Oznámení

18. září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

18. září : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#51 4. 11. 2006 18:29

Pavlik
♥♥-----

Re: Blabá práce.. ach jo

Souhlasím s Vandou, já hledám operátory za 16 000Kč a mám problém je najít, důvod je vždy asi čtvrthodinové dojíždění z Prahy.
Já začala studovat když jsem byla na mateřské ve svých třiceti osmi letech obchodku, protože jsem laborantka a míst bylo málo. Letos maturuju a jsem ráda, že jsem začala. Naučila jsem se slušně psát všemi deseti, konečně mě někdo donutil přenést se přez pět lekcí angličtiny a vůbec jsem si zvedla sebevědomí, že nejsem blbka. Ve druháku jsem začala dělat brigádu jako operátor. Dnes mám na starosti call centrum a obchodní, letos končím na OA a rozhodla jsem se ve studiu pokračovat. Moje dcera si dělá blázny, že je to už universita třetího věku. Je to potvora, sama letos začala studovat VŠ. Je to někdy opravdu dost náročné (zrovna blížící se zkouškové období) skloubit náročnou práci, školu a malého prcka ( v lednu čtyři). Mám kliku, super manžel a babičky a dědeček na hlídání. Všem pozdním studentům přeji mnoho úspěchů.
P.S.
Vloni jsem si vybírala šaty na dceřin maturitní ples, letos ona na můj.

Není tady

#52 4. 11. 2006 20:50

kosatka
♥♥♥----

Pavlik: a co obnáší práce operátora? Ptám se pouze informativně,práci naštěstí mám( i když zdaleka ne tak dobře placenou) a navíc nejsem "od vás", ale  nikdo z mého okolí takovou práci nedělá, tak nevím. Stačí na to maturita, umět na počítači a jeden cizí jazyk? (splňuju :-) A jinak- jak to, že nikdo nechce pracovat za 16 tis.?
U nás  by vám lidi utrhli obě ruce, tolik si tady nevydělá ani leckterý chlap.
A perlička na závěr: jednou mi moje kamarádka původem z Moravy, přivdaná do Prahy říkala, že za ty prachy, co si tady vyděláváme, by Pražáci ani nevstali. Tož nevím.
Ale pozor, tohle není namířeno proto Pražanům, pouze jsem citovala, tak a si to citlivější povahy moc neberou.............

Není tady

#53 5. 11. 2006 10:42

DarkAngel
♥♥♥♥♥♥-
Místo: klášter sester karmelitánek

Kosatka : Neboj se, ze to bude narocna prace. Neni wink A rozhodne nic tvoriveho.

Chtěly jste světici, tak prosím, jsem zde! Ale měly by jste vědět, že se mi to, co dělám, dost  hnusí...

Není tady

#54 6. 11. 2006 14:06

Petra674
♥------

Vanda55 napsal(a):

Ja mam opacny problem, hledam zamestnance a jako by nikdo nechtel pracovat. Spis mi pripada, ze lide chodi jen do zamestnani pro penize, pripadne vyridit si tam soukrome telefony a e-maily. Nechci vas tim nastvat, ale takova je moje zkusenost.

Vando, mám přesně to samé. Sehnat spolehlivého zaměstnance mi přijde naprosto nadlidský výkon.

Není tady

#55 6. 11. 2006 14:10

DarkAngel
♥♥♥♥♥♥-
Místo: klášter sester karmelitánek

Petra : vanda : Nabidnete v SZ. Ale upozornuji, svoje znalosti a dovednosti si vysoce cenim wink DA wink

Chtěly jste světici, tak prosím, jsem zde! Ale měly by jste vědět, že se mi to, co dělám, dost  hnusí...

Není tady

#56 6. 11. 2006 14:23

Fatima
♥♥♥♥♥--

Pavlik napsal(a):

Souhlasím s Vandou, já hledám operátory za 16 000Kč a mám problém je najít, důvod je vždy asi čtvrthodinové dojíždění z Prahy.
Já začala studovat když jsem byla na mateřské ve svých třiceti osmi letech obchodku, protože jsem laborantka a míst bylo málo. Letos maturuju a jsem ráda, že jsem začala. Naučila jsem se slušně psát všemi deseti, konečně mě někdo donutil přenést se přez pět lekcí angličtiny a vůbec jsem si zvedla sebevědomí, že nejsem blbka. Ve druháku jsem začala dělat brigádu jako operátor. Dnes mám na starosti call centrum a obchodní, letos končím na OA a rozhodla jsem se ve studiu pokračovat. Moje dcera si dělá blázny, že je to už universita třetího věku. Je to potvora, sama letos začala studovat VŠ. Je to někdy opravdu dost náročné (zrovna blížící se zkouškové období) skloubit náročnou práci, školu a malého prcka ( v lednu čtyři). Mám kliku, super manžel a babičky a dědeček na hlídání. Všem pozdním studentům přeji mnoho úspěchů.
P.S.
Vloni jsem si vybírala šaty na dceřin maturitní ples, letos ona na můj.

