29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Dobrý bylo v nějakým filmu:nevěř ničemu, co týden krvácí a nechcípne....
Není tady
lulu24 napsal(a):
Dobrý bylo v nějakým filmu:nevěř ničemu, co týden krvácí a nechcípne....
dobrý.....jinak tomu říkám krámy, jahodový týden, přijela tetka z Červenky, mensky atd....
Není tady
tak teda sem si myslela že moje označení "mám opět svý dny" tady pužívá vic lidí
Není tady
já mám rudý příměří, nebo jsem si sedla na sekyru... podle manžela...
Není tady
kornoutek napsal(a):
Tak "sedla na sekyru " je fakt pěkný.Ty chlapi maj někdy věci...
Není tady
tedaaaaaa dámy nad některýma výrazama valím bulvy:) mě jezděj místo tetiček malíři
Není tady
podle ritele mam zase nepritele spunta, ze je tam, kde ma byt on...:-)
Není tady
teda tohle by vydalo na knížku
Není tady
Já používám: vzpomněla si na mě příroda
Můj přítel tomu říká kramle nebo rakeče(to je takový šátorácký nářečí).
Můj dospělý syn si kdysi dělal srandu z desetiletého kluka,že holky maj v 15 měsíčky a kluci v 17 hvězdičky a on potom brečel,že žádný hvězdičky nechce.
Není tady
Kamarádka říkala tomu říkala "perioda", a vždycky to pronesla se správnou mírou despektu a ironie v hlase ... moc se mi to líbilo, tak to používám taky ...
Není tady
Kamarádka tomu vždycky říkala, že děti odplouvají, já to nazývám ženské problémy, nebo " mám své dny". Není to originální, ale zase to můžu říct před kýmkoliv.
Není tady
ja to volam rano. lebo to vzdy pride rano. mame to tak zauzivane uz od strednej skoly s kamoskou, aj muz to vie, takze si rozumieme. prislo rano a hotovo
Není tady
Ja s priatelom tomu hovorim, ze prisli komunisti:-)))
choysia napsal(a):
kornoutek napsal(a):
Tak "sedla na sekyru " je fakt pěkný.Ty chlapi maj někdy věci...
jo to je dobry ja mam POSTRELENY BOBRa oficialne uzivam menzes
Menzošky
Není tady
my si pošleme SMS : přijela RA... a je vymalováno...vysvětlení: RA = Rudá armáda
Není tady
Mno tak já tomu teda říkám příhody z natáčení,červená se line záře a nebo trpaslíci.To je pěkne debilní co???Ale co když už máme ty nepříjemný závazky (který musíme každej měsíc splácet) tak si s toho aspoň umíme dělat srandu a to je dobře.Na svěťě musí bejt i optimistický lidi.Tak pa, pa.
a mě TO zrovna zkončilo. Hurááá
Není tady
Já vždycky říkám: "přijela babička z Červené Lhoty" což si myslím že je fakt super. Když mi jednou přítel volal a zeptal se jestli už přijela babička, tka se jeho máma začala vyptávat, kde naše babička byla na dovolené:¨)
Takže si myslím že tady tenhle slogan je supr...
Není tady
Tak ja tomu hovorim "svoje dni", "kramy", ale aj jahôdkové dni... to je s tym krasnym vokanom, co mozno cesi nebudu vediet vyslovit
a priatel tomu hovoril "este stale mas problemy?"... tak som mu vzdy odpovedala "ano, ale s tebou..."
Není tady
hm,zvlastne ze jahôdkové dni su tak celkom dost rozsirene,ako tak kukam aj ja som to pouzival
)
Není tady
...je to sice starší téma,ale my říkáme:,,Kousnul mě žralok"...chichi..
Není tady