|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

Danýsek..to je jako Daniel ???? Toho máme doma..už 7,5 roku 
Hezké jméno 
Není tady
Mišineček napsal(a):
Pinky, díky moc. My z toho byli úplně vedle a pořád jsme se kochali.
Také jsem ho dala na PC jako tapetu, mám ho ve foťáku, prostě jsem taková prdlá prvodička:D
Hani, fotky jsme ti poslala, tak snad ti přijdou a snad se v tom vyznáš. Máme i vyfoceného pindíka, takže prý už v porodnici můžeme když tak reklamovatkdyby nám přinesli holčičku
Mám na Danýska takový fígle, takže jsem ho pořád budila, aby trochu spolupracoval. Po té zkušenosti jedné tady maminky, že jim malinká spinkala a pak moc nespolupracovala. Paní nám říkala, že nám to vyšlo docela hezky, neb tam prý někdo musí jít i víckrát, že se třeba neukáže a mají na fotečce jen nožičky a tak. Ale chudáčka, potrápili jsme ho, neb jsme do něj museli šťouchat a tak. Ale bylo to nádherné, pozorovat, jak se chová.Pá
Mišinečku, moc děkuju, prostuduju si to až v klidu. Ve kterém že to je týdnu? Já abych věděla, kdy mám já možnost mít tak krásné fotečky.
Není tady
Mišinečku už to vidím-to je uplně čerstvoučké? Ten pindík je dobrej -to je tutovka. A jaké to je na tom UTZ-to krásně vidíte, jak se hýbe a takle pěkně to je vidět? To je jak mimo bříško skoro.
Není tady

Pinky, má to být Daniel.
Tak to mám radost, že se jméno líbí
Tak to Danielka pozdravuj, že tu má faninku, mě 

Hani, já to někam psala, název něco jako 4D ultrazvuk, takže se tam jukni, ale už nevím ani co, tak jen něco písnu. Na tom ultrazvuku jsme viděli, jak reaguje na naše šťouchání
a jak se tam hýbe a tak. Byl chudáček takový nevrlý, neb jsem mu nedala pokoj už v čekárně a pak tu půl hodinu na ultrazvuku. Docela jsme ho litovala, ale snad už mi odpustil
Tady totiž jedna maminka psala, že malá jim spinkala a tak z toho moc fotky nebyly, ale nějaké jo. A paní na ultrazvuku nám to taky říkala, že tam lidi třeba jedou 4x za těhu, neb mají tvrdohlaví prcky
a nechtějí se fotit a tak. Taky říkala, že tam byli lidi, kteří nechtěli vědět co to bude, tak že se teda bude fotit a koukat jen na obličejíček a ono nechtělo celou dobu ukázat obličejíček a ukazovalo, co to je
No, paní prý vykřikla, že to nechtěla vidět, ale pak to vydýchala
Objednávají měsíc,dva dopředu,a nejlepší je to prý od 24-28tt. Ale já se to dozvěděla až nedávno, myslím minulý týden a tak jsme to do telefonu sestřičce vysvětlovala a tak mě tam protlačila. Takže jsme tam byli ve 27tt. byla jsem moc ráda. Byli tam moc milí lidi a paní, co nám to dělala byla to teda spíše holka, taková mlaďoučká, ale moc hodná a trpělivá a snažila se přemlouvat Danýska, aby udělal "modela".
Takže fakt doporučuju. Je tonádhera a manžel z toho byl taky unešený.
Stálo nás to 1000kč. Fotky na CD+jedna fotka vytisknutá, kterou si vybereš. Chtěli jsme , zda by nám nemohli natočit jako celý ultrazvuk, jak film, ale že to prý nejde, že se tím chrání, ale i tak nám to za to stálo. To víš, že jsme nejdříve říkala, 1000kč je hodně, ale fakt super a ani jsme nezalitovali
Hlavně musíš mimčo vzbudit, aby spolupracovalo, teda aspoň trochu 

Zatím pá
Není tady

Jo, a na té fotce je vidět , vedle tvářičky, ručička i nožička, neb jsme museli čekat, asi pět minut, než si tu nožičku vyndá z pusinky. Po pěti minutách šťouchání do zádíček si ji teda vyndal a paní ho mohla vyfotit.
Doufám, že než porodím, že se tam nesní, neb si ji včera, na normálním ultrazvuku taky cucal. No, snad se nám tam nesní 
Pá
Není tady

Budu pozdravovat toho našeho Daniela
Doufám, že ten váš Danulka nebude nosit z diktátů pořád dvojky jako ten náš

Není tady
Misicku taky mi posli fotecky kladna@email.cz
Kde maji 4D ultrazvuk?
Moc dekuji za odpoved.
Není tady

Pinky, tak to je dobré, ne?!, že nosí dvojky. To ten náš bude asi horší.
Už se na to psychicky připravuju 
Chudáček malinkatý, pozdravuj ho a řekni mu, že mu teta vzkazuje, že je to šikovný kluk 
Babu, ty fotky by jsi tam už měla mít.
Nevím odkuď jsi, ale mi jsme byli v Genetu, http://www.gennet.cz/index.html , a také jsme si i volala do Olomouce a tam byli taky příjemní a byli i ochotni mě vzít brzy. Půjdeš na to? Už jsi to navrhla doma 

Hani a co ty? Už jsi to navrhla doma a půjdete na 4D ultrazvuk? V Hradci ho už mají koupený, ale ještě to nedělají, ještě se doktoři učí. Tak aspoň ale víme, že to tam je a že na to druhé to bude blíž 

Není tady

Mišinečku, pošli fotečky - já jsem to asi jediná zaspala silvia.b@seznam.cz . Díky!!! Chlapáků je málo, tak se k nám přidej!

Není tady