Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#51 14. 4. 2006 9:50

Pinky
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Morava

Re: krvácení v 9 tt těhotenství

Danýsek..to je jako Daniel ???? Toho máme doma..už 7,5 roku big_smilebig_smile Hezké jméno smile

http://lbyf.lilypie.com/hX62p1.png

Není tady

#52 14. 4. 2006 10:08

hanina
♥♥♥♥♥♥♥

Mišineček napsal(a):

Pinky, díky moc. My z toho byli úplně vedle a pořád jsme se kochali. big_smile Také jsem ho dala na PC jako tapetu, mám ho ve foťáku, prostě jsem taková prdlá prvodička:Dbig_smile
Hani, fotky jsme ti poslala, tak snad ti přijdou a snad se v tom vyznáš. Máme i vyfoceného pindíka, takže prý už v porodnici můžeme když tak reklamovat big_smilebig_smile kdyby nám přinesli holčičku big_smile
Mám na Danýska takový fígle, takže jsem ho pořád budila, aby trochu spolupracoval. Po té zkušenosti jedné tady maminky, že jim malinká spinkala a pak moc nespolupracovala. Paní nám říkala, že nám to vyšlo docela hezky, neb tam prý někdo musí jít i víckrát, že se třeba neukáže a mají na fotečce jen nožičky a tak. Ale chudáčka, potrápili jsme ho, neb jsme do něj museli šťouchat a tak. Ale bylo to nádherné, pozorovat, jak se chová. big_smilebig_smile

Mišinečku, moc děkuju, prostuduju si to až v klidu. Ve kterém že to je týdnu? Já abych věděla, kdy mám já možnost mít tak krásné fotečky.

Není tady

#53 14. 4. 2006 10:15

hanina
♥♥♥♥♥♥♥

Mišinečku už to vidím-to je uplně čerstvoučké? Ten pindík je dobrej -to je tutovka.  A jaké to je na tom UTZ-to krásně vidíte, jak se hýbe a takle pěkně to je vidět? To je jak mimo bříško skoro.

Není tady

#54 14. 4. 2006 12:57

Mišineček
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Pardubice

Pinky, má to být Daniel. smile Tak to mám radost, že se jméno líbí big_smile Tak to Danielka pozdravuj, že tu má faninku, mě big_smilebig_smile
Hani, já to někam psala, název něco jako 4D ultrazvuk, takže se tam jukni, ale už nevím ani co, tak jen něco písnu. Na tom ultrazvuku jsme viděli, jak reaguje na naše šťouchání big_smile a jak se tam hýbe a tak. Byl chudáček takový nevrlý, neb jsem mu nedala pokoj už v čekárně a pak tu půl hodinu na ultrazvuku. Docela jsme ho litovala, ale snad už mi odpustil roll smile Tady totiž jedna maminka psala, že malá jim spinkala a tak z toho moc fotky nebyly, ale nějaké jo. A paní na ultrazvuku nám to taky říkala, že tam lidi třeba jedou 4x za těhu, neb mají tvrdohlaví prcky big_smile a nechtějí se fotit a tak. Taky říkala, že tam byli lidi, kteří nechtěli vědět co to bude, tak že se teda bude fotit a koukat jen na obličejíček a ono nechtělo celou dobu ukázat obličejíček a ukazovalo, co to je big_smile No, paní prý vykřikla, že to nechtěla vidět, ale pak to vydýchala big_smile Objednávají měsíc,dva dopředu,a nejlepší je to prý od 24-28tt. Ale já se to dozvěděla až nedávno, myslím minulý týden a tak jsme to do telefonu sestřičce vysvětlovala a tak mě tam protlačila. Takže jsme tam byli ve 27tt. byla jsem moc ráda. Byli tam moc milí lidi a paní, co nám to dělala byla to teda spíše holka, taková mlaďoučká, ale moc hodná a trpělivá a snažila se přemlouvat Danýska, aby udělal "modela". big_smile Takže fakt doporučuju. Je tonádhera a manžel z toho byl taky unešený. smile Stálo nás to 1000kč. Fotky na CD+jedna fotka vytisknutá, kterou si vybereš. Chtěli jsme , zda by nám nemohli natočit jako celý ultrazvuk, jak film, ale že to prý nejde, že se tím chrání, ale i tak nám to za to stálo. To víš, že jsme nejdříve říkala, 1000kč je hodně, ale fakt super a ani jsme nezalitovali smile Hlavně musíš mimčo vzbudit, aby spolupracovalo, teda aspoň trochu big_smilebig_smile
Zatím pá

Není tady

#55 14. 4. 2006 13:00

Mišineček
♥♥♥♥♥♥-

Jo, a na té fotce je vidět , vedle tvářičky, ručička i nožička, neb jsme museli čekat, asi pět minut, než si tu nožičku vyndá z pusinky. Po pěti minutách šťouchání do zádíček si ji teda vyndal a paní ho mohla vyfotit. big_smile Doufám, že než porodím, že se tam nesní, neb si ji včera, na normálním ultrazvuku taky cucal. No, snad se nám tam nesní big_smilebig_smile

Není tady

#56 14. 4. 2006 13:23

Pinky
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Morava

Budu pozdravovat toho našeho Daniela smile Doufám, že ten váš Danulka nebude nosit z diktátů pořád dvojky jako ten náš  smile wink

http://lbyf.lilypie.com/hX62p1.png

Není tady

#57 14. 4. 2006 15:52

Babu
♥♥♥♥♥♥♥

Misicku taky mi posli fotecky kladna@email.cz
Kde maji 4D ultrazvuk?

Moc dekuji za odpoved.

Není tady

#58 14. 4. 2006 18:15

Mišineček
♥♥♥♥♥♥-

Pinky, tak to je dobré, ne?!, že nosí dvojky. To ten náš bude asi horší. sad Už se na to psychicky připravuju big_smilebig_smile Chudáček malinkatý, pozdravuj ho a řekni mu, že mu teta vzkazuje, že je to šikovný kluk smilebig_smile
Babu, ty fotky by jsi tam už měla mít. smile Nevím odkuď jsi, ale mi jsme byli v Genetu, http://www.gennet.cz/index.html , a také jsme si i volala do Olomouce a tam byli taky příjemní a byli i ochotni mě vzít brzy. Půjdeš na to? Už jsi to navrhla doma smilesmile
Hani a co ty? Už jsi to navrhla doma a půjdete na 4D ultrazvuk? V Hradci ho už mají koupený, ale ještě to nedělají, ještě se doktoři učí. Tak aspoň ale víme, že to tam je a že na to druhé to bude blíž big_smilebig_smile

Není tady

#59 14. 4. 2006 18:21

alexxandra
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Mišinečku, pošli fotečky - já jsem to asi jediná zaspala silvia.b@seznam.cz . Díky!!! Chlapáků je málo, tak se k nám přidej!

http://lbyf.lilypie.com/peUxp2.png

http://lb1m.lilypie.com/TikiPic.php/lmq5dLA.jpghttp://lb2m.lilypie.com/CTChp1.png

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí