18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Souhlasím s Vandou, já hledám operátory za 16 000Kč a mám problém je najít, důvod je vdy asi čtvrthodinové dojídění z Prahy.
Já začala studovat kdy jsem byla na mateřské ve svých třiceti osmi letech obchodku, protoe jsem laborantka a míst bylo málo. Letos maturuju a jsem ráda, e jsem začala. Naučila jsem se sluně psát vemi deseti, konečně mě někdo donutil přenést se přez pět lekcí angličtiny a vůbec jsem si zvedla sebevědomí, e nejsem blbka. Ve druháku jsem začala dělat brigádu jako operátor. Dnes mám na starosti call centrum a obchodní, letos končím na OA a rozhodla jsem se ve studiu pokračovat. Moje dcera si dělá blázny, e je to u universita třetího věku. Je to potvora, sama letos začala studovat V. Je to někdy opravdu dost náročné (zrovna blíící se zkoukové období) skloubit náročnou práci, kolu a malého prcka ( v lednu čtyři). Mám kliku, super manel a babičky a dědeček na hlídání. Vem pozdním studentům přeji mnoho úspěchů.
P.S.
Vloni jsem si vybírala aty na dceřin maturitní ples, letos ona na můj.
Není tady
Pavlik: a co obnáí práce operátora? Ptám se pouze informativně,práci natěstí mám( i kdy zdaleka ne tak dobře placenou) a navíc nejsem "od vás", ale nikdo z mého okolí takovou práci nedělá, tak nevím. Stačí na to maturita, umět na počítači a jeden cizí jazyk? (splňuju :-) A jinak- jak to, e nikdo nechce pracovat za 16 tis.?
U nás by vám lidi utrhli obě ruce, tolik si tady nevydělá ani leckterý chlap.
A perlička na závěr: jednou mi moje kamarádka původem z Moravy, přivdaná do Prahy říkala, e za ty prachy, co si tady vyděláváme, by Praáci ani nevstali. To nevím.
Ale pozor, tohle není namířeno proto Praanům, pouze jsem citovala, tak a si to citlivějí povahy moc neberou.............
Není tady
Kosatka : Neboj se, ze to bude narocna prace. Neni A rozhodne nic tvoriveho.
Není tady
Vanda55 napsal(a):
Ja mam opacny problem, hledam zamestnance a jako by nikdo nechtel pracovat. Spis mi pripada, ze lide chodi jen do zamestnani pro penize, pripadne vyridit si tam soukrome telefony a e-maily. Nechci vas tim nastvat, ale takova je moje zkusenost.
Vando, mám přesně to samé. Sehnat spolehlivého zaměstnance mi přijde naprosto nadlidský výkon.
Není tady
Petra : vanda : Nabidnete v SZ. Ale upozornuji, svoje znalosti a dovednosti si vysoce cenim DA
Není tady
Pavlik napsal(a):
Souhlasím s Vandou, já hledám operátory za 16 000Kč a mám problém je najít, důvod je vdy asi čtvrthodinové dojídění z Prahy.
Já začala studovat kdy jsem byla na mateřské ve svých třiceti osmi letech obchodku, protoe jsem laborantka a míst bylo málo. Letos maturuju a jsem ráda, e jsem začala. Naučila jsem se sluně psát vemi deseti, konečně mě někdo donutil přenést se přez pět lekcí angličtiny a vůbec jsem si zvedla sebevědomí, e nejsem blbka. Ve druháku jsem začala dělat brigádu jako operátor. Dnes mám na starosti call centrum a obchodní, letos končím na OA a rozhodla jsem se ve studiu pokračovat. Moje dcera si dělá blázny, e je to u universita třetího věku. Je to potvora, sama letos začala studovat V. Je to někdy opravdu dost náročné (zrovna blíící se zkoukové období) skloubit náročnou práci, kolu a malého prcka ( v lednu čtyři). Mám kliku, super manel a babičky a dědeček na hlídání. Vem pozdním studentům přeji mnoho úspěchů.
