29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Holky nějak postrádám PetuZ. Má dva dni do porodu. Nevíte co s ní je?
Držííííííííííííííííííím pěsti !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Není tady
že bychom se rozmnožili?
už se těším na mimi
Není tady
Děvčata ano je to tak - stále nic.. Teď už budu mít kratší kontroly. Je fajn, že už mám založený fórum
Není tady
PetoZ, držíme Ti palečky. Budeme s tebou, třeba i tlačit, jen aby jsme se ...................... My přece jen klystýr nedostanem
A neboj bude to stát za to. Jednou nás to tu všechny čeká (usilujeme o to).
Tak se drž a prozdravuj pak prcka od sudiček z babinetu.
Není tady
Peti ať jsi fit a je to rychlé jak průjem Už se těšíme na fotky dalšího miminka, ať máme nad čím slintat
Drž se
Není tady
Romi díky fotečky došly.. Barunka je krásná holčina. Já se teď nervuju nad web stránkama, abych to měla připravený, až se vrátím z porodnice a vypustila fotky Hromnice do světa..
Není tady
Sms od PetiZ:
ZDRAVÍM VŠECHNY TAK SI PŘEDSTAVTE,ŽE SE NELINKA MÁLEM NARODILA DO NOHAVICE! TAKŽE JSEM SI VŠE ODKROUTILA DOMA A PŘI NATÁČENÍ MONITORU JSEM JÍ MÁLEM PUSTILA DO KALHOT. ASISTENTKA ZVOLALA PŘEKOTNÝ POROD A DO 10 MINUT VE 22:53 14.4. BYLA NA SVĚTĚ NELA, 2830G A 48 CM
GRATULUJEME!!!!!!
Není tady
Peto a Nelinko jste BORKY
Malé přeji hodně nej........ do života. A mamince opět sílu.
Tak ahoj a GRATULUJI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Upravil(a) Macek (15. 4. 2006 9:35)
Není tady
Velká gratulace!!!!
Není tady
Velikanánskou gratulaci!!!! To se někdo má .
Upravil(a) Anna (15. 4. 2006 10:18)
Není tady
Tak to je nádherné Moóóc velká gratulace!! Hodně zdravíčka!!
Není tady
Rychlej porod-co víc si přát....Moc gratuluji čerstvé mamince,miminku hodně zdravíčka a ať jste brzy doma.
Není tady
Přidávám se ke gratulacím, přejem hodně štěstíčka, zdravíčka a spavé miminko
Není tady