27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Ahoj holky,
potřebuji si někde postěovat - i kdy vím, e mi to bude plat prdný
Před cca měsícem jsem skončila v práci, kde jsem byla přes dva roky a nala si práci novou- ze začátku jsem byla straně nadená, teila jsem se, ale... u při podpisu smlouvy se ukázala spousta zajímavých věcí, které se mi neobtěovali říct dopředu, nebýt v situaci, e potřebuji práci, asi bych smlouvu roztrhala a panu personalistovi jetě plivla do obličeje... no nic, věřila jsem, e bude lépe. Jene není, je to strané. V pondělí ráno se nemůu donutit vylézt z postele a nenávidím celý svět, jak mně ta práce nebaví.
Kdy ptáčka lapají, pěkně mu zpívají, e... koda, e jsem tolik dala na první dojem a nesledovala varovné signály.
Teď zase hledám, tajně samozřejmě, jsem ve zkuebce. Po dopoledním pátrání na netu nic, nic mně nezaujalo. Mám z toho váně depku jak Brno !
Co vy, jak to máte v práci vy? Baví vás??? A jak se vám to povedlo, pokud ano?
Teru
Není tady
Teru, myslím, e je opravdu důleité, aby člověka práce bavila. Je dobře, e hledá jinde. Lepí ne být otrávená a unavená z něčeho, co Tě neuspokojuje. Radu nemám, jen Ti drím palečky, aby se něco ukázalo...
Není tady
Moc mě to nebaví, pracuju v malém obchodě a nejsou ádné trby, ale je to lepí ne nic...Taky čekám jestli se objeví něco zajímavějího...vlastně ne čekám, ale koukám kolem.
Není tady
Moje mamka má svůj malý obchůdek. Trby jsou také čím dál nií, protoe vude kolem nás vyrůstají supermarkety a hypermarkety. Klobouk dolů, mamka se rozhodla, e si doplní vzdělání a udělá si maturitu, protoe je zatím jen vyučená. Od září začíná dálkově studovat. Jsem ráda, e se tak rozhodla, protoe a bude muset krámek zavřít, bude se jí s maturitou práce hledat přeci jen o něco lépe. Nikdy není pozdě... Já jsem hrdá na to, e to zkusí.
Není tady
Nenech se otrávit, časem se to vytříbí nebo najde něco lepčího, třeba se i ta nedorozumění v současné práci vysvětlí.
Není tady
Terry, zkuební doba je od slova zkusit, take jsi to zkusila a není to ono, take to zkusí zas jinde Ono to chvilku trvá najít tu správnou práci, málokdy se zadaří hned, mě to taky chvíli trvalo, teď mám za sebou estý týden v nové práci a jsem zatím spokojená. Určitě je dobře, e hledá něco jiného, nejhorí je zahrabat se v práci, která Tě tve a pak se tim uírat, drim palce, a se Ti brzy podaří sehnat něco lepího
Není tady
Ahoj Teru,
no tak to nejsi sama. Já jsem před dvěma lety odela ze zaměstnání s tím, e mi bude jinde lépe, e budu mít lepí plat atd... Ale spí jsem se tím potrestala, kdybych mohla, hned bych se tam vrátila. Kolikrát a brečím, jaké mám depky! Ráno vstávám s odporem, e zas musím do toho blbince, pracovní doba od rána do večera, kdy mám volný víkend, tak to je důvod k oslavě, kolektiv stojí za starou bačkoru, je to tam kdo z koho a plat mám taky o hodně nií! Jsem tak pitomá!!! A nejhorí na tom je, e tady práce není, take není kam odejít. Jedině snad na podporu. To jsem to dopracovala! Ach jo
Teru napsal(a):
Ahoj holky,
potřebuji si někde postěovat - i kdy vím, e mi to bude plat prdný
Před cca měsícem jsem skončila v práci, kde jsem byla přes dva roky a nala si práci novou- ze začátku jsem byla straně nadená, teila jsem se, ale... u při podpisu smlouvy se ukázala spousta zajímavých věcí, které se mi neobtěovali říct dopředu, nebýt v situaci, e potřebuji práci, asi bych smlouvu roztrhala a panu personalistovi jetě plivla do obličeje... no nic, věřila jsem, e bude lépe. Jene není, je to strané. V pondělí ráno se nemůu donutit vylézt z postele a nenávidím celý svět, jak mně ta práce nebaví.
Kdy ptáčka lapají, pěkně mu zpívají, e... koda, e jsem tolik dala na první dojem a nesledovala varovné signály.
Teď zase hledám, tajně samozřejmě, jsem ve zkuebce. Po dopoledním pátrání na netu nic, nic mně nezaujalo. Mám z toho váně depku jak Brno!