P.S.
Vloni jsem si vybírala aty na dceřin maturitní ples, letos ona na můj.
Hm, kdy ono čtvrthodinové dojídění z Prahy obvykle pro člověka znamneá nejméně hodinovou cestu do práce, často i víc. Za 16000 bych minimálně dvě hodiny denně v MHD nebyla ochotna strávit, nic ve zlém.
Před 5 roky jsem nastoupila těsně po gymlu s maturitou a bez praxe na pozici asistentky za 18000...
Take bych se nezlobila, e nemůu sehnat zaměstnance, protoe tam, kde nabízejí opravdu competitive mzdu, nemají problém sehnat lidi... ale to můj osobní názor. Chápu, e třeba v malé firmě prostě nelze nabídnout víc, protoe na větí mzdy firma třeba nevydělá... tak doporučuju přesunout operátory do Ostravy, tam ti za 16000 utrhnou ruce ;o) a to nemyslím nijak zle. Já kdybych v Ostravě zůstala, taky by se mi o 16000 jenom zdálo ;o)
Není tady
No mezi námi, vím e 16000 hrubého na okolí Prahy není nic moc. Ovem je to okres Praha-východ, kde je nezaměstnanost dost vysoká. Je to práce na ráno, take dalí plus. Dojídění taky v pohodě. Jinak kromě základu mají i prémie.(Kdy si vezmu kolik lidí si stěuje, e nemá práci, tak mě to dost udivuje). Není to zase nic sloitého, stačí rutinně ovládat PC, psaní vemi 10, komunikativnost, jeden jazyk. DarkAngel se bude divit, ale dobří operátoři ji tvořivou práci mají (oni toti z části suplují reklamku a obchodní oddělení), ono kdy máte trhy v několika zemích, tak je to o něčem jiném, ne kdy komunikujete s Karlem v Horní Dolní a chce poslat zvedák na dobírku. Ovem to je i o platovém rozliení. Těch estnáct je za osmihodinovou rutinní práci bez jakékoli investice z vlastní strany. Je pravda, e větina z nich jsou vysokokoláci, kteří chodí k nám na brigádu ji druhý čí třetí rok. Vím e je to dost psychicky vyčerpávající. Není to jen o operátorech, hledáme také skladníka s VZ a to je taky problém. Za tyté peníze se základním vzděláním, pouze základy PC a osvědčením na vysokozdvih, je problém na vesnici u Prahy někoho sehnat. Bohuel vím, e to není jen v okolí Prahy.
Není tady
Přesuň operátory do J. Čech a také nebude mít problém. Taky u rok sháním práci (se S vzděláním a 34 lety na krku) a pokud nechci vzít práci za almunu 9tis. hrubého, jsem bez ancí. Lépe placená místa jsou protekční.
Není tady
Tak to je úplně vude asi stejné. Moje práce se mi líbí, ale tve mě kolekyně. Je to holka o něco mladí ne já, ale bohuel je do rodiny s éfem. Nějak přes manelku, ani přesně nevím. Nejen e je celý den na netu, a já to samozřejmě vidím, ale jetě si stěuje, kolik má práce. Vrcholem veho bylo, e si teď řekla o odměnu. Její styl je mít na stole chaos a tvářit se pracovně. To mi ale nedá. Já musím papíry vyřídit a zaloit, jinak by se mi ani nechtělo pracovat s takovým chaosem na stole. Navíc mu tak leze do zadku, a je to okatý. Jsem natvaná na sebe, proč mě to ere, e jsem zlá a nepřeji jí to, ale tve mě to. Ta bezmoc. U jí není ani blbý být 7 hodin z 8 na netu. Já ji to nezávidím, kdy se někdy kouknu já, popravdě mě po půl hodce bolí oči a nebaví mě to. Jen se mi ulevilo, e jsem vám to mohla říct. Díky
Není tady