Hm, když ono čtvrthodinové dojíždění z Prahy obvykle pro člověka znamneá nejméně hodinovou cestu do práce, často i víc. Za 16000 bych minimálně dvě hodiny denně v MHD nebyla ochotna strávit, nic ve zlém.
Před 5 roky jsem nastoupila těsně po gymlu s maturitou a bez praxe na pozici asistentky za 18000...
Takže bych se nezlobila, že nemůžu sehnat zaměstnance, protože tam, kde nabízejí opravdu competitive mzdu, nemají problém sehnat lidi... ale to můj osobní názor. Chápu, že třeba v malé firmě prostě nelze nabídnout víc, protože na větší mzdy firma třeba nevydělá... tak doporučuju přesunout operátory do Ostravy, tam ti za 16000 utrhnou ruce ;o) a to nemyslím nijak zle. Já kdybych v Ostravě zůstala, taky by se mi o 16000 jenom zdálo ;o)

Není tady

#57 17. 11. 2006 10:41

Pavlik
♥♥-----

No mezi námi, vím že 16000 hrubého na okolí Prahy není nic moc. Ovšem je to okres Praha-východ, kde je nezaměstnanost dost vysoká. Je to práce na ráno, takže další plus. Dojíždění taky v pohodě. Jinak kromě základu mají i prémie.(Když si vezmu kolik lidí si stěžuje, že nemá práci, tak mě to dost udivuje). Není to zase nic složitého, stačí rutinně ovládat PC, psaní všemi 10, komunikativnost, jeden jazyk. DarkAngel se bude divit, ale dobří operátoři již tvořivou práci mají (oni totiž z části suplují reklamku a obchodní oddělení), ono když máte trhy v několika zemích, tak je to o něčem jiném, než když komunikujete s Karlem v Horní Dolní a chce poslat zvedák na dobírku. Ovšem to je i o platovém rozlišení. Těch šestnáct je za osmihodinovou rutinní práci bez jakékoli investice z vlastní strany. Je pravda, že většina z nich jsou vysokoškoláci, kteří chodí k nám na brigádu již druhý čí třetí rok. Vím že je to dost psychicky vyčerpávající.  Není to jen o operátorech, hledáme také skladníka s VZ a to je taky problém. Za tytéž peníze se základním vzděláním, pouze základy PC a osvědčením na vysokozdvih, je problém na vesnici u Prahy někoho sehnat. Bohužel vím, že to není jen v okolí Prahy.

Není tady

#58 17. 11. 2006 11:11

Ela..
♥♥♥♥♥♥-

Přesuň operátory do J. Čech a také nebudeš mít problém. Taky už rok sháním práci (se SŠ vzděláním a 34 lety na krku) a pokud nechci vzít práci za almužnu 9tis. hrubého, jsem bez šancí. Lépe placená místa jsou protekční.

Není tady

#59 17. 11. 2006 21:10

sindy007
♥------

Tak to je úplně všude asi stejné. Moje práce se mi líbí, ale štve mě kolekyně. Je to holka o něco mladší než já, ale bohužel je do rodiny s šéfem. Nějak přes manželku, ani přesně nevím. Nejen že je celý den na netu, a já to samozřejmě vidím, ale ještě si stěžuje, kolik má práce. Vrcholem všeho bylo, že si teď řekla o odměnu. Její styl je mít na stole chaos a tvářit se pracovně. To  mi ale nedá. Já musím papíry vyřídit a založit, jinak by se mi ani nechtělo pracovat s takovým chaosem na stole. Navíc mu tak leze do zadku, až je to okatý. Jsem naštvaná na sebe, proč mě to žere, že jsem zlá a nepřeji jí to, ale štve mě to. Ta bezmoc. Už jí není ani blbý být 7 hodin z 8 na netu. Já ji to nezávidím, když se někdy kouknu já, popravdě mě po půl hodce bolí oči a nebaví mě to. Jen se mi ulevilo, že jsem vám to mohla říct. Díky

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí