29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Blood Mary zaskočila... :-)
Není tady
Já jsem "mimo provoz" / "out of order" ... před pár měsíci jsme zrušili ochranu a tak vše závisí na přítelově disciplině a rychlosti...tak ho občas škádlím, když to dostanu... "zase ti to vyšlo )"... dítě neplánujem,ale ani by nevadilo, takže je to sranda.
Není tady
Na gymplu to byly "krámy", ale mne to pojmenování moc nesedělo, naopak mi zůstalo že "chodím s batůžkem", protože v normální dny jsme chodily bez něj.
Dnes říkám manželovi: "Už máš zase 5 dnů volno".
Není tady
Táňa.M napsal(a):
ani nevim, co to je, mám to 4x do roka
4x do roka?! A to proč? jak? To by mě zajímalo. Ne, že bych to chtěla jen 4x do roka, ale zajímá mě jak se k tomu přijde, případně jak se ti s tím funguje. Dík za odpověď!
T.
Není tady
Je to cerveny a trva to tyden - Jahodova brigada.. Takze kdyz jdu na brigadu, pritel moc dobre vi, ze nejdu nikam fachat
Není tady
My když se s kamarádkou o tom bavíme, tak říkame ze nám jede autobus.........nebo že se někdy autobus zpozdil
Upravil(a) Angelicek1 (30. 11. 2006 15:27)
Není tady
I ženy mají své dny
Není tady
My spřítelel splátky. Podle toho vtipu:
Když Eva v ráji snědla jablko ze stromu poznání, Bůh se rozlobil a řekl, to mi zaplatíš krví a Eva se s ním dohodla na splátkách.
Není tady
slyšela ,jsem výrok,který mě moc pobavil a to ......proč ženy každý měsíc krvácí.....nebot celý měsíc pijou svým chlapchlapům krev a někde to jít ven musí.....cha...cha ,:godlike:tak to mě tedy pobavilo ,na to přišel jistě nějaký chlap...
Není tady
aja000 napsal(a):
slyšela ,jsem výrok,který mě moc pobavil a to ......proč ženy každý měsíc krvácí.....nebot celý měsíc pijou svým chlapchlapům krev a někde to jít ven musí.....cha...cha ,
:godlike:tak to mě tedy pobavilo ,na to přišel jistě nějaký chlap...
A logicky ženy po přechodu jsou potom ty nejhodnější i když baba s návalama a depresema tomu chlapovi musí pít krev o hodně víc.
Není tady
Mam pokazenu hracku.
Není tady
No nejdriv normalne "mam to" no a pak hned "uz jen trosicku"
Není tady
Doma jsme tomu s mámou říkaly "mezes". Ve škole holky pak "krámy" a na střední jsme to dovedly k dokonalosti. Protože krámy = obchody, tak jsme "obchodovaly" a nebo ještě lépe "podnikaly"
Není tady
Ahojky... ja tomu říkám "Krámy" "Měsíčky" nebo "Perioda" ale přítel tomu říká "Parkování" a pak vždy dodá "Týden krvácí a nezdechne to. Co je to?"
Není tady
My s kamarádkama taky upravily už ohrané krámy na "kšeftování" nebo "obchodování". S tim souvisí vložky jako "zboží" a intimky jako "zbožíčko" Takže se i na veřejnosti můžeme zeptat "Neměš nějaký zboží? Zrovna rozjíždim velkej kšeft." Určitě to vypadá zajímavě
Není tady
Hezké názvy:)) Já říkám - bolí mě nohy.. Protože všechny normální ženský bolívá břicho, pokud vůbec něco, jenom já jsem exot a bolí mě kolena:)) A hygienickým potřebám říkám náhradní díly:)
Není tady
No tak to my s kamoskou rikame,ze nas bolej vejce.... a to u nas asi boduje....
Není tady
Ja se nechodim prebalovat,ale zaspuntovat
Není tady
Já říkám krveprolití nebo rudá mrcha:)
Není tady