Co vy, jak to máte v práci vy? Baví vás??? A jak se vám to povedlo, pokud ano?
Teru
Ahoj Teru, já ti taky drím palce, at něco najde,hlavně bud v klidu.Já jsem takhle na tom byla před dvěma lety.Kdy jsem se vrátila z dovči, tak jsem se málem zhroutila to ráno, kdy jsem měla znova nastoupit do práce.Přítel mě musel odvést zpátky domů a el to za mě skončit. Nebylo to ode mě dost statečný, ale jemu jsem za to straně vděčná,jetě ted.Hodně stěstí...
Není tady
Rybička napsal(a):
Moje mamka má svůj malý obchůdek. Trby jsou také čím dál nií, protoe vude kolem nás vyrůstají supermarkety a hypermarkety. Klobouk dolů, mamka se rozhodla, e si doplní vzdělání a udělá si maturitu, protoe je zatím jen vyučená. Od září začíná dálkově studovat. Jsem ráda, e se tak rozhodla, protoe a bude muset krámek zavřít, bude se jí s maturitou práce hledat přeci jen o něco lépe. Nikdy není pozdě... Já jsem hrdá na to, e to zkusí.
To teda bud hrdá Rybičko, mamča je frajerka, mě je sice teprve 30, ale tak statečná nejsem. Tak jí drím palce...
Není tady
Ahoj holky,
díky moc za podporu! Včera jsem odpověděla na pár inzeártů, tak uvidíme. V9m, e tady zůstat nemůu, u pomalu nedokáu ani zalepit obálku, jak se mi tu vechno hnusí a doma jenom brečím, přítel je ze mně na nervy.
Jenom se malinko bojím, e pokud se mi něco podaří najít, dopadne to stejně jako tady
No nic, nebudu fňukat a jdu hledat! A vám vem, co máte podobné problémy drím palečky, a to vyřeíte co nejdřív. Být minimálně 8 hodin denně někde, kam človk chodí s odporem, to váně nejde - resp. jde (kdy musí, z něčeho je třeba platit nájem), ale je to váně na palici.
Teru
Není tady
choysia napsal(a):
Rybička napsal(a):
To teda bud hrdá Rybičko, mamča je frajerka, mě je sice teprve 30, ale tak statečná nejsem. Tak jí drím palce...
Já jsem taky ve33letech odmaturovala dálkově (po 3letech dojídění do večerní koly)a pak za měsíc porodila.nelituji toho dalo mi to hodně jsem na sebe hrdá ale na druhé straně zjiuji e ta maturita na papíře vám pomůe kdy vám někdo seene fleka v bance nebo tak kde musí být potvrzení o středokolským vzdělání.Jinak e by někde zvýhodňovali maturanty jsem já nezaila.a co je nejhorí kdy pracujete ve firmě a Vám ,,velí"vyučenec který neví pomalu 1+1 ale je je to známý od vrchnosti je to hnus.Prola jsem několik výb.řízení ale i kdy umíte na pc atd,nakonec vemou mladé kočky nebo účetn ís praxí.atdAle člověk musí hledata hledat.
choysia napsal(a):
Rybička napsal(a):
Já jsem taky ve33letech odmaturovala dálkově (po 3letech dojídění do večerní koly)a pak za měsíc porodila.nelituji toho dalo mi to hodně jsem na sebe hrdá ale na druhé straně zjiuji e ta maturita na papíře vám pomůe kdy vám někdo seene fleka v bance nebo tak kde musí být potvrzení o středokolským vzdělání.Jinak e by někde zvýhodňovali maturanty jsem já nezaila.a co je nejhorí kdy pracujete ve firmě a Vám ,,velí"vyučenec který neví pomalu 1+1 ale je je to známý od vrchnosti je to hnus.Prola jsem několik výb.řízení ale i kdy umíte na pc atd,nakonec vemou mladé kočky nebo účetn ís praxí.atdAle člověk musí hledata hledat.
http://portal.mpsv.cz/sz/obcane/vmjedno/vmrozsir/
tohle jsou myslím dobré stránky:-) pro ty co je neznají.. já tam práci nala
Není tady
Teru, neboj. Nesmí mít strach u dopředu. Drím palečky...
Není tady
No, mamku opravdu nepoznávám. Vzala si Angličtinu pro samouky a začíná se jí sama učit. Bude z ní toti maturovat a ve kole měla jetě jen rutinu. Snad to zvládne.
Choysia: Kdy tu odvahu nala moje mamka, která se bojí úplně veho, tak jí musí najít kadý. Zkus to taky, abys sis později nevyčítala, es to nezkusila.
choysia napsal(a):
Rybička napsal(a):
Není tady
Já jsem maturovala loni v necelých 36. Dítě se mně pro změnu narodilo v prváku, take to byly opravdu tři roky mateřské bez odpočinku. Přes den dítě a hruba v 21.30 začínalo učení do koly.
Teď si konečně uívám 4.rok mateřské! Malého dávám na 4 hodiny do kolky a zhruba od 10 do 12 trávím na Pc. Minimálně hodinu denně věnuji programu ZAV, kde se učím psát vemi deseti. A tu druhou hodku věnuji internetu a hlavně hledání práce. Mateřská mi končí v listopadu. Reaguji na inzeráty, nikdo mi neodpovídá a já začínám mít deprese. Byla jsem u pohovoru na prodavačku drogerie s moností zapracování na zástupce vedoucí. Vadil můj věk. A to se o dítěti ani nezmiňuji. Vzali bez maturity, mladou, krásnou. Bojím se, e skončím u smetáku.
Není tady
Laurasuper napsal(a):
Já jsem maturovala loni v necelých 36. Dítě se mně pro změnu narodilo v prváku, take to byly opravdu tři roky mateřské bez odpočinku. Přes den dítě a hruba v 21.30 začínalo učení do koly.
Teď si konečně uívám 4.rok mateřské! Malého dávám na 4 hodiny do kolky a zhruba od 10 do 12 trávím na Pc. Minimálně hodinu denně věnuji programu ZAV, kde se učím psát vemi deseti. A tu druhou hodku věnuji internetu a hlavně hledání práce. Mateřská mi končí v listopadu. Reaguji na inzeráty, nikdo mi neodpovídá a já začínám mít deprese. Byla jsem u pohovoru na prodavačku drogerie s moností zapracování na zástupce vedoucí. Vadil můj věk. A to se o dítěti ani nezmiňuji. Vzali bez maturity, mladou, krásnou. Bojím se, e skončím u smetáku.
Zavjačič je SUPER!!! Ačkoliv jsem na gymplu měla psaní na stroji take základy byly, stejně jsem si koupila Zavjačiče kdy ho zavedli do koly kde jsem učila, teď píu jako blesk! Doporučuji vem! A navíc je to zábava, ve kole to bavilo dokonce i studenty.
Není tady
A ten program se kupuje nebo se dá stáhnout z netu? Asi hloupá otázka, e? Ale přeci jen, co kdyby...
Není tady
Aha, u to čtu u Bety, e si ho koupila. Tak nic... Nepamatujete si, kolik přiblině stál?
Není tady
Rybička napsal(a):
A ten program se kupuje nebo se dá stáhnout z netu? Asi hloupá otázka, e? Ale přeci jen, co kdyby...
U nás byl zakoupen pro celou kolu a tak nám pan Zavjačič dal monost levně cca 130 nebo tak (u si přesně nepamatuji) zakoupit i domů. Domů jsme si donesli disketu, nainstalovali, zaslali Zavjačičovi heslo a tím heslem pak program oivili, byl pro 6 osob, take ho případně můe psát 6x. Kupovali si to vichni áci i učitelé, je to fakt bomba. Zkus zadat Zavjačič a kdybys nic nenala písnu kolegyni aby mi dala jeho mail. Kdy tak mi hoď zprávu do Soukromých zpráv jak to dopadlo. Nám to vechno vyřizovala kantorka co vyučuje administrativu.
Není tady
Rybička napsal(a):
Aha, u to čtu u Bety, e si ho koupila. Tak nic... Nepamatujete si, kolik přiblině stál?
/www.zav.cz/School/
Tam bys měla najít kontakt a informace. Pro jednotlivce nevím kolik by to stálo.
Upravil(a) Bety (12. 4. 2006 13:22)
Není tady
Můes si zdarma otestovat asi 78 cvičení. Potom se rozhodne, jestli zakoupí 1. třídu. Má 600 cvičení a stojí 595 Kč. U se chystám k zakoupení 2. třídy.
Není tady
Děkuju, je tam vechno.
Není tady
Rybička napsal(a):
Děkuju, je tam vechno.
Tak hezky testuj - uvidí e tomu naprosto propadne. A nekoukej na prsty a nevindluj - oidila bys jen sama sebe, ve vyích lekcích bys na to doplatila!
Není tady
Ja mam opacny problem, hledam zamestnance a jako by nikdo nechtel pracovat. Spis mi pripada, ze lide chodi jen do zamestnani pro penize, pripadne vyridit si tam soukrome telefony a e-maily. Nechci vas tim nastvat, ale takova je moje zkusenost.