18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahojík vem,chci se zeptat zda li tady má někdo zkuenost s Frýdeckou porodnicí?
Není tady
Ahoj Peti, tak jsme se dnes setkaly. Já tam rodila před nedávnem, mám to v ivé paměti. Nemůu ti doporučit nic lepího. Já jsem hrozný strapytel co se lékařů týče. Rodila mne porodní asistentka, lékař přiel jen na ití. Jejich vstříctnost a ochota, i sestřiček během porodu byla super. Snad jedniná sestra mně dojala, jkterá se mně při porodních bolestech zeptala: "toto fakt tak bolí ?" , tak jsem ji chtěla poslat někam. Jinak super.Nové sály, můe si vybrat snad¨ze veho co se u porodu dá pouít, idlička, balon, sprcha, vak. Rodila jsem v podstatě v sedě, dráky na nohy a při ití. Na estinedělí taky bezva, sesstřičky ochotné, čisté prádlo kdyliv si řekne, toaleta a sprcha na kadém pokoji , po 2 llůkách. Celé porodní oddělení je nové. Miminko má u sebe, kdy je v babyboxu, tak je to v bezprostřední blízkosti pokojů. Take vřele doporučuju, přítě jdu zase tam
Není tady
Kamčitka napsal(a):
Ahoj Peti, tak jsme se dnes setkaly. Já tam rodila před nedávnem, mám to v ivé paměti. Nemůu ti doporučit nic lepího. Já jsem hrozný strapytel co se lékařů týče. Rodila mne porodní asistentka, lékař přiel jen na ití. Jejich vstříctnost a ochota, i sestřiček během porodu byla super. Snad jedniná sestra mně dojala, jkterá se mně při porodních bolestech zeptala: "toto fakt tak bolí ?" , tak jsem ji chtěla poslat někam. Jinak super.Nové sály, můe si vybrat snad¨ze veho co se u porodu dá pouít, idlička, balon, sprcha, vak. Rodila jsem v podstatě v sedě, dráky na nohy a při ití. Na estinedělí taky bezva, sesstřičky ochotné, čisté prádlo kdyliv si řekne, toaleta a sprcha na kadém pokoji , po 2 llůkách. Celé porodní oddělení je nové. Miminko má u sebe, kdy je v babyboxu, tak je to v bezprostřední blízkosti pokojů. Take vřele doporučuju, přítě jdu zase tam
AJOJKY,NEZLOB SE ALE JÁ TU BYLA JEN NA SKOK,U ZASE MUSÍM LETĚT.TAK SNAD ZÍTRA POKECÁME VÍCE...MĚJ SE HEZKY PA
Není tady
Ahoj, náhodou jsem objevilla tento článek, tak ho sem kopíruji http://www.vasedeti.cz/clanky.php?clane … dku-Místku
Není tady
Co k tomu říct, kdy sjem článek četla, jako bych tuto porodnici viděla. Faktem je, e některé věci jsou přesné - na můj porodní plán se ani nepodívali, blo tam napsáno, e klystýr nechci, e jsem si dělala doma yal (faktem je, e vzhledem k tomu, e jsem v době jejich klystýru, to bylo cca 14.hodin, jsem naposledy jedla před cca 21hodinama, byl opravdu zbytečný) , holení jsem také měla v plánu e nechci, protoe se holím sama, to jsem si taky mezi bolestmi vydupala. A taky mám stejný záitek s epidurálem, hrozně se tomu bránili, a po několika hodinách mi dali kapačku, e mně musí nejprve zavodnit a pak u epidurál nebyl potřeba, kdy jsem byla otevřená na 5cm .
Kdy jsem rodila já, tak vedle shodou okolností měli komplikovaný případ, kdy maminka rodila od předelého dne, tak kolem nás taky nebylo příli lidí, ale třeba mně to vyhovovalo, byli jsme tam s manelem sami, sestřička nebo porodní asistentka chodila jen kontrolovat mne a monitor. A na samotný porod se najednou vynořilo toliko personálu .... Po porodu jsemse ptala na maminku vedle, řekli mi, e to u bude mít taky za sebou - pravda, několik hodin poté ji udělali císaře.
Postupem času jsem se dozvídala e tato porodnice se snaí rodit přirozeně, bez větích zásahů do dějů přírody. To je třeba jeden z důvodů, rpoč jsem nechtěla rodit ve Vítkovicíh, protoe tam je to prý jetě horí. Nějaké utiující prostředky, o tom není nai řeč. Naopak v Porubě jdou porody jak na běícím páse. Proto přítě půjdu opět rodit do FM, kde personál byl velmi vstřícný a ochotný, jak při porodu, tak na odd. estinedělí - někdy jsem si říkala, e je té starostlivosti a moc - ale na druhou stranu, kdy si maminka můe dovolit, aby někdo kolem ní toliko poletoval, proto si to maminky v porodnici uívejte
Není tady
Reny napsal(a):
Ahoj, náhodou jsem objevilla tento článek, tak ho sem kopíruji http://www.vasedeti.cz/clanky.php?clane … dku-Místku
TAK PO PŘEČTENÍ TOHO ČLÁNKU MI JE NA NIC...ALE DÍKY ALESPOŇ VÍM CO OD LÉKAŘU OČEKÁVAT:vissla:
Není tady