18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Vanda55: No vida, tak třeba se dohodnete s Teru.
Není tady
Vubec nevim odkud je a o jakou praci ma zajem. Ja proste hledam cloveka ktery chce pracovat.
Rybička napsal(a):
No, mamku opravdu nepoznávám. Vzala si Angličtinu pro samouky a začíná se jí sama učit. Bude z ní toti maturovat a ve kole měla jetě jen rutinu. Snad to zvládne.
Choysia: Kdy tu odvahu nala moje mamka, která se bojí úplně veho, tak jí musí najít kadý. Zkus to taky, abys sis později nevyčítala, es to nezkusila.choysia napsal(a):
Rybička napsal(a):
Moje mamka má svůj malý obchůdek. Trby jsou také čím dál nií, protoe vude kolem nás vyrůstají supermarkety a hypermarkety. Klobouk dolů, mamka se rozhodla, e si doplní vzdělání a udělá si maturitu, protoe je zatím jen vyučená. Od září začíná dálkově studovat. Jsem ráda, e se tak rozhodla, protoe a bude muset krámek zavřít, bude se jí s maturitou práce hledat přeci jen o něco lépe. Nikdy není pozdě... Já jsem hrdá na to, e to zkusí.
To teda bud hrdá Rybičko, mamča je frajerka, mě je sice teprve 30, ale tak statečná nejsem. Tak jí drím palce...
Ahoj Rybičko, tys mi teda dala, at to prej zkusim, nejaký učení.Celej den jsem dneska hledala rekvalifikační kurzy, ale je to moc drahý...Radi si budu opráím slovníčky a jupííí na jazyky...
Není tady
Zdravím Vando,
takové lidi taky znám, co si jdou do práce zatelefonovat... momentálně to vypadá tak, e se to taky budu muset naučit, jinak se tady ukouu nudou
Jinak pokud hledá někoho, kdo chce pracovat, je z Prahy a jedná se o seriózní práci, tak se hlásím jako první na seznam . Mám odcela solidní praxi v administrativě, PC není problém a mluvím anglicky a částečně francouzsky.
Teru
Není tady
Teru napsal(a):
Zdravím Vando,
takové lidi taky znám, co si jdou do práce zatelefonovat... momentálně to vypadá tak, e se to taky budu muset naučit, jinak se tady ukouu nudou
Jinak pokud hledá někoho, kdo chce pracovat, je z Prahy a jedná se o seriózní práci, tak se hlásím jako první na seznam . Mám odcela solidní praxi v administrativě, PC není problém a mluvím anglicky a částečně francouzsky.
Teru
Ahoj Teru,
to je nahoda. Jedna se opravdu o praci v Praze. Nevim cemu rikas solidni prace, ale pokud mas zajem, radeji bych tuto debatu presunula na e-mail a muzeme si rict vic.
Prima, můj e-mail je teru.teru@centrum.cz, byla bych moc ráda, kdybys mi napsala, o jakou práci se jedná a já polu CV.
Teru
Není tady
Teru napsal(a):
Prima, můj e-mail je teru.teru@centrum.cz, byla bych moc ráda, kdybys mi napsala, o jakou práci se jedná a já polu CV.
Teru
Ok, poslu e-mail.
Ahoj Teru,
tak jsem ti poslala ten e-mail, mozna ti prijde 2x, nejak me zlobil internet.
Vanda55
Poslala jsem odpověď spolu s ivotopisem. Pokud bude mít zájem, volej mne, prosím, na telefon, který je uveden v CV.
Teru
Není tady
Teda holky, drím Vám palečky a vyjde vzájemná spolupráce.
Není tady
Choysia: To jo, drahé to je. Mamka zaplatí něco kolem 12 000 ročně. Ale jazyky jsou taky fajn. Hlavní je, e se snaí.
Není tady
Vanda55 napsal(a):
Ja mam opacny problem, hledam zamestnance a jako by nikdo nechtel pracovat. Spis mi pripada, ze lide chodi jen do zamestnani pro penize, pripadne vyridit si tam soukrome telefony a e-maily. Nechci vas tim nastvat, ale takova je moje zkusenost.
No tak napi odkud jsi, koho hledá, jaké má poadavky a co za to nabízí...
Není tady
Rybička napsal(a):
Choysia: To jo, drahé to je. Mamka zaplatí něco kolem 12 000 ročně. Ale jazyky jsou taky fajn. Hlavní je, e se snaí.
Jene já nala rekvalifikaci na účetnictví za 13000,- jednorázově. To je docela hodně, na to e to umím. Teda moná jetě.
Jdu si lehnout do slovníčku.
Není tady
Tak dobrou noc.
Není tady
Rybička napsal(a):
Tak dobrou noc.
Jo, díky.Ted jetě donutím svýho muíčka at opráí taky jazyk.Italský.
Není tady
Teru napsal(a):
Ahoj holky,
potřebuji si někde postěovat - i kdy vím, e mi to bude plat prdný
Před cca měsícem jsem skončila v práci, kde jsem byla přes dva roky a nala si práci novou- ze začátku jsem byla straně nadená, teila jsem se, ale... u při podpisu smlouvy se ukázala spousta zajímavých věcí, které se mi neobtěovali říct dopředu, nebýt v situaci, e potřebuji práci, asi bych smlouvu roztrhala a panu personalistovi jetě plivla do obličeje... no nic, věřila jsem, e bude lépe. Jene není, je to strané. V pondělí ráno se nemůu donutit vylézt z postele a nenávidím celý svět, jak mně ta práce nebaví.
Kdy ptáčka lapají, pěkně mu zpívají, e... koda, e jsem tolik dala na první dojem a nesledovala varovné signály.
Teď zase hledám, tajně samozřejmě, jsem ve zkuebce. Po dopoledním pátrání na netu nic, nic mně nezaujalo. Mám z toho váně depku jak Brno !
Co vy, jak to máte v práci vy? Baví vás??? A jak se vám to povedlo, pokud ano?
Teru
Chces slyset pravdu ? Ano, bavi me moje prace. Hledam, hledam, az nakonec vyhraju vyberove rizeni, protoze ho vyhrat chci a s tim na VR jdu. Pracuji pro skvelou firmu s nekolika miliardovym obratem. Delam to, co me bavi. Co presne delam ? To rict nemohu
PS: Mozna se malo snazis, chce to vetsi prubojnost a dobrou praci najdes. Vubec nechapu, co resis ve zkusebce. Pokud Te prace nebavi, nebo si myslis, ze Te zamestnavatel podvedl, rekni dovidenia a jdi jinam, ne ?
Není tady
Dark Angel - vida, nikdy jsem si nemyslela e hledání práce je tak jednoduché
Není tady
Hele Majaja, nevim jak to myslis. ja nepisu jednoduche. Ja pisu, ze clovek musi trosku chtit, trosku vic zdraveho sebevedomi, trosku snahy. Nic nam samo z nebe nespadne, ze ? Pokud ovsem nejsme dobre vdane
Není tady
To je pravda, e nic do klína samo nespadne. Souhlasím i se snahou, sebevědomí se dá naučit, ale to vrozené je přece jen do ivota lepí, jen já vím, e pokud bych neměla druhé místo jisté, určitě bych první neopoutěla. Přijde mi jednoduí hledat si práci kdy u nějakou má, nehledí na tebe jako na bezprizorní pako.............
Není tady
Majaja: Chces vedet jednu zajimavou vec ? Stalo me to mesic pripravy, dva 4 hodinove pohovory a presvedceni, ze tu praci proste dostanu. Muj zamestnavatel byl vyhlednuty uz v roce 2001, az ted tu praci mam. Takze co? Jeste otazky ?
DA
Není tady
Májajája napsal(a):
To je pravda, e nic do klína samo nespadne. Souhlasím i se snahou, sebevědomí se dá naučit, ale to vrozené je přece jen do ivota lepí, jen já vím, e pokud bych neměla druhé místo jisté, určitě bych první neopoutěla. Přijde mi jednoduí hledat si práci kdy u nějakou má, nehledí na tebe jako na bezprizorní pako.............
Má pravdu, taky bych vsadila na jistotu a nela bych z prvního místa, kdybych neměla druhé. Ale není to jednoduí, jak říká. Aspoň moje zkuenost. Víc jak rok jsem hledala zajímavějí místo a kdykoliv jsem postoupila do uího výběru nebo se dokonce rozhodovalo mezi dvěma, vdy mi řekli - víte, vy práci máte, vy jste "vysmátá". Nebyla jsem. Nakonec jsem se při jedné výběrovce tak straně vychválila, přímo se jim vnutila. Vzali mě a jsem tam ráda.Částečně samostatná práce,lidskej éf a bezva kolegyně.
Ale plně chápu Teru, taky jsem to kdysi zaila, tu nechu do práce.Brrr.
Není tady
Kosatko a jetě jeden zádrhel v tom je... kdy hledá práci lepí a nějakou má... a to je ten, e málokdy tě nadízený pustí takřka ze dne na den... a nový zaměstnavatel by nejraději nástup hned zítra ....
vím, o čem mluvím, něco podobného jsem zaívala teď nedávno...
Není tady
Přesně tak, výpovědní lhůta jsou myslím dva měsíce a tak dlouho na tebe nikdo čekat nebude, pokud vyloeně nemá nějaký předběný papír v ruce. Ta nejistota je pak hrozná.
A jak dopadlo u tebe? - vzali tě?
Není tady
Asi fakt záleí na kadém případě, já větinou kdy hledala práci jako čerstvě nezaměstnaná , byla jsem tak vyklepaná a nervní e z toho nebylo nic, kdy jsem měnila, nebo měla něco v záloze, působila jsem asi líp a tehdy to klaplo.
Shodou okolností jsem dnes nějak začala nedůvěřovat stabilitě svého místa a u jen ten pocit, e je "reálná" monost zůst zase bez práce je straná. U jen ten pocit snad mění to co jsem DA napsala jako první. Moná to je jednoduché, ale pro mně to představuje obrovský strest nemít práci i hledat práci.
Jinak DA, zřejmě jsi perfektní, vezme mně prosím na kolení? Protoe já ačkoliv se na pohovory připravovala, tak jsem uspěla v nevelkém procentu. Moná je to tím, e kdy jsem bez práce jsem ochotná dělat téměř cokoliv, moná je to tím e nejsem svobodná a monost výběru je vázána na bydlitě , rodinu a monosti dojídění................
Není tady
mala.popelka napsal(a):
Kosatko a jetě jeden zádrhel v tom je... kdy hledá práci lepí a nějakou má... a to je ten, e málokdy tě nadízený pustí takřka ze dne na den... a nový zaměstnavatel by nejraději nástup hned zítra ....
vím, o čem mluvím, něco podobného jsem zaívala teď nedávno...
<!>vina ...Vsechno jde, kdyz se chce. Hledate zpusoby, nebo duvody holki ?
Není tady