo. Po porodu už se to neobjevilo. Tak klid a hezký zbytek těhotenství.
Není tady
Holky diky, to jste me uklidnily, uz jsem o sebe zacinala mit strach, ze se budu do smrti pocuravat :-D
Není tady

Jinny napsal(a):
Holky, jsem tehotna - asi 30tt, a posledni dobou se mi stava jedna vec. Kdyz kychnu, tak se pocuram
Neee moc, ale prece
A to se mi treba zas az tak moc curat nechce.... U prvniho tehotenstvi se mi to nestavalo.... jsem divna, nebo se to stane i nektere z vas?
Nejsi divná,je to opravdu normální.
Ale pozor
,já jsem si v 31t.t.myslela,že se "počůrávám"a byla to plodová voda 
Po porodu stačí zpevňovat pánevní dno.

Není tady

Jinny, taky se mi to stává, ale né, když kýchám, ale když se mi chce jen trošku na záchod, tak mě, asi naschvál, Danýsek kopne tak hezky, že si kolikrát a cvrknu 
Ťak buď ráda, že to jen když kýcháš, že tě tvé mimi neterorizuje jako to moje 
Hezký víkend. 
Není tady
No jo holky tak to máme skoro všechny, já nosím už slipové vložky, protože u prvního jsem moč neudržela a kolikrát jsem si cvrnkla do textilu

Ale teď je zase nosím kvůli výtokům ...... no ani v těhu si s tím nedáme pokoj
Není tady