Oznámení

27. února : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec!

21. února : Jak využít skořápky z vlašských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůže i s kašlem

#1 10. 4. 2006 13:46

Teru
♥♥♥♥---

Blabá práce.. ach jo

Ahoj holky,

potřebuji si někde postěžovat - i když vím, že mi to bude plat prdný hmm

Před cca měsícem jsem skončila v práci, kde jsem byla přes dva roky a našla si práci novou- ze začátku jsem byla strašně nadšená, tešila jsem se, ale... už při podpisu smlouvy se ukázala spousta zajímavých věcí, které se mi neobtěžovali říct dopředu, nebýt v situaci, že potřebuji práci, asi bych smlouvu roztrhala a panu personalistovi ještě plivla do obličeje... no nic, věřila jsem, že bude lépe. Jenže není, je to strašné. V pondělí ráno se nemůžu donutit vylézt z postele a nenávidím celý svět, jak mně ta práce nebaví.
Když ptáčka lapají, pěkně mu zpívají, že... škoda, že jsem tolik dala na první dojem a nesledovala varovné signály.
Teď zase hledám, tajně samozřejmě, jsem ve zkušebce. Po dopoledním pátrání na netu nic, nic mně nezaujalo. Mám z toho vážně depku jak Brno usch!
Co vy, jak to máte v práci vy? Baví vás??? A jak se vám to povedlo, pokud ano?

Teru

Nacházíme to, co očekáváme, a dostáváme to, o co žádáme.
...
Tragédií života není to, že končí příliš brzo, ale že my čekáme příliš dlouho, než ho vůbec začnem žít.

Není tady

#2 10. 4. 2006 16:00

Rybička
♥♥♥♥♥--

Re: Blabá práce.. ach jo

Teru, myslím, že je opravdu důležité, aby člověka práce bavila. Je dobře, že hledᚠjinde. Lepší než být otrávená a unavená z něčeho, co Tě neuspokojuje. Radu nemám, jen Ti držím palečky, aby se něco ukázalo...

Není tady

#3 10. 4. 2006 16:23

Bety
♥♥♥♥♥♥♥

Moc mě to nebaví, pracuju v malém obchodě a nejsou žádné tržby, ale je to lepší než nic...Taky čekám jestli se objeví něco zajímavějšího...vlastně ne čekám, ale koukám kolem.

Strach je malá smrt...

Není tady

#4 10. 4. 2006 17:03

Rybička
♥♥♥♥♥--

Moje mamka má svůj malý obchůdek. Tržby jsou také čím dál nižší, protože všude kolem nás vyrůstají supermarkety a hypermarkety. Klobouk dolů, mamka se rozhodla, že si doplní vzdělání a udělá si maturitu, protože je zatím jen vyučená. Od září začíná dálkově studovat. Jsem ráda, že se tak rozhodla, protože až bude muset krámek zavřít, bude se jí s maturitou práce hledat přeci jen o něco lépe. Nikdy není pozdě... Já jsem hrdá na to, že to zkusí.

Není tady

#5 10. 4. 2006 17:07

Irenka21
♥♥♥♥♥♥-

Nenech se otrávit, časem se to vytříbí nebo najdeš něco lepčího, třeba se i ta nedorozumění v současné práci vysvětlí.

Naděje je vždy, ale ve stresu ji někdy nevidíme.

Není tady

#6 10. 4. 2006 18:48

mauska
♥♥♥♥---

Terry, zkušební doba je od slova zkusit, takže jsi to zkusila a není to ono, takže to zkusíš zas jinde wink Ono to chvilku trvá najít tu správnou práci, málokdy se zadaří hned, mě to taky chvíli trvalo, teď mám za sebou šestý týden v nové práci a jsem zatím spokojená. Určitě je dobře, že hledᚠněco jiného, nejhorší je zahrabat se v práci, která Tě štve a pak se tim užírat, držim palce, a se Ti brzy podaří sehnat něco lepšího smile

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10046;126/st/20100111/dt/5/k/acc5/preg.png

09/05/09 2 Clearblue testy ukazuji +!!!; 26/05/09 utz, srdicko bije!!! 27/06/09 NT screening; 30/06/09 prvni navsteva poradny; 24/08/09 velky utz v CR - OK, bude to kluk!

Není tady

#7 10. 4. 2006 20:17

Dája
Host

Ahoj Teru,
no tak to nejsi sama. Já jsem před dvěma lety odešla ze zaměstnání s tím, že mi bude jinde lépe, že budu mít lepší plat atd... Ale spíš jsem se tím potrestala, kdybych mohla, hned bych se tam vrátila. Kolikrát až brečím, jaké mám depky! Ráno vstávám s odporem, že zas musím do toho blbince, pracovní doba od rána do večera, když mám volný víkend, tak to je důvod k oslavě, kolektiv stojí za starou bačkoru, je to tam kdo z koho a plat mám taky o hodně nižší! Jsem tak pitomá!!! A nejhorší na tom je, že tady práce není, takže není kam odejít. Jedině snad na podporu. To jsem to dopracovala! Ach jo grater

#8 10. 4. 2006 20:45

choysia
♥♥♥♥♥♥♥

Teru napsal(a):

Ahoj holky,

potřebuji si někde postěžovat - i když vím, že mi to bude plat prdný hmm

Před cca měsícem jsem skončila v práci, kde jsem byla přes dva roky a našla si práci novou- ze začátku jsem byla strašně nadšená, tešila jsem se, ale... už při podpisu smlouvy se ukázala spousta zajímavých věcí, které se mi neobtěžovali říct dopředu, nebýt v situaci, že potřebuji práci, asi bych smlouvu roztrhala a panu personalistovi ještě plivla do obličeje... no nic, věřila jsem, že bude lépe. Jenže není, je to strašné. V pondělí ráno se nemůžu donutit vylézt z postele a nenávidím celý svět, jak mně ta práce nebaví.
Když ptáčka lapají, pěkně mu zpívají, že... škoda, že jsem tolik dala na první dojem a nesledovala varovné signály.
Teď zase hledám, tajně samozřejmě, jsem ve zkušebce. Po dopoledním pátrání na netu nic, nic mně nezaujalo. Mám z toho vážně depku jak Brno usch!
Co vy, jak to máte v práci vy? Baví vás??? A jak se vám to povedlo, pokud ano?

Teru

Ahoj Teru, já ti taky držím palce, at něco najdeš,hlavně bud v klidu.Já jsem takhle na tom byla před dvěma lety.Když jsem se vrátila z dovči, tak jsem se málem zhroutila to ráno, kdy jsem měla znova nastoupit do práce.Přítel mě musel odvést zpátky domů a šel to za mě skončit. Nebylo to ode mě dost statečný, ale jemu jsem za to strašně vděčná,ještě ted.Hodně stěstí...

Není tady

#9 10. 4. 2006 20:47

choysia
♥♥♥♥♥♥♥

Rybička napsal(a):

Moje mamka má svůj malý obchůdek. Tržby jsou také čím dál nižší, protože všude kolem nás vyrůstají supermarkety a hypermarkety. Klobouk dolů, mamka se rozhodla, že si doplní vzdělání a udělá si maturitu, protože je zatím jen vyučená. Od září začíná dálkově studovat. Jsem ráda, že se tak rozhodla, protože až bude muset krámek zavřít, bude se jí s maturitou práce hledat přeci jen o něco lépe. Nikdy není pozdě... Já jsem hrdá na to, že to zkusí.

To teda bud hrdá Rybičko, mamča je frajerka, mě je sice teprve 30, ale tak statečná nejsem. Tak jí držím palce...

Není tady

#10 11. 4. 2006 8:01

Teru
♥♥♥♥---

Ahoj holky,

díky moc za podporu! Včera jsem odpověděla na pár inzeártů, tak uvidíme. V9m, že tady zůstat nemůžu, už pomalu nedokážu ani zalepit obálku, jak se mi tu všechno hnusí a doma jenom brečím, přítel je ze mně na nervy.
Jenom se malinko bojím, že pokud se mi něco podaří najít, dopadne to stejně jako tady yikes
No nic, nebudu fňukat a jdu hledat! A vám všem, co máte podobné problémy držím palečky, a to vyřešíte co nejdřív. Být minimálně 8 hodin denně někde, kam človk chodí s odporem, to vážně nejde - resp. jde (když musí, z něčeho je třeba platit nájem), ale je to vážně na palici.

Teru

Nacházíme to, co očekáváme, a dostáváme to, o co žádáme.
...
Tragédií života není to, že končí příliš brzo, ale že my čekáme příliš dlouho, než ho vůbec začnem žít.

Není tady

#11 12. 4. 2006 8:28

Bea
Host

choysia napsal(a):

Rybička napsal(a):

To teda bud hrdá Rybičko, mamča je frajerka, mě je sice teprve 30, ale tak statečná nejsem. Tak jí držím palce...

Já jsem taky ve33letech odmaturovala dálkově (po 3letech dojíždění do večerní školy)a pak za měsíc porodila.nelituji toho dalo mi to hodně jsem na sebe hrdá ale na druhé straně zjišuji že ta maturita na papíře vám pomůže když vám někdo sežene fleka v bance nebo tak kde musí být potvrzení o středoškolským vzdělání.Jinak že by někde zvýhodňovali maturanty jsem já nezažila.a co je nejhorší když pracujete ve firmě a Vám ,,velí"vyučenec který neví pomalu 1+1 ale je je to známý od vrchnosti je to hnus.Prošla jsem několik výb.řízení ale i když umíte na pc atd,nakonec vemou mladé kočky nebo účetn ís praxí.atdAle člověk musí hledata hledat.

#12 12. 4. 2006 8:50

Bea
Host

choysia napsal(a):

Rybička napsal(a):

Já jsem taky ve33letech odmaturovala dálkově (po 3letech dojíždění do večerní školy)a pak za měsíc porodila.nelituji toho dalo mi to hodně jsem na sebe hrdá ale na druhé straně zjišuji že ta maturita na papíře vám pomůže když vám někdo sežene fleka v bance nebo tak kde musí být potvrzení o středoškolským vzdělání.Jinak že by někde zvýhodňovali maturanty jsem já nezažila.a co je nejhorší když pracujete ve firmě a Vám ,,velí"vyučenec který neví pomalu 1+1 ale je je to známý od vrchnosti je to hnus.Prošla jsem několik výb.řízení ale i když umíte na pc atd,nakonec vemou mladé kočky nebo účetn ís praxí.atdAle člověk musí hledata hledat.

#13 12. 4. 2006 9:22

alyxa
♥♥-----

http://portal.mpsv.cz/sz/obcane/vmjedno/vmrozsir/

tohle jsou myslím dobré stránky:-) pro ty co je neznají.. já tam práci našla

Není tady

#14 12. 4. 2006 9:57

Rybička
♥♥♥♥♥--

Teru, neboj. Nesmíš mít strach už dopředu. Držím palečky...

Není tady

#15 12. 4. 2006 10:02

Rybička
♥♥♥♥♥--

No, mamku opravdu nepoznávám. Vzala si Angličtinu pro samouky a začíná se jí sama učit. Bude z ní totiž maturovat a ve škole měla ještě jen ruštinu. smile Snad to zvládne.

Choysia: Když tu odvahu našla moje mamka, která se bojí úplně všeho, tak jí musí najít každý. Zkus to taky, abys sis později nevyčítala, žes to nezkusila. smile

choysia napsal(a):

Rybička napsal(a):

Není tady

#16 12. 4. 2006 11:54

Laurasuper
♥♥-----

Já jsem maturovala loni v necelých 36. Dítě se mně pro změnu narodilo v prváku, takže to byly opravdu tři roky mateřské bez odpočinku. Přes den dítě a hruba v 21.30 začínalo učení do školy.
Teď si konečně užívám 4.rok mateřské! Malého dávám na 4 hodiny do školky a zhruba od 10 do 12 trávím na Pc. Minimálně hodinu denně věnuji programu ZAV, kde se učím psát všemi deseti. A tu druhou hodku věnuji internetu a hlavně hledání práce. Mateřská mi končí v listopadu. Reaguji na inzeráty, nikdo mi neodpovídá a já začínám mít deprese. Byla jsem u pohovoru na prodavačku drogerie s možností zapracování na zástupce vedoucí. Vadil můj věk. A to se o dítěti ani nezmiňuji. Vzali bez maturity, mladou, krásnou. Bojím se, že skončím u smetáku.

Není tady

#17 12. 4. 2006 13:04

Bety
♥♥♥♥♥♥♥

Laurasuper napsal(a):

Já jsem maturovala loni v necelých 36. Dítě se mně pro změnu narodilo v prváku, takže to byly opravdu tři roky mateřské bez odpočinku. Přes den dítě a hruba v 21.30 začínalo učení do školy.
Teď si konečně užívám 4.rok mateřské! Malého dávám na 4 hodiny do školky a zhruba od 10 do 12 trávím na Pc. Minimálně hodinu denně věnuji programu ZAV, kde se učím psát všemi deseti. A tu druhou hodku věnuji internetu a hlavně hledání práce. Mateřská mi končí v listopadu. Reaguji na inzeráty, nikdo mi neodpovídá a já začínám mít deprese. Byla jsem u pohovoru na prodavačku drogerie s možností zapracování na zástupce vedoucí. Vadil můj věk. A to se o dítěti ani nezmiňuji. Vzali bez maturity, mladou, krásnou. Bojím se, že skončím u smetáku.

Zavjačič je SUPER!!! Ačkoliv jsem na gymplu měla psaní na stroji takže základy byly, stejně jsem si koupila Zavjačiče když ho zavedli do školy kde jsem učila, teď píšu jako blesk! Doporučuji všem! A navíc je to zábava, ve škole to bavilo dokonce i studenty.

Strach je malá smrt...

Není tady

#18 12. 4. 2006 13:12

Rybička
♥♥♥♥♥--

A ten program se kupuje nebo se dá stáhnout z netu? Asi hloupá otázka, že? Ale přeci jen, co kdyby...

Není tady

#19 12. 4. 2006 13:13

Rybička
♥♥♥♥♥--

Aha, už to čtu u Bety, že si ho koupila. Tak nic... Nepamatujete si, kolik přibližně stál?

Není tady

#20 12. 4. 2006 13:17

Bety
♥♥♥♥♥♥♥

Rybička napsal(a):

A ten program se kupuje nebo se dá stáhnout z netu? Asi hloupá otázka, že? Ale přeci jen, co kdyby...

U nás byl zakoupen pro celou školu a tak nám pan Zavjačič dal možnost levně cca 130 nebo tak (už si přesně nepamatuji) zakoupit i domů. Domů jsme si donesli disketu, nainstalovali, zaslali Zavjačičovi heslo a tím heslem pak program oživili, byl pro 6 osob, takže ho případně může psát 6x. Kupovali si to všichni žáci i učitelé, je to fakt bomba. Zkus zadat Zavjačič a kdybys nic nenašla písnu kolegyni aby mi dala jeho mail. Když tak mi hoď zprávu do Soukromých zpráv jak to dopadlo. Nám to všechno vyřizovala kantorka co vyučuje administrativu.

Strach je malá smrt...

Není tady

#21 12. 4. 2006 13:21

Bety
♥♥♥♥♥♥♥

Rybička napsal(a):

Aha, už to čtu u Bety, že si ho koupila. Tak nic... Nepamatujete si, kolik přibližně stál?

/www.zav.cz/School/

Tam bys měla najít kontakt a informace. Pro jednotlivce nevím kolik by to stálo.

Upravil(a) Bety (12. 4. 2006 13:22)

Strach je malá smrt...

Není tady

#22 12. 4. 2006 13:58

Laurasuper
♥♥-----

Můžes si zdarma otestovat asi 78 cvičení. Potom se rozhodneš, jestli zakoupíš 1. třídu. Má 600 cvičení a stojí 595 Kč. Už se chystám k zakoupení 2. třídy.

Není tady

#23 12. 4. 2006 14:03

Rybička
♥♥♥♥♥--

Děkuju, je tam všechno. smile

Není tady

#24 12. 4. 2006 17:14

Bety
♥♥♥♥♥♥♥

Rybička napsal(a):

Děkuju, je tam všechno. smile

Tak hezky testuj - uvidíš že tomu naprosto propadneš. A nekoukej na prsty a nešvindluj - ošidila bys jen sama sebe, ve vyšších lekcích bys na to doplatila!

Strach je malá smrt...

Není tady

#25 12. 4. 2006 18:49

Vanda55
Host

Ja mam opacny problem, hledam zamestnance a jako by nikdo nechtel pracovat. Spis mi pripada, ze lide chodi jen do zamestnani pro penize, pripadne vyridit si tam soukrome telefony a e-maily. Nechci vas tim nastvat, ale takova je moje zkusenost.

NÁŠ TIP:

Zápatí