|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Prosim Vas,mohl by mi nekdo poradit,jak se muzu odhlasit? Pouzila jsem funkci odhlasit, ale moc to nefunguje. Zadam adresu a okamzite jsem prihlasena 
Není tady
Odhlas se a vypni internetové okno, potom najeď znovu na babinet a budeš už jako host.
Není tady
Dekuji, ale presne tak jsem to udelala a stale jsem prihlasena..:
Není tady
Mám stejný problém jako uživatelka nade mnou. Co mám dělat? Včera večer jsem byla ještě přihlášená. Dnes to prostě nejde. Co se děje? A neexistuje nějaký obecný způsob, jak to napravit? Tuším, že nejsem jediná, komu se něco takového stalo. Děkuji.
dotazy napsal(a):
Mám stejný problém jako uživatelka nade mnou. Co mám dělat? Včera večer jsem byla ještě přihlášená. Dnes to prostě nejde. Co se děje? A neexistuje nějaký obecný způsob, jak to napravit? Tuším, že nejsem jediná, komu se něco takového stalo. Děkuji.
Nejde se přihlásit. Koukám, že nade mnu měli jiný problém. Pomoc!!! díky
dotazy napsal(a):
dotazy napsal(a):
Nejde se přihlásit. Koukám, že nade mnu měli jiný problém. Pomoc!!! díky
No ta k o.k. už jsem na to přišla.

Upravil(a) Meridiana (15. 5. 2008 7:38)
Není tady