29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
...nebo taky "už zase nejsme v tom", případně "Bloody Mary". Současný přítel tomu říká "jahody", což se mi teda moc nelíbí..
Známá tomu říká "Karel"
Není tady
U nás dřív bylo že "kočička má nabořenej čumáček", teď je to prostě "bebí", TO a krámy. Jinak taky se přebaluju...
Není tady
Jedna kamrádka říkala, že přijel kamion s jahodama.
Já tomu někdy říkám sluníčka...opak měsíčků
Není tady
Já prostě říkám, že TO mám, říkat tomu "krámy" nebo tak mi přijde příšerný
Není tady
Prijela teta z Krvave Lhoty
Není tady
Nelíbí se mi KRÁMY (moc hrubé) ani MĚSÍČKY (to mi nešlo z pusy už jako dítěti a dodnes mi to nesedí ani u gynekologa - on říká měsíčky, já odpovídám menstruace :-D).
Takže tedy MENSTRUACE nebo TO. Kdysi s manželem TETA.
Není tady
Prijela teta,dorazila ruda armada,prisla mrcha,mam ty veci,menses a kramy,jen pokud jsou v naprosto,ale NAPROSTO nevhodnou dobu
Není tady
přijeli indiáni
Není tady
Teda vy jste poetičtí My návštěvy nepřijímáme, na brigády nechodíme, ani na nebezpečná náčiní nesedáme. Nářadí se nám taktéž nekazí a sluníčko vychází každý den, ne jen týden v měsíci
Prostě menzes. Měsíčky jsem nepoužívala nikdy. Ale maminka má "rudou záři nad Kladnem"
A kamarádka říká vložkám "kamarádky" a tampónům "kamarádi".
Jinak mezi vtipy zařazuju (pro pobavení mužské části Babinetu):
-Proč mají ženy menstruaci?
-Protože si to zaslouží...
Upravil(a) XYZ (2. 3. 2008 0:42)
Není tady
Ja mám "nedobrovoľné darcovstvo krvi" alebo "tetu z Ameriky".
Inak, neviem, či menštruácia občas nie je väčším trestom pre muža ako pre ženu ...
Není tady
Selima napsal(a):
Inak, neviem, či menštruácia občas nie je väčším trestom pre muža ako pre ženu...
Sel určitě se pleteš, jakýpak trest? Když tak koukám na všechny ty reklamní šoty, jak se každá na TO těší aby mohla zažívat ten pocit sucha a bezpečí, tak vám to přejeme.
Trest? Proč? Právě tehdy je to nejlepší přeceee.
Sirius napsal(a):
Selima napsal(a):
Inak, neviem, či menštruácia občas nie je väčším trestom pre muža ako pre ženu...
Sel určitě se pleteš, jakýpak trest? Když tak koukám na všechny ty reklamní šoty, jak se každá na TO těší aby mohla zažívat ten pocit sucha a bezpečí, tak vám to přejeme.
![]()
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Sirius napsal(a):
Selima napsal(a):
![]()
![]()
![]()
Jsem myslel že to tak má být, no jo podléhám reklamě.
tsss, pěkně kecáš
Není tady
Sirius napsal(a):
Selima napsal(a):
![]()
Celomesačnú menštruáciu na vás, plantážnici!!!
Není tady
majkafa napsal(a):
U mňa jedine sádlo máslo... Mám kŕče, krvácam s prepáčením ako na zakáľačke... a cítim sa ako nemotorný vorvaň. Ďakujem, neprosím. a to nehovorím o depkách a horm. výkyvoch.
Není tady
Selima napsal(a):
Sirius napsal(a):
Selima napsal(a):
![]()
![]()
Celomesačnú menštruáciu na vás, plantážnici!!!
Sel, dobrý nápad
Není tady
Selima napsal(a):
majkafa napsal(a):
U mňa jedine sádlo máslo... Mám kŕče, krvácam s prepáčením ako na zakáľačke... a cítim sa ako nemotorný vorvaň. Ďakujem, neprosím. a to nehovorím o depkách a horm. výkyvoch.
Tak takhle to mám asi první dva dny, pak už se srovnávám.
Není tady
No veď aj ja... mať to dlhšie, tak si fakt asi hodím umelý prechod... Aj takto je to dosť výživné... darcovstvo krvi.
Není tady
Selima napsal(a):
No veď aj ja... mať to dlhšie, tak si fakt asi hodím umelý prechod...
Aj takto je to dosť výživné... darcovstvo krvi.
to mi povídej, mě to před týdnem skončilo a mám to zas
Není tady
Tak u mě je to menses nebo "tak ještě nejsi taťka"
Není tady
my jako teenagerky tomu rikame nekdy i dost sproste ale z tech slusnejsich sou to kramy,TO, blbej pocit, boli me bricho.... tampony sou "snurky", vlozky "kridylka", oboje dohromady vecicky, pripadne vecicky na pocit :-D
Není tady