|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Ahojky, tak jsem zpátky od doktorky. Sestřička mi brala jednu velkou zkumavku a 5 malých. Jinak je vše OK. Mám fotečku, tak překvapím přítele. 

Sice je zřetelně vidět jen hlavička, miminko je už pěkně velké, ani se nevešlo na obrazovku ultrazvuku. Měřila mi velikost dělohy, tak už je 16 cm. 
Na další kontrolu jdu až 12.5., a budou mi dělat screening vývojových vad. Tak to jsem taky zvědavá. 
Jinak mi doktorka řekla, že nejsem žádná vyzáblina (:/což je pravda),ale ať si dávám pozor na váhu. Teď jsem za tři týdny přibrala kilo. Jím jako předtím a když mám hlad, tak si něco zobnu, jablko, jogurt. Myslím, že to zase nepřeháním. 
Máte některá zkušenost s tím, když Vám tohle dr. říkala na každé poradně?? Nebo se musím tak strašně hlídat??
Není tady
Ivčo, buď v klidu, já zdrovna nejsem drobeček, a Dr mě upozornila, že si mám dávat pozor na přibírání. Do 12 kg za celé těhu je to naprosto v pohodě, většina žen se vejde do 15 kg a to se dá v klidu schodit. Jenže někomu se rozhodí hormony a přibere 25 kg a nemůže za to. Já jsem v prním těhu přibrala 15,5 kg a nikdy mi nevynadali že jsem přibrala moc.
Zato teď. Brala jsem clomhexal a vzhledem k tomu že jsem chytlavá na hormony, během měsíce od první tabletky a následného zjištění že jsem těhu jsem přibrala 5,5 kg ( a to měřím 158 cm). A co na to Dr? " Teda na vás ty hormony působí, ještě že jste před otěhotněním zhubla a víte jak se toho potom zbavit ".

Naštestí teď jsem za 3 týdny nepřibrala, tak snad už ta váha nepoletí tak nahoru. Jinak moje svědomí je čisté, sladkým se necpu a zdrovna se nepřejídám a jestli přiberu 20 kg, tak ať, to mimčo za to stojí a já se snažím . Pak to holt budu muset zhubnout.
Není tady
Mi to doktor od páteho měsíce řikal pořád přibírala jsem pul kila týdně.Nakonec to hodilo 20kg navíc,ale mám zdravou holčičku a to je hlavní.Jo a ted už mám všechny kg dole.Doktorovi jsem ke konci vždycky říkala tak o 3 kg mín,at ho to zbytečně netrápí.Drž se. 
Není tady
Holky díky!!!! Myslela jsem si něco podobného. Když mám hlad, tak nebudu hladovět, ne??? Přece už kvůli drobečkovi mýmu malýmu!!
Hezké Velikonoce!!!!
Není tady