29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
:grater:Dnes ráno nám pošel křeček-byla to holka Betynka, měla 2 roky, ještě večer byla v pohodě, běhala, kousala do klece a řádila, jak je možné, že tak náhle? Dřívější křečci, ti pošli na nemoc, měli nádor, ale ona se zdála, že je naprosto zdravá. Byla krásná. Sice lumpík, ráda kousala, ale i tak. Zdravím všechny.
Je to smutné, ale křečci se takhle málo dožívají. Mohlo to být stářím, ale klidně ji mohla klepnout pepka.
Není tady
nenatrhali jste ji jarni travicku?? Ja prisla kdysi davno o krysu Piskotku. Bastila knedliky, polivky, maso i zeleninku, vecer radila, pochutnala si na jarni travicce a rano bylo po ni, lezela v rohu akvarka a byla strasne nafoukla. pry po travicce, ktera byla asi pocurana od nejakeho pejska.
Není tady
Dita.L napsal(a):
nenatrhali jste ji jarni travicku?? Ja prisla kdysi davno o krysu Piskotku. Bastila knedliky, polivky, maso i zeleninku, vecer radila, pochutnala si na jarni travicce a rano bylo po ni, lezela v rohu akvarka a byla strasne nafoukla. pry po travicce, ktera byla asi pocurana od nejakeho pejska.
Ahoj všem, travičku Bety neměla, ale mohla to být ta mrtvice, ona byla na kčeččí holku hodně velká a dosti macek. Dnes ráno jsem koupila nové křeččí mimi, asi je to chlapeček. tak budeme chovat dále a to jsem se zařekla, že ne. Zdravím všechny.
Jaru,tak tohle znám též se zaříkávám a nevydržím.Prostě v tom bytě to zvířátko chybí.Taky jsme měli křečka a dožil se 2 let.Zemřela na nádor taktéž potkan.Nyní máme nového potkana a je to naše zlatíčko.Ať se daří vašemu křeččímu mimi.
Jaru - a jakpak se jmenuje ten vas malej bubisek??? a barvicka?? Ja se jinak taky vzdycky zareknu, ze uz ne, a stejne to nevydrzim. Tak at pekne miminko roste, a zadnou jarni travicku
Není tady
Mám doma tříleté křečky. Podle toho, co jsem četla, jsou to už důchodci a jeden je nemocný, myslím že do prázdnin nevydrží. Nevím jestli je mám dětem vyměnit za mladší - až chudinky umřou, nebo jim říct, že umřeli a koupit něco jiného? Máte zkušenosti třeba s myší nebo s potkanem. Jak veliké akvárko potřebüje laboratorní potkan, nevíte?
Není tady