Oznámení

18. září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

18. září : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 13. 4. 2006 19:18

PetraF
♥♥♥----

porodnice

Ahojík všem,chci se zeptat zda li tady má někdo zkušenost s Frýdeckou porodnicí?

Není tady

#2 13. 4. 2006 19:34

Kamčitka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: FM

Re: porodnice

Ahoj Peti, tak jsme se dnes setkaly. Já tam rodila před nedávnem, mám to v živé paměti. Nemůžu ti doporučit nic lepšího. Já jsem hrozný strašpytel co se lékařů týče. Rodila mne porodní asistentka, lékař přišel jen na šití. Jejich vstříctnost a ochota, i sestřiček během porodu byla super. Snad jedniná sestra mně dojala, jkterá se mně při porodních bolestech zeptala: "toto fakt tak bolí ?" , tak jsem ji chtěla poslat někam. Jinak super.Nové sály, můžeš si vybrat snad¨ze všeho co se u porodu dá použít, židlička, balon, sprcha, vak. Rodila jsem v podstatě v sedě, držáky na nohy až při šití.  Na šestinedělí taky bezva, sesstřičky ochotné, čisté prádlo kdyliv si řekneš, toaleta a sprcha na každém pokoji , po 2 llůžkách. Celé porodní oddělení je nové. Miminko mᚠu sebe, když je v babyboxu, tak je to v bezprostřední blízkosti pokojů. Takže vřele doporučuju, příště jdu zase tam big_smile

Není tady

#3 13. 4. 2006 19:44

PetraF
♥♥♥----

Kamčitka napsal(a):

Ahoj Peti, tak jsme se dnes setkaly. Já tam rodila před nedávnem, mám to v živé paměti. Nemůžu ti doporučit nic lepšího. Já jsem hrozný strašpytel co se lékařů týče. Rodila mne porodní asistentka, lékař přišel jen na šití. Jejich vstříctnost a ochota, i sestřiček během porodu byla super. Snad jedniná sestra mně dojala, jkterá se mně při porodních bolestech zeptala: "toto fakt tak bolí ?" , tak jsem ji chtěla poslat někam. Jinak super.Nové sály, můžeš si vybrat snad¨ze všeho co se u porodu dá použít, židlička, balon, sprcha, vak. Rodila jsem v podstatě v sedě, držáky na nohy až při šití.  Na šestinedělí taky bezva, sesstřičky ochotné, čisté prádlo kdyliv si řekneš, toaleta a sprcha na každém pokoji , po 2 llůžkách. Celé porodní oddělení je nové. Miminko mᚠu sebe, když je v babyboxu, tak je to v bezprostřední blízkosti pokojů. Takže vřele doporučuju, příště jdu zase tam big_smile

AJOJKY,NEZLOB SE ALE JÁ TU BYLA JEN NA SKOK,UŽ ZASE MUSÍM LETĚT.TAK SNAD ZÍTRA POKECÁME VÍCE...MĚJ SE HEZKY PA

Není tady

#4 13. 4. 2006 20:38

Reny
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Pardubice

Ahoj, náhodou jsem objevilla tento článek, tak ho sem kopíruji http://www.vasedeti.cz/clanky.php?clane … dku-Místku

http://tickers.cafemom.com/t/eNortjK1UjKyNDQ2VbIGXDASrQKg19.png
http://tickers.cafemom.com/t/eNortjK1UjKyNDQ2UrIGXDASpAKd13.png

Není tady

#5 14. 4. 2006 11:12

Kamčitka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: FM

Co k tomu říct, když sjem článek četla, jako bych tuto porodnici viděla. Faktem je, že některé věci jsou přesné - na můj porodní plán se ani nepodívali, blo tam napsáno, že klystýr nechci, že jsem si dělala doma yal (faktem je, že vzhledem k tomu, že jsem v době jejich klystýru, to bylo cca 14.hodin, jsem naposledy jedla před cca 21hodinama, byl opravdu zbytečný) , holení jsem také měla v plánu že nechci, protože se holím sama, to jsem si taky mezi bolestmi vydupala. A taky mám stejný zážitek s epidurálem, hrozně se tomu bránili, až po několika hodinách mi dali kapačku, že mně musí nejprve zavodnit a pak už epidurál  nebyl potřeba, když jsem byla otevřená na 5cm big_smile .
Když jsem rodila já, tak vedle shodou okolností měli komplikovaný případ, kdy maminka rodila od předešlého dne, tak kolem nás taky nebylo příliš lidí, ale třeba mně to vyhovovalo, byli jsme tam s manželem sami, sestřička nebo porodní asistentka chodila jen kontrolovat mne a monitor. Až na samotný porod se najednou vynořilo toliko personálu .... Po porodu jsemse ptala na maminku vedle, řekli mi, že to už bude mít taky za sebou - pravda, několik hodin poté ji udělali císaře.
Postupem času jsem se dozvídala že tato porodnice se snaží rodit přirozeně, bez větších zásahů do dějů přírody. To je třeba jeden z důvodů, rpoč jsem nechtěla rodit ve Vítkovicíh, protože tam je to prý ještě horší. Nějaké utišující prostředky, o tom není nai řeč. Naopak v Porubě jdou porody jak na běžícím páse. Proto příště půjdu opět rodit do FM, kde personál byl velmi vstřícný a ochotný, jak při porodu, tak na odd. šestinedělí - někdy jsem si říkala, že je té starostlivosti až moc - ale na druhou stranu, kdy si maminka může dovolit, aby někdo kolem ní toliko poletoval, proto si to maminky v porodnici užívejte big_smile big_smile big_smile

Není tady

#6 14. 4. 2006 11:42

PetraF
♥♥♥----

Reny napsal(a):

Ahoj, náhodou jsem objevilla tento článek, tak ho sem kopíruji http://www.vasedeti.cz/clanky.php?clane … dku-Místku

TAK PO PŘEČTENÍ TOHO ČLÁNKU MI JE NA NIC...ALE DÍKY ALESPOŇ VÍM CO OD LÉKAŘU OČEKÁVAT:vissla:

